tovar Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 ma jok, isao sam sa bagrom na night shift. Quote
mor+icia Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 blago vama jos jednom, molim playlist! Quote
tovar Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 da li ja koji nisam iz zagreba moram ovo da objavljujem? izgleda da moram. 16.10. klub mocvara Laibach party night na 2 floora. outside: 80's gothic, deathrock, darkwave by dj mare inside: gothic, industrial, metal by dj tomy phantasma Quote
Sinstrel Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 (edited) Sinoc KST Otisao kuci oko 2h... Veceras ostadoh kod kuce, ovaj vetar smara. Inace cuh da je sinoc u kst-u bio poslednji goth night. Odnosno da je ova nedelja poslednja ovakva tj. tematska po danima. Od sledece nedelje radice samo petkom i subotom, tek cisto da vas obavestim. Znaci nema vise Stivija u kst sad ga mozete samo naci u Voodoo. Uskraceni smo za uspavanku... Edited October 13, 2004 by AzzA Quote
mor+icia Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 da li ja koji nisam iz zagreba moram ovo da objavljujem? izgleda da moram. 16.10. klub mocvara Laibach party night na 2 floora. outside: 80's gothic, deathrock, darkwave by dj mare inside: gothic, industrial, metal by dj tomy phantasma hm pa mislim da mi iz zgb znamo za doticni najt a sumnjam da cemo imati posjetioce iz drugih zemalja u svakom slucaju: na www.mochvara.hr moze se vidjeti program svih mjesecnih zbivanja pa koga zanima Tomi i ostatak btw Lestate,dolazi li vam Tomi za Halloween? Quote
tovar Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 nein. na zalost... ali vec se spremamo za neke druge termine. otprilike smo zavrnuti za prostor. Quote
mor+icia Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 uf dakle ostaje nama tomi a dobro,ja se nadam odlasku u Ljubljani,ako to propadne lokat cu u nekom irish pubu. Tomija sam imala zadnje 3 godine i sad ga srdacno prepustam vama ;P eh ali ipak,da mogu,dosla bi na taj vas Dark Revolution,zvuci dobro i bolje od Tomijade ;D Quote
mor+icia Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 pare za put, faks i nezadovoljni roditelji Quote
Kakashi Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Dakle, "gothic" "night" u Kritičaru. Pa dobro, sa sve Temple of Love jako je ličilo na petak u KSTu... Quote
Sinstrel Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Prvi put si bio tamo? Bila su svega 2-3 puta "goth" nighta i to na samom pocetku kada su poceli kao da rade petkom goth. Medjutim sad mozes cuti i AC/DC i to dve pesme za redom na goth night-u... Bio je ToN, Moonspell i Sistersi... eto i to mu dodje kao to, mozda sam jos nesto propustio... Quote
Kakashi Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Prvi i verovatno poslednji, mada nisam imao pojma da je bio "gothic" "night" kad sam krenuo tamo . Quote
mor+icia Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 cini se da nam je svima relativno slicno,sve se zidovi ruse od silnog "gothica" ajde veceras moozda odem na Tomija Fantasmu,nesto smo se dogovarali da cemo se igrati igru. treba nabrojati 20 izvodjaca i pjesme,tko promasi placa svima pice. tko promasi redoslijed mora Tomija moliti da pusti Him ili 60eyes nadam se da ce biti puno tog cascenja dakle da je dj bar zamjetno promijenio repertoar Quote
shock! Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Dakle, "gothic" "night" u Kritičaru. Pa dobro, sa sve Temple of Love jako je ličilo na petak u KSTu... koliko je bilo ljudi? Quote
Kakashi Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Dovoljno da se zauzmu sva mesta. Quote
tovar Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 @ mor+icia vidim vi cete se naslusati HIM-a. dobro je to. Quote
mor+icia Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 e nismo nisam otisla ostali smo doma gledati filmove i bas je bilo dobro i ghotiq,nadam se da si se i ti dobro zabavio Quote
michelle Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Ovo nije tema "sta ste radili sinoc?" vec "utisci sa najtova" Quote
djgavra Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 (edited) posto je mor+icia trazila evo playlist-e od sinoc 1 sisters of mercy-1959 2 diorama-you & ice 3 deine lakaien-reincarnation 4 death in june-to drown a rose 5 diary of dreams-babylon 6 sisters of mercy-flood II 7 london after midnight-kiss 8 clan of xymox-jasmine & rose 9 suspiria-goodbye 70`s 10 blutengel-children of the night 11 die form-masochist(remix 2) 12 seelenkrank-meister der verbotenen traume 13 tristesse de la lune-queen of the damned 14 diorama-her liquid arms 15 schiller mit heppner-i feel you 16 blank & jones feat.robert smith-forest 17 informatik-matter of time(short version) 18 deine lakaien-where you are(vnv nation remix) 19 borghesia-no hope no fear 20 daf-verschwende deine jugend 21 in strict confidence-engelstaub 22 bruderschaft-forever(colony5 remix) 23 icon of coil-acces & amplify(club mix) 24 culture kultur-promised land blues 25 daf-der sheriff(vnv nation mix) 26 project pitchfork-timekiller(and one remix) 27 apoptygma berzerk-unicorn(video mix) 28 diorama-howland road 29 deine lakaien-into my arms(and one mix) 30 diary of dreams-butterfly dance(upgrade 2) 31 clan of xymox-this world 32 wolfsheim-once in a lifetime 33 laibach-tanz mit laibach(upbeat mix) 34 suicide commando-cause of death suicide 35 wumpscut-soylent green 36 nitzer ebb-isn`t it funny how body works 37 ivory frequency-today 38 covenant-call the ships to port 39 neuroticfish-skin(binary 2002) 40 lights of euphoria-true life(namnambulu mix) 41 vnv nation-beloved 42 assemblage23-let me be your armor 43 diorama-advance 44 pulcher femina-scream and die 45 clan of xymox-stranger(reedit 46 die form-masochist(remix 2)-drugi put zbog insistiranja nekih ljudi 47 wumpscut-wreth of barbs(neuroticfish mix 2) 48 das ich-destillat(vnv nation mix) 49 tactical sect-faded prophecy 50 x marks the pedwalk-missing lights(reedit) 51 claire voyant-love the giver(covenant remix) 52 pulcher femina-take me 53 diary of dreams-exile 54 clan of xymox-a day(reedit) 55 diorama-panes of glass 56 vnv nation-forsaken(vocal) DARK NIGHT akademija 17.10.2004 dj gavra p.s. mozda sam napravio neku gresku u kucanju ali mrzi me da proveravam Edited October 18, 2004 by djgavra Quote
dark_lilith Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 znaci ukratko 20ak diorama i jos po koja pesmica Quote
sanguinia Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 1 sisters of mercy-1959 3 deine lakaien-reincarnation 4 death in june-to drown a rose 6 sisters of mercy-flood II 19 borghesia-no hope no fear Nadam se da će ovo biti i još neki sledeći put - kad budem imala vremena da dolazim na najtove Mogao bi i ubuduće da ostavljaš plejliste, ako nije preveliki problem... Quote
Recommended Posts