Jump to content

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bio sam jedno 10 tak puta na darku ..

u pochetku kad me prvi put moja ex odvela .upozorila me da ce biti chudnih likova - nashminkanih - vampira bla bla bla..

i bilo je par takvih likova ali nishta extremno..

kasnije, jedva vidis po koju mortishu icon_smile.gif

smanjio se broj ljudi koji su dolazili u KST na dark ..

bar kad sam ja bio poslednji put ..

zato sam i prestao da idem ...

Posted
nisam vise tu. vratila sam se juce.

a berlin mi je veooooooma daleko. icon_mrgreen.gif

Mogu li nesto da te zamolim?Da mi proveris cene Renault Clio-a 2 1.2i (1998,1999,2000.god.)u Nemackoj.Ako si u Minhenu,ili negde blizu Austrijske granice.Mislim,pitanje i nije bas za ovu temu,ali......Poz.

Posted
Uskoro Gothic Night i havajska kosulja...

pazite se ph34r.gifph34r.gif

Odakle ti znas za havajske kosulje na nightu?Mada,trebalo je nekako razbiti monotoniju u onom crnilu ljudi.Ali,vise ih nema.....Previse necega ne valja....Menjam imidz....... orangelistening.gif Mozda ponekad!

Posted
Sta ti imas protiv havajskih kosulja icon_confused.gif i ljudi koji ih nose na Gothicu icon_smile.gificon_razz.gif

To je cist kult...kao Vice city ,Tropical Heat itd. icon_biggrin.gificon_razz.gif

icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif

Ako sam ja napisao da imam nesto protiv, lupaj mi samare do sutra icon_smile.gif

Posted
Odakle ti znas za havajske kosulje na nightu?Mada,trebalo je nekako razbiti monotoniju u onom crnilu ljudi.Ali,vise ih nema.....Previse necega ne valja....Menjam imidz....... orangelistening.gif Mozda ponekad!

ghoti jahhhhh fuj stalno imam osecaj da sam na sahrani

i ja sam za havajske majice

icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Posted
nemam brate, kupio sam jednu za 1300 din, i nisam imao kinte za drugu. Mada ne mora havajska, bitno je da su boje vesele biggrin.gif

Ja cu kod kineza da kupim one svilene sa zmajevima icon_rockdevil.gificon_smile.gif

Posted

Znate sta na goth-u je sve vec vidjeno, svi moguci stilovi su prosli kroz night-ove tako da sada jedino ostaje da se ponavljamo! Dres ili kosulja sa zmajevima?! Hmmmm... icon_smile.gif