Jump to content

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Poslednji ispit mi je 14-og...

...ali posle palim kod zenice u Nis na nekih 10-15 dana...

znaci nista od probe ovih dana...

Posted

Sudeci p flyerima koji su sinoc bili po KST-u, veceras je Hard Rock & Heavy Metal 80-ih.... A malopre sam na 202-jci cuo da je veceras u KST-u Dark & Gothic...

icon_confused.gif

Posted

Pa ko jos ide na gothic night-ove... Kad je bio poslednji a da nije bio smor... icon_spava.gif

Nadam se da ce u subotu na Depeche Mode-u biti bolje... icon_biggrin.gif

Ako se i tamo smorim, preostaje mi jedino da se zatvorim u kucu i cekam Gavrine night-ove ili Gaju da se smiluje da organizuje neki icon_sad.gif

Posted

mi imamo depeche vise put godisnje a pop 80te svake subote ali uvijek su iste pjesme u isto vrijeme tako da je postalo monotono. ako mozete napisite dojmove i playlist s vaseg depeche najta ;D

Posted

Pa, dobro, ne mozes da ocekujes da odes na Depeche i da vecinu veceri slusas The Cure... U principu, najcesce ljudi i dolaze zbog toga sto su navikli da neke stvari idu svojim redom. Ja, licno, uzasno volim promene, ali kontam i koliko je tesko napraviti dobro zezanje za sve prisutne. Mislim da su Goxy & Bogy o.k. Ja idem sigurno! icon_da.gif

Posted

Sad sam bio na industrialnation.com i video ovo:

Zagreb, "Mocvara" 1.10.2004 Psychic TV(treca inkarnacija)!!!!!!!!!!!!!!!!

Wooooooooowwwww, jebote!!!! Jel` ide neko??? Eeeeeee, sta bi ja dao mogu da idem!!!!! Ja mislim da im je ovo prvi put da zalaze na nase prostore, odn. konkretno Genesis-u... tj. naravno ako je ova informacija tacna...