mor+icia Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 (edited) pa tomi fartassma,tko bi bio drugi ima jos slika btw linkovi su: http://www.cmar-net.org/galleryphp/album38 http://www.phantasmagoria93.com/mortiis.htm btw jucer halloween... numetal,punk i gothic od prije 8g... sad sam toliko deprimirana da vise uopce nemam volje izic van ovdje Edited November 1, 2004 by mor+icia Quote
Kakashi Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 Samhain je bio cool uprkos toplom vremenu. Kod Gavre je bilo standardno. Kao i kod Steve, koji me je doduše iznenadio time što je pustio Der Tanz der Schatten. Quote
Woodcutter Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 a playlist? mozda kakve fotke? Ljudi su se bas slikali.Valjda ce neko staviti slike ovde.Bilo je odlicno.Ljudi su bili ok,ali imalo je i veoma cudnih.Ispred me startovala neka drogirana lujka.Uh!!!!!!Gavra je pustao odlicnu muziku,ali nisam imao mesta ni da stojim,a kamoli da igram!!!BILO JE UZASNO VRUCE!!!!!!!!!! Quote
mor+icia Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 isto,osim sto se tice muzike.kod nas bijase ocajno iako bi nas Lestate vjerojatno uzivao Quote
djgavra Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 posto je stivi u malom klubu pustao gothic i sl. ja se nisam bavio time te je playlist od sinoc izgledao ovako: nin-something i can never have diary of dreams-babylon in strict confidence-au milieu des anges front242-operating track deine lakaien-dark star diorama-e minor diary of dreams-amok wolfsheim-the sparrows and yhe nightingales deine lakaien-reincarnation cure-world in my eyes project pitchfork-souls malaise-else blutengel-soul of ice wumpscut-deliverance diorama-advance and one-get you closer deine lakaien-into my arms informatik-a matter of time culture kultur-no dogma apoptygma berzerk-unicorn kmfdm-megalomaniac nin-sin nitzer ebb-join in the chant daf-der sheriff in strict confidence-engelstaub decoded feedback-phoenix john carpenter-HALLOWEEN(theme) diorama-hla schiller mit heppner-i feel you deine lakaien-where you are brudershaft-forever assemblage23-skin covenant-call the ships to port blame-space hulk evolution ivory frequency-today neurotic fish-skin suicide commando-cause of death suicide laibach-tanz mit laibach rammstein-mein teil(there are no guitars mix) front242-headhunter 2000 icon of coil-acces & amplify neurotic fish-bomb pulcher femina-scream & die seelenkrank-meister der verbotenen traume diorama-howland road diary of dreams-chemicals wumpscut-wreth of barbs vnv nation-kingdom angels and agony-forever apoptygma berzerk-114 bpm culture kultur-promised land blues lights of euphoria-true life plastic-home claire voyant-love the giver project pitchfork-timekiller die form-masochist das ich-destillat blutengel-seelenschmerz in strict confidence-closing eyes wumpscut-soylent green tactical sect-faded prophecy kmfdm-megalomaniac(ponovo na mnogobrojne zahteve) nin-head like a hole culture kultur-no surrender assemblage23-opened vnv nation-epicentre covenant-dead stars diorama-device suicide commando-hellraiser assemblage23-let me be your armor vnv nation-beloved pulcher femina-dark clouds diorama-hla(ponovo iz istog razloga) diary of dreams-curse wolfsheim-heroin she said(ernst horn remix) Quote
mor+icia Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 jako dobro,zadovoljna sam! tj nisam jer nisam bila tamo Gavra,hvala ti opet Quote
Zagrivuk Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 super je bilo na DR ( Samhain ) ali je unutra bilo pakleno vruce Quote
tovar Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 isto,osim sto se tice muzike.kod nas bijase ocajno iako bi nas Lestate vjerojatno uzivao verovatno i bih, ali sam se nauzivao na samhainu. trebalo je tomi kod nas da sljaka, ali vise srece sledeci put. stevin program standardno dobar, u akademiji standardno prevruce... moja lista od 18 do 22h standardno savrsena! Quote
mor+icia Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 verovatno i bih, ali sam se nauzivao na samhainu. trebalo je tomi kod nas da sljaka, ali vise srece sledeci put. stevin program standardno dobar, u akademiji standardno prevruce... moja lista od 18 do 22h standardno savrsena! hahah vise srece iduci put jao jao da si cuo playlist ne bi to rekao,ja nisam cula Hima u tih 3h kolko sam bila gore btw ajde daj ti svoj playlist Quote
Sundjer Bob Kockalone Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 ja nisam posecivala ovaj sajt dugo al mi patrik rekao da nema vise gothic najtova u bg-u...ali....patrik nego....ZA je za ZAbavni zur NJE je NJEgova originala fora kad pevamo na moru duuur aaaa a a aaa a a aaa a a a aaaaa Quote
The_Vampire_Slayer Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 Eto, ja sam se malo maknula iz Zagreba u Ljubljanu (Sloveniju) za Halloween, i bilo je odlicno. Od old school gothica i 80's hitova do industriala i futurepopa; od 22 do 06 ujutro. Slike imate tu: http://epsax.homedns.org/webpod/Haloween/index.htm a evo i mene http://epsax.homedns.org/webpod/Haloween/h...8%20(Large).jpg (ovo crno-rozo ) Quote
Henkersbraut Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 Samo da svima mahnem i predstavim se, iako mi se cini da je to vec ucinjeno umjesto mene... Cura u bijeloj krinolini s cilindrom s Mortiisa Quote
The_Vampire_Slayer Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 Samo da svima mahnem i predstavim se, iako mi se cini da je to vec ucinjeno umjesto mene... Cura u bijeloj krinolini s cilindrom s Mortiisa Pozdrav & welcome. Quote
Henkersbraut Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 hvala lijepo... heh.. :beer: Quote
Woodcutter Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 (edited) Eto, ja sam se malo maknula iz Zagreba u Ljubljanu (Sloveniju) za Halloween, i bilo je odlicno. Od old school gothica i 80's hitova do industriala i futurepopa; od 22 do 06 ujutro. Slike imate tu: http://epsax.homedns.org/webpod/Haloween/index.htm a evo i mene http://epsax.homedns.org/webpod/Haloween/h...8%20(Large).jpg (ovo crno-rozo ) Slovenci nisu normalni.Oni su u nekom polu-naci-fazonu!Ah,da.Bili su oni pod Nemcima nekad.Mogu da zamislim kako vam je dobro bilo.Sledece godine cu i ja mozda do Ljubljane!Dosao bi i u Zagreb,ali......!Mozda za par godina Edited November 3, 2004 by Woodcutter Quote
MissionVao Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 (edited) Nista mi se ne svidja taj Helloween u Sloveniji-2 malo "ekstremnije" obucene osobe a ostali u patikama i trenerkama Mozda su im to maske Plus ambijent aka ruinirani klub KSTa. U svakom slucaju, mnogo su ruzni Mi i ako pozerisemo, bar do jaja izgledamo pri tome Edited November 4, 2004 by Double Fire Quote
tovar Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 playlist by lestate: 1. NIN - Hurt (Live) 2. Over Dream - Heart-Attack (Underwater Version) 3. Autumn Clan - Here Comes The (Autumn) Rain Again 4. Beyond Surface - From The Mountain 5. Alice In Chains - Would? 6. Anathema - Empty 7. Amorphis - My Kantelle 8. Rapture - Enveloped 9. My Dying Bride - For You 10. Opeth - Face of Melinda 11. Hypocrisy - Untill The End 12. Sentenced - Nepenthe 13. Moonspell - Full Moon Madness 14. Rain Paint - Sleeping Beauty 15. HIM - Borellus 16. Katatonia - Ghost of The Sun 17. Anathema - A Dying Wish 18. Pink Floyd - Hey You 19. Tool - Sober 20. Deftones - Change 21. Black - Everything's Coming up Roses 22. Consecration - Emotion 23. Greyswan - We'll Never Be 24. The Gathering - Marooned 25. To/Die/For - Lacrimarum 26. For My Pain - Queen Misery 27. Lake of Tears - So Fell Autumn Rain 28. HIM - Salt in Our Wounds (Thulsa Doom Version) 29. Charon - Morrow 30. Paradise Lost - Rapture 31. My Dying Bride - Your River 32. Anathema - Far Away 33. Empyrium - Autumn Gray Views 34. Cathedral - Autumn Twilight 25. Candlamass - Solitude 26. Saturnus - Christ Goodbye Quote
shock! Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 jel zna neko sta je veceras u holiday-u?? Quote
Recommended Posts