michelle Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 1.Ne lupam, znam koliko je upucena nasa "gothic" populacija, 2.a sad ti meni reci da li si ti za pocetak cula za clan of xymox, cinema strange i sanguis et cinis naprimer? 3.A sad mi reci koliko ljudi znas koji znaju za ove bendove (dakle samo culi za, ne da ih aktivno slusaju & gotive)? 1. Ne znam sta ti podrazumevas pod "gotik populacija" ako mislis na devojke i momke od 16-17 godina koje izlaze u KST, onda verovatno dobar deo njih i nije cuo, polako, ako ih to zanima, cuce i naucice 2. Mico, Clan Of Xymos i Cinema Strange su daleko od nekog andergraunda, to su, jebote, veliki bendovi. Za treci ja nisam cak ni cula, ali to ne govori nista jer ja ne slusam gotik i zaista smatram da se slabo razumem 3. Znam puno, veruj mi, gresis. Ljudi se sve vise informisu. Quote
Zagrivuk Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 1. Ne znam sta ti podrazumevas pod "gotik populacija" ako mislis na devojke i momke od 16-17 godina koje izlaze u KST, onda verovatno dobar deo njih i nije cuo, polako, ako ih to zanima, cuce i naucice Mene oni plase --------------------------------------------------------------------------------------- A sto se tice kst tesko da cu tamo uci do leta PAKAO I UZAS Quote
tovar Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 wolf je mislio na vnedrovnd ekipu iz akademije. a ne na mlecne zube KST-a, koji su mi simpaticniji. Quote
michelle Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 Mene oni plase --------------------------------------------------------------------------------------- A sto se tice kst tesko da cu tamo uci do leta PAKAO I UZAS Sto bre, Misko? Quote
mor+icia Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 Hehehe, za tvoju komercijalu je u Beogradu culo 38 ljudi (i mislim da bih mogao da ih nabrojim) Pazi, ni ja ne slusam pola onih stvari, ali kazem da je to ono uz sta se zabavljam na najtovima, makar pozerisuci i igrajuci jako glupo ovdje je mozda 20 tako da ste u velikoj prednosti a ono,proporcionalno s brojem stanovnistva ma ja bi bar koji put cula nesto drukcije makar deine lakaien,lacrimosa,diorama,stagod. a ne svaki put isti "hitovi" koje sam slusala od pocetka srednje skole,ako nista drugo a ono potpuno isti bendovi Quote
mor+icia Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 Mislim da si pogresno skontao/la ovu temu, nema veze sa tim o cemu ti pises. A da li da dodjes 31. u Akademiju ili da ides u Mocvaru,tu nema dileme... AKADEMIJA!!! mislim da vam je Akademija malo blize tj mislite li vi to na nasu Mocvaru? ako da,halloween "gothic" parti odrzava se u Jabuci. ako ne,ispricavam se na upadici Quote
mor+icia Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 btw, JEBES GOTH NIGHT BEZ HIM-a! Quote
Sinstrel Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 mislim da vam je Akademija malo blize tj mislite li vi to na nasu Mocvaru? ako da,halloween "gothic" parti odrzava se u Jabuci. ako ne,ispricavam se na upadici Mislim da misli na vasu Mocvaru... Quote
shock! Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 A sto se tice kst tesko da cu tamo uci do leta ja ocu al ne mogu, zabranili mi ulaz Quote
Herr_Wolf Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 ovdje je mozda 20 tako da ste u velikoj prednosti a ono,proporcionalno s brojem stanovnistva E zbog toga mi je bilo smesno ono "komercijala" ma ja bi bar koji put cula nesto drukcije makar deine lakaien,lacrimosa,diorama,stagod. a ne svaki put isti "hitovi" koje sam slusala od pocetka srednje skole,ako nista drugo a ono potpuno isti bendovi Verujem... Tako ja u svom zivotnom veku cuh na najtovima samo jedan KMFDM i to da stvar bude gora na Bozinom najtu u NS-u... A nije da bilo ko moze da prica o konceptualnosti i neuklapanju u istu... Sad sam se obratio samom vrhu Dark Revolution organizacije i trazio za Samhain jednu muzicku zelju u nocnom programu a to je KMFDM, bilo sta, bas me briga... A ako me iznevere bre sve cu da im polomim bre! Quote
+winter soul+ Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 A kako je do sada bilo na tim halloween tripovima? Bude li tu deset ljudi koji se dovoljno potrude i urade kakve "maske", a ostatak qlira noseci svoj lik ili je uslov za ulazak biti nesto u skladu sa temom veceri? Mozda malo smaram ali sta sad... Quote
Herr_Wolf Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 Pa ono, prošle godine je prvi dan bilo gomila maskiranih ljudi (teško gotha našminkati ), drugi dan nešto manje, ali ih je ipak bilo. Dakle pustaju bez maske, ali zašto ne iskoristiti priliku da se glupiraš Quote
tovar Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 sto se KMFDM tice, u dnevnom programu moze biti ako mi narezes stvar po tvom izboru, ali bitno da je spora, a za nocni program mozes jedino gavri da se obratis, to je njegov delokrug. Quote
Herr_Wolf Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 Ma ti ces svoje dobiti, ne brini Cak ce biti u dobrom formatu... Sve u svemu zatrebace ti jednog dana A ja sam mislio da treba da preko Tute uticem na Stevu-storytellera... Quote
Zagrivuk Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 Sto bre, Misko? oy Michelle ako me pitas za danasnje ghot narastaje moje misljenje da njihov sistem mizantropije je poguban po njih same A ako me pitas za kst zimi je u onim prostorijama 9 krug pakla uzas Bolje je kad radi basta pozdrav Quote
Zagrivuk Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 ja ocu al ne mogu, zabranili mi ulaz Zasto brate ako si se tukao nije ti pametno zbog one silne panduracije, ako si imao neki problem trebao si da ih izvedes napolje (ili da ih sacekas na nekom drugom mestu, MRAK) Ne vidim drugi razlog zasto bi ti zabranili ulazak Quote
michelle Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 oy Michelle ako me pitas za danasnje ghot narastaje moje misljenje da njihov sistem mizantropije je poguban po njih same A ako me pitas za kst zimi je u onim prostorijama 9 krug pakla uzas Bolje je kad radi basta pozdrav Potpuno se slazemo, prijatelju Quote
shock! Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 ako si se tukao nije ti pametno zbog one silne panduracije e jebiga, sad i ja znam da nije pametno Quote
TtuEd Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 A ja sam mislio da treba da preko Tute uticem na Stevu-storytellera... Pa, preko koga drugog? Quote
TtuEd Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 Nego, btw, na osnovu cega vi povezaste mizantropiju (mrznju prema ljudima) i Gothic? Takvih pojedinaca ima svugde, ne samo u tzv. Gothic populaciji. Ne moze na osnovu pojedinaca da se stvara generalizacija. Quote
Herr_Wolf Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 Pa sta cekas!!?!? Utichi! E i da ne zaboravim, posalji mi preko lestate-a dve karte, posto ne znam da li cu stici da odem do grada da gi kupim... Quote
SlaughtererFaca Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 gde ste vi bili dok je Josip terao staljinovce u zatvor a gde dok je ove druge terao da sede ko moj deda zbog proliva vodu kroz tri cetiri prozor sad na solji i liju krvave suze im oci i dok je tu bilo hladno pivo riblja corba i leb i sol? gde? Quote
Recommended Posts