The Eagle Nature Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Znate sta na goth-u je sve vec vidjeno, svi moguci stilovi su prosli kroz night-ove tako da sada jedino ostaje da se ponavljamo! Dres ili kosulja sa zmajevima?! Hmmmm... ....Da ali se bas nesto ne secam da je mnogo njih dolazilo na gotik u havajskim kosuljama....tacnije znam za dva lika ,od kojih sam ja jedan .....uostalom nema veze Quote
MissionVao Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Neko potpuno go... beats me! ni ja ne znam za to. Osim ako je to neka "riba obucena tako da je skoro gola" fora Quote
MissionVao Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 (edited) a jel dosao neko sa plishanom igrachom? A, a, maskiran u velikog roze misha koji pije chokoladno mleko na slamku iz litarskog tetrapaka? (ideja za prosli maskembal) A, hm, a neko obuchen kao onaj baja iz mumije, onaj u crnom sa tetovazama na jagodicama? hm, pa vidite da nije bas sve deja vu Edited August 31, 2004 by Double Fire Quote
Sinstrel Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 (edited) Alo mi ipak ovde pricamo o goth nightovima ne pricamo o maskenbalu... Ja imam ortaka koji dolazi na goth obucen u dres/duxericu donji deo trenerke i umbro patikama (ala kopacke)... konza! Ja sam jednom dosao u beloj majci... svi su me qlirali... Edited August 31, 2004 by AzzA Quote
Woodcutter Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Alo mi ipak ovde pricamo o goth nightovima ne pricamo o maskenbalu... Ja imam ortaka koji dolazi na goth obucen u dres/duxericu donji deo trenerke i umbro patikama (ala kopacke)... konza! Ja sam jednom dosao u beloj majci... svi su me qlirali... Tako je to.Misle da nisi jedan od njih Mada,ja bas insistiram na tome da se na Gothic dolazi lezernije obuceno.Ne osecam se ja dobro u martinkama i uskim crnim pantalonama!Trenerka,neupadljiva majca i sportske patike su sasvim ok izbor. Quote
Woodcutter Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 ....Da ali se bas nesto ne secam da je mnogo njih dolazilo na gotik u havajskim kosuljama....tacnije znam za dva lika ,od kojih sam ja jedan .....uostalom nema veze Da,ali ne zaboravimo ko je PRVI dosao tamo tako obucen!Mada sam samo i ja video dva hrabra lika u havajkama na nightu!Od kojih sam jedan ja Quote
Kakashi Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Trenerka,neupadljiva majca i sportske patike su sasvim ok izbor. U trenerci ne idem ni da bacim djubre. Quote
Gothic Angel Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Ljudi nisam ja rekao da izmisljam toplu vodu, nego samo da se pazite Quote
Dark Sonja Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 U trenerci ne idem ni da bacim djubre. Napokon neko ko drzi do sebe! I sa kucnim vaspitanjem..... Quote
PanzerGoth Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 i ja drzim do sebe, samo sto ja djubre izbacujem i u svom PUMA shortsu... a da je Hérétique vaspitan, zna se. Quote
Gothic Angel Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 ne vidim u cemu je fora sa trenerkom???? Quote
Kakashi Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Ne mogu jednostavno da nosim to van kuce. Neprijatno mi je. Quote
Kakashi Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 @DarkSonja: @JMiD: dobro, znamo da si fina i da drzis do sebe . Quote
Dark Sonja Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 ne vidim u cemu je fora sa trenerkom???? Pa trebalo bi da se zna za sta trenerka sluzi i gde se nosi..... Quote
Gothic Angel Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Pa trebalo bi da se zna za sta trenerka sluzi i gde se nosi..... Trenerke su u principu univerzalnija odeca od farmerki... Bar su mene tako mama i tata ucili Quote
Gothic Angel Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Ne mogu jednostavno da nosim to van kuce. Neprijatno mi je. Ja sam isao u prodavnicu u boxericama. K'o bermude, samo sto mi landara govedina Quote
Woodcutter Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Ja sam isao u prodavnicu u boxericama. K'o bermude, samo sto mi landara govedina Originalno!Totalno....... Quote
MissionVao Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Ne, ovo je josh gore tamo bar prichamo o suvo-masnoj kosi Quote
Gothic Angel Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 sta je ovo, gothic fashion? Cela ova tema je u pogresnoj sobi, pa zar je bitno onda? Opusti se Quote
^Toza^ Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Cela ova tema je u pogresnoj sobi, pa zar je bitno onda? ... istina ... cim se niko ne hvali da je bio na night-u Sistersa juce... ...ja nisam mogao - j*beni ispitni rock pa sam morao da strebam... ... nikad to sebi necu oprostiti... Quote
tovar Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 ni ja ti nikad necu oprostiti... (citat iz jednog domaceg filma) inace, tozo, kad ti se zavrsava rok? Quote
shiny Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 E, stvarno, niko ne spominje Sisterse! Da li je neko uopste bio? Ja nisam mogla iz slicnih razloga vec gore spominjanih... Ne sumnjam da je bilo dobro! DJ ekipa je fenomenalna! Quote
^Toza^ Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 ni ja ti nikad necu oprostiti... (citat iz jednog domaceg filma) inace, tozo, kad ti se zavrsava rok? Poslednji ispit mi je 14-og... ...ali posle palim kod zenice u Nis na nekih 10-15 dana... Quote
Recommended Posts