Dawngreeter Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Jest' tacno, i ja bih bio ponosan da sam nepismen. Quote
Zagrivuk Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 ako ima tekuce vode, struje, kafe i grickalica... da ima ali zakon divljine ipak vlada --------------------------------------------------------------------------------- AzzA sta te cudi to je ipak warngreeter ( stalno tezi tome ) Quote
Killiana Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 da da, zakon divljine vlada... u pravu si... ne bih ja mogla tamo ni deset dana... [ sad mi samo reci da li ces na ovo da kazes " bio sam u pravu " ili ces da pocnes sa onim " ma mogla bi " ] Quote
Zagrivuk Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 da da, zakon divljine vlada... u pravu si... ne bih ja mogla tamo ni deset dana... [ sad mi samo reci da li ces na ovo da kazes " bio sam u pravu " ili ces da pocnes sa onim " ma mogla bi " ] ne nista od toga to su miji utisci sa night-ova a da li mozes ili ne, otkud ja znam ? mozes sama da proveris Quote
Kakashi Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Moze li mi neko reci nesto vise o najtu najavljenom za subotu (31) u Filiju...? Delili su se "flajeri" u Voodoo-u, ali negde sam izgubio svoj primerak... Quote
Dawngreeter Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Trebalo bi da bude Gothic / Dark Wave / Electro, bez metala i tih gluposti. Kako ce stvarno da bude, obviously, nemam pojma ali bi trebalo da bude ok. Ja cu se tamo nacrtati u svakom slucaju. Quote
Cypher Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Važi. 'ELECTRO' Šta je pisac hteo da kaže? Electroclash? EBM? Uz puno sreće biće future pop. 'ELECTRO' Šta je to? Juče. KST. Jeeee.... Ljudi..... ELECTRO? Prvih sat i kusur-ČIST NEW WAVE/NEW ROMANTIC/SYNTHPOP 80'IH I HVALA MU MNOGO. Bar je vrteo kvalitet. VISAGE/fadetogray,ULTRAVOX/vienna,NEW ORDER/blue monday,DEPECHE MODE(jedno deset stvari),ALPHAVILLE/soundslikeamelody,DEAD OR ALIVE/aj pogodi šta,VIDEOSEX/sivi dan(rezano in Mali Crljani,počelo da varniči na sve strane od kvaliteta izrade) Pa onda malo LAIBACH-a što ne bi moglo(ne da imam nešto protiv,ali prelazi,prelazi?) Pa onda Front 242/VNVNation remix Pa onda WOLFSHEIM/20 komada Pa onda NARAVNO Diorama/NARAVNO Advance Pa onda QNTAL/NARAVNO znate šta Pa onda.onda.....onda.....Više se ne sećam šta..... Bio ovaj obrijani(lepo mu je 'vako).I celo moje odeljenje iz srednje škole I ljudi sa faxa? Tranceri highlight večeri-došli ljudi da se zezaju. Ej.Ejj.EJJJJ. Quote
Gwydion Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 ne nista od toga to su miji utisci sa night-ova a da li mozes ili ne, otkud ja znam ? mozes sama da proveris Pa sad, ako te bas takve stvari interesuju znam za neke jedinice vojske koje imaju dobar deo takvih aktivnosti tokom obuke pa te mozda i prime kad vec volis ... Quote
Kakashi Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Trebalo bi da bude Gothic / Dark Wave / Electro, bez metala i tih gluposti. Kako ce stvarno da bude, obviously, nemam pojma ali bi trebalo da bude ok. Ja cu se tamo nacrtati u svakom slucaju. Taj deo sam skapirao . Pitao sam se najvise ko pusta... Quote
Zagrivuk Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Pa sad, ako te bas takve stvari interesuju znam za neke jedinice vojske koje imaju dobar deo takvih aktivnosti tokom obuke pa te mozda i prime kad vec volis ... mozes li da zamislis sumu , pljusak kise ni prst pred okom i vodis borbu golim rukama , tek posle 1 minuta skapiras da se mlatis sa likom iz tvoje ekipe uzas ! sta sam prosao ali je bar bilo zanimljivo Quote
Cypher Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Taj deo sam skapirao . Pitao sam se najvise ko pusta... Chicha Micha. POGADJAJ IZ TRI PUTA Quote
MissionVao Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 dosla bih u fili ali sledecih nedelju dana niko koga poznajem nece biti u bgu... Quote
Gwydion Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 mozes li da zamislis sumu , pljusak kise ni prst pred okom i vodis borbu golim rukama , tek posle 1 minuta skapiras da se mlatis sa likom iz tvoje ekipe uzas ! sta sam prosao ali je bar bilo zanimljivo Da zamislim? Neko dobro uvezban ne pravi takve greske. Tebi je ocigledno potreban jedan dobar rat, a ja cu samo reci neka hvala Quote
Sinstrel Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 Ma jebo Fili, tamo je uvek smor... ma sta god da pustali. Quote
Ater Angelus Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 (edited) Edited July 31, 2004 by Ater Angelus Quote
Zagrivuk Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 (edited) ah juce kst-u je bilo predivno zar ne Nemanja Edited July 31, 2004 by black_totem213 Quote
dark_lilith Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 meni je bio najveci smor u zivotu, vise ne konzumiram kst definivno, basta zatvorena, klub otvoren (samo) unutra sparina, napolju smrzzzzzzzzzz, ljudi u hodniku vise nego u glubu, kvalitet muzike ne treba pominjati... mrzim ove tmurne dane... Quote
Telcontar Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 Damn it, pa to je KST sta si ocekivala..... I genijalno obrzlozenje... Jel ima 3-4 bednova ( da ne navodim sad ceo razgovor ) NEMA... Dobro a jel ima WASP? Ima al nece de pusti.... Quote
Gwydion Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 meni je bio najveci smor u zivotu, vise ne konzumiram kst definivno, basta zatvorena, klub otvoren (samo) unutra sparina, napolju smrzzzzzzzzzz, ljudi u hodniku vise nego u glubu, kvalitet muzike ne treba pominjati... mrzim ove tmurne dane... Ali zato sledeci cetvrtak na Akademiji istorijski momenat i koncert Cruxshadows na Akademiji ... Quote
Zagrivuk Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 (edited) Ali zato sledeci cetvrtak na Akademiji istorijski momenat i koncert Cruxshadows na Akademiji ... znaci stizes bozo fino , pominjao mi te je deki moon_child ko zna mozda se i vidimo tamo Edited July 31, 2004 by black_totem213 Quote
Recommended Posts