Zagrivuk Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 KST uzas, kakvih sve likova nema Quote
Kakashi Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 KST sinoć, izuzetno bljutavo. Program standardno isti. S tim što je gužva bila nepodnošljiva. Quote
Livia Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Mrzim glupu guzvu,nisam izdrzala dugo. Quote
Sentinel Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Jel sad u utorak Stevina uspavanka? Quote
Zagrivuk Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 guzva, uzas kst - neke nove face, cudno mesto postaje ovaj Bg, hm... Quote
Sinstrel Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Jel sad u utorak Stevina uspavanka? Jeste... Quote
Woodcutter Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 cudno mesto postaje ovaj Bg, hm... Veoma cudno.Izgleda da se ljudi zabadaju po kucama,a oni najcudniji idu negde da piju. Quote
tovar Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 mislim da je benediction u utorak, pa da nema stevinog nighta. Quote
Sinstrel Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Noooo waaaay Hocu uspavanku! Quote
djgavra Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 DARK NIGHT u nedelju 03.10.2004 pocinje nova sezona na akademiji u kojoj ce biti obicnih dj veceri,specijalnih dj veceri,koncerata domacih a nadam se i stranih. cena karte je ista kao i ranije - 100din. Quote
mor+icia Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Sad sam bio na industrialnation.com i video ovo: Zagreb, "Mocvara" 1.10.2004 Psychic TV(treca inkarnacija)!!!!!!!!!!!!!!!! Wooooooooowwwww, jebote!!!! Jel` ide neko??? Eeeeeee, sta bi ja dao mogu da idem!!!!! Ja mislim da im je ovo prvi put da zalaze na nase prostore, odn. konkretno Genesis-u... tj. naravno ako je ova informacija tacna... ne bijah,nisam slusala nikad nit me zanimalo a i preskupo,95kn. cula sam da se prodalo samo 70 karata,no wonder,ne mozes doc u zemlju gdje ljudi bas ne slusaju previse takve stvari i tako nabit cijenu. Quote
Spiritchaser Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 no to je PSYCHIC TV - reinkarnacija TG, "otaca industriala" i sto se mene tice moze mu se!!!!!!!!!!! i to je ipak da drugi put dolaze u Zagreb - bili su vec `90 ili tako nesto.... Quote
mor+icia Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 a jebga kad se nema para nema se,potrosih na neki usljivi metal da zadovoljim decka. tako je to kad je covjek pretjerano pozrtvovan Quote
Dark Revolution Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 (edited) DARK REVOLUTION predstavlja SAMHAIN™ 2004 Nedelja 31. Oktobar Klub "Akademija", Rajiceva 10 Belgrade, SCG (celodnevna proslava Noci Vestica i pocetka nove Dark Revolution sezone) Vise informacija na SAMHAIN 2004 TEMI Edited October 5, 2004 by Dark Revolution Quote
tovar Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 bio je hard rock. ali veceras - voodoo Quote
Kveld Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 bila ja u Voodoo-u , nije bilo loshe , mada je bilo malo vishe elektronike za moj ukus...(ali je zato Stevan samoinicijativno pustio Evidence od Katatonie zbog cega ce u meni imati svog najveceg fana i poshtovaoca )..doshlo je dosta padobranaca , cenim da dolaze da obrlate po koju slobodnije obuchenu gotkinju.... Quote
Zagrivuk Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 (edited) bila ja u Voodoo-u , nije bilo loshe , mada je bilo malo vishe elektronike za moj ukus...(ali je zato Stevan samoinicijativno pustio Evidence od Katatonie zbog cega ce u meni imati svog najveceg fana i poshtovaoca )..doshlo je dosta padobranaca , cenim da dolaze da obrlate po koju slobodnije obuchenu gotkinju.... M**u da mu j****m on hoce rat imace rat kreten e gazda, gazda On stvarno nije normalan hvala na informaciji kveld Edited October 8, 2004 by black_totem213 Quote
Woodcutter Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 Stvarno,bilo je dosta cudnih likova.Mozda im slabo ide kod fancy devojaka,pa su presli na gothic underground.Muzika bila ok,samo sam se otkinuo od alkohola i nisam znao sa sebe .Sutradan sam sabrao utiske,i sledece srede sam opet tamo.Poz. Quote
Kveld Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Muzika bila ok,samo sam se otkinuo od alkohola i nisam znao sa sebe necemo o tome Quote
tovar Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 veceras - sinergija - microsoft - sava centar - night shift - nije bilo lose. Quote
Recommended Posts