The_Vampire_Slayer Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 (edited) Umesto gotike slušajte house. But...but.... but I didn't buy my glowstick yet ! Edited August 19, 2004 by The_Vampire_Slayer Quote
Sinstrel Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 Dolina silikona... zaboga Kako si je prezivela?! Quote
tovar Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 a ja mislio da sam ja odlepio sto sam odlucio da se sociopatisem do daljnjeg, tj. do novog istog gothic nighta... Quote
Cypher Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 Ajde,ajde de. Preživelo se. Istina,bilo je svega. PROBAJTE I VI IVI. Al ja sam moj glowstick dobila u gay šatri na Szigetu. Pošto me je ženka prvo s njime hitnula u vuGLA. AKO NEKO ZNA KAKO SE TO ČUDO PUNI DA BI NASTAVILO DA SVETLI,nek me prosvetli. Nedostaje mi moj štapić. Aman. A i Narko Mastić vidim vrti na Beerfestu. MA OPRAĆE. Urbanofensicool. Quote
Cypher Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 PRC. Upravo shvatih da je zauvek umro. Štapić. Kupim nov. Al to nie to. Ovo poklon. Nefinjak. Quote
The_Vampire_Slayer Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 Smrc, smrt sirotog stapica.... Razumijem tvoju bol Htjela sam ovo ljeto na moru jednom iritantnom djetetu oteti stapic,ali su me moji dragi prijatelji sprijecili. A bas je bio lijepi. Morat cemo u shopping po nove stapice! We do not use a macintosh instead we use a Tandy ° ° Kompressor break your glowstick ° ° Kompressor EAT YOUR CANDY!!! Quote
djgavra Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 DARK NIGHT nova sezona 2004/2005 pocinje na akademiji u nedelju 03.10. pa onda ustaljenim ritmom kao i ranije na svake dve nedelje (17.10. pa 31.10. ...) u sledecoj sezoni ce biti domacih koncerata,specijalnih veceri,obicnih veceri,a nadam se i ponovo neko strano gostovanje. Quote
zverz Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 svaki put sto sam doso u bg, nisam bio kad je akademija, nadm se da cu moci makar jedan put ove sezone ... Quote
Kakashi Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Hm... sinoc petak... Izgleda da je Advance postao veliki hit petkom... Quote
Sentinel Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Sinoch je bogme u kafileriji bilo do jaja. Ne mislim na klub, nego na bashtu, Misha je pushtao gotovo sve shto mu ljudi traze. Odavno nisam cuo toliko fine muzike petkom, ljudi bejashe sve ukupno stotinak, great... Quote
Livia Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 (edited) Bilo je ok u petak,KST je mnogo prijatniji kad je prazan Samo me je iznerviralo ono bojkotovanje elktronike,taman lepo Bane uhvatio dobar blok a ljudi oce Maidene i Metallicu .20 min posle sam se smorila i zapalila. Edited August 21, 2004 by Livia Quote
Zagrivuk Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Bilo je ok u petak,KST je mnogo prijatniji kad je prazan Samo me je iznerviralo ono bojkotovanje elktronike,taman lepo Bane uhvatio dobar blok a ljudi oce Maidene i Metallicu .20 min posle sam se smorila i zapalila. da covek je pustao super muziku i onda je masa trazila gluposti Quote
MissionVao Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 A jel tacno da je sad u utorak 24-og rokanje a ne electro? Quote
MissionVao Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Imam ja utisak sa sledeceg gothic night-a Quote
tovar Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 A jel tacno da je sad u utorak 24-og rokanje a ne electro? izgleda. mada ni to nije (tako) lose. Quote
Sentinel Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 (edited) Tachno je! Chipi's back again. Edited August 22, 2004 by Sentinel Quote
Sinstrel Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 izgleda. mada ni to nije (tako) lose. Nije lose... to je do jaja, vidimo se tamo Quote
MissionVao Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Cula sam da je rokanje tesko sranje i muzicki, a i po kolicini skejtera i malenih nu-metalaca. Ali ajde, docicu. Valjda nece biti ispala od atmosfere. Quote
Sentinel Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Paaaa ume biti veliki smor kad predje na nyhc i slichno, ali je u principu fino veche, ako izuzmemo, vec pomenute posetioce, no nije ni kod Steve bolje. Ovde imash male skejtere, a ovde male vampire, isti kurac Ako nishta drugo, Chipi nikada ne vrti non stop iste stvari za razliku od, recimo, Stevana smaracha... Quote
tovar Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 ne, pazi krs je totalni, ali stojis sa strane, cirkas nesto i posmatras... ume da bude.... zanimljivo. Quote
Sinstrel Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Sta bre krsh?! Meni je skroz ok, vise se iskachem i izmorim na ROKANJU nego na bilo kojem drugom nightu u kst-u! Quote
SheWolf Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 PRC. Upravo shvatih da je zauvek umro. Štapić. Kupim nov. Al to nie to. Ovo poklon. Nefinjak. Ako je to ono sto ja mislim da jeste, dakle mislim a ne tvrdim, onda ti stapic nije umro vec samo treba da ga stavis u zamrzivac. Quote
tovar Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 istina, zanimljivo je za promenu. samo se nadam da se nece navuci na copave keksice i umrezene parkove... i da ce pustiti ajvaressence. to je tako trve. Quote
MissionVao Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 Ma idem ja na kriglu piva (bolje reci ladne mokrace) u Holiday, vi se rokajte Vidimo se u sredu u Voodoo-u Azzo, Quote
Sinstrel Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 istina, zanimljivo je za promenu. samo se nadam da se nece navuci na copave keksice i umrezene parkove... i da ce pustiti ajvaressence. to je tako trve. Jel ti dolazis?! Jel dolazi i Wolfenstein?! Ako me ispale ovi moji lokalni da znam da imam da blejim sa nekim posto mi se dolazi. Quote
Recommended Posts