Sinstrel Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 A ja samo da dodam: da li je moguće da u gradu nema nijednog jedinog plakata za ovaj koncert? Ja makar nisam videla - ili su možda uspeli da mi promaknu svi? sta vredi lepiti plakate nedelju dana ranije kad ih prelepe istog dana.bice ih par dana pred koncert,a inace mislim da svi koje zanima vec znaju. Ja sam danas video plakate na trgu Nikole Pasica... bas su mi se dopali i ako su jako bledi... zeeeelim jedan! ------------------------------- Elem niko mi ne rece... sutra, kst?! Quote
Gwydion Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 A ja samo da dodam: da li je moguće da u gradu nema nijednog jedinog plakata za ovaj koncert? Ja makar nisam videla - ili su možda uspeli da mi promaknu svi? sta vredi lepiti plakate nedelju dana ranije kad ih prelepe istog dana.bice ih par dana pred koncert,a inace mislim da svi koje zanima vec znaju. Na Akademiji nema jos karata u prodaji, plus sto nemaju pojma kad ce ih biti i koliko kostaju. Otprilike je odgovor da se dodje dan-dva pred koncert, a ako nema ni tada onda na dan koncerta Quote
Sinstrel Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Sad kad vidis karta bude 1000 dinara min. Quote
Gwydion Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Sad kad vidis karta bude 1000 dinara min. Ja biram da verujem Gavri i okvirnoj ceni koju je on naveo Quote
Sinstrel Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Pa 'ajde da mu verujemo, svakako je lepse misliti na tu varijantu nego na ovu moju Quote
The Requiem Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Da li postoji neka pouzdana informacija kada ce biti karata i po kojoj ceni? Quote
Sinstrel Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 (edited) http://www.boni.co.yu/ Pogledajte chetvrtu vest na naslovnoj strani Strava! Edited August 2, 2004 by AzzA Quote
Zagrivuk Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 (edited) Da li postoji neka pouzdana informacija kada ce biti karata i po kojoj ceni? koliko ja znam 400 kinti maksimum Edited August 2, 2004 by black_totem213 Quote
Livia Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 (edited) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kakvih bre 400 kinti taman sam se ubudzila. Ja cu da se drzim Gavrine verzije,ako mi budu trazili vise nek se zale Gavri Edited August 2, 2004 by Livia Quote
Zagrivuk Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Da li postoji neka pouzdana informacija kada ce biti karata i po kojoj ceni? mozda i jeftinije inace The Requiem dobar ti je novi nik Quote
Kakashi Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 http://www.boni.co.yu/ Pogledajte trecu vest na naslovnoj strani Strava! Fensiii Quote
djgavra Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 (edited) karte se jos ne prodaju iz tehnickih razloga(ipak je ovo srbija,nije dovoljna samo dobra volja vec i jos sto sta) a kad ce ne bih da obecavam,uostalom zato sam i naveo broj telefona akademije da mozete da se informisete.evo ga ponovo 011/627-846 inace cena ce biti kao sto sam vec ranije najavio 250 DINARA prvih sto komada Edited August 2, 2004 by djgavra Quote
Sinstrel Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Uzdamo se u tebe Rejvene 'Ajde budi drug pa cim se karte pojave u prodaji obavesti nas ovde, would you? Quote
djgavra Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 karte se vec prodaju na akademiji jos od ponedeljka.a ni ja to nisam znao.eto to je malopre provereno.inace krenula je i reklama na tv metropolisu(video malopre)a na istoj televiziji sutra u 17h bi trebala da bude zvanicna najava na kojoj ja necu biti zbog posla ali se nadam da ce neko biti. Quote
The Requiem Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 U ponedeljak u/na Akademiji su rekli da jos nema karata. O cemu se radi? Dobro, ne zuri mi se toliko Plakati lice na one za KST, pa su neupadljivi. Ko zeli da ih vidi, videce ih. Quote
Killiana Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 I ja videh reklamu na Metropolisu... samo se nadam da nece privuci nepozeljne mase, mada ako publika koja inace dolazi, omane, neka i ta nepozeljna masa popuni mesta... Quote
Sinstrel Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Nepozeljna masa? Elem utisak od sinoc - kst. Otkrio sam nesto novo i skriveno o sebi. Imam mazohistickih sklonosti. Ostao sam do kraj night-a a smorio sam se vec oko 1h. U sustini nije bilo toliko lose ali sam se ja jednostavno smooorio. S m o r ! ! ! Quote
Kakashi Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 To je bar prosto zakljuciti! Narocito kad se radi o Akademiji... Svi znamo kakvi ljudi se nadju recimo na electro najtovima tamo... Uostalom, tako je i drugde gde se pusta elektro. Quote
Zagrivuk Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Nepozeljna masa? Elem utisak od sinoc - kst. Otkrio sam nesto novo i skriveno o sebi. Imam mazohistickih sklonosti. Ostao sam do kraj night-a a smorio sam se vec oko 1h. U sustini nije bilo toliko lose ali sam se ja jednostavno smooorio. S m o r ! ! ! sto mucis sebe , kad god se smorim bezim u neku kafanu na hladno pivo razmisli o tome Quote
Sentinel Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Nepozeljna masa? Elem utisak od sinoc - kst. Otkrio sam nesto novo i skriveno o sebi. Imam mazohistickih sklonosti. Ostao sam do kraj night-a a smorio sam se vec oko 1h. U sustini nije bilo toliko lose ali sam se ja jednostavno smooorio. S m o r ! ! ! Jel i ovoga puta bilo debelih rejverki? Quote
djgavra Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 jos jedna informacija vezana za nastup cruxshadows bice postavljen stand(verovatno kod garderobe) na kome ce se pre, za vreme a i posle koncerta prodavati njihovi diskovi,majice...i ko zna sta jos. Quote
Sinstrel Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 nesto nije jasno? Nije da mi nije jasno nego me smaraju takve snobovske izjave... mozda si ti njima nepozeljna (mada nemam pojma o kome pricas ali kako god), mislim bas je glupo. Quote
Sinstrel Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 sto mucis sebe , kad god se smorim bezim u neku kafanu na hladno pivo razmisli o tome Maaa znam ali mrzi me da idem sam... mada bi ja pre isao na neki fenseraj, jebes pivo Quote
Recommended Posts