tovar Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 premalo Hima!!! cela lista je bila koncipirana u doom fazonu, pa sam uglavio u to i 2 doom pesme HIM-a, i floyde i spell i NIN i ostalo sto nije striktno doom. sto se HIM-a tice, koncept mi je da pustam manje poznate stvari, kako bi se publika sa tim upoznala. i ako ti je to ceo komentar, onda mislim stvarno Quote
m. Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 ugl.,mor+icia: izgledala si prilicno zbunjeno pri upoznavanju..ili je to do mene. eto,sada znas nekoga Quote
The_Vampire_Slayer Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 (edited) Mi i ako pozerisemo, bar do jaja izgledamo pri tome Vecina ljudi u tom klubu je imala oko 30ak godina, tako da mislim da je njima vise bilo stalo do dobre muzike nego do poziranja Edited November 5, 2004 by The_Vampire_Slayer Quote
MissionVao Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 (edited) Jedno je opusteno uzivati u muzici a drugo je doci u trenerki i patikama na Helloween. I nisam htela da kazem da svi pozerisu niti da je bitnije dobro izgledati To sto svi tumace "prozivke" kako im najvise odgovara...nema veze. A i ne vidim zasto bi sa 30 godina prestao da se oblacis u nekom fazonu (koji odgovara tvojoj licnosti) Mislim, jel ima neka starosna granica za gothic oblacenje?? Edited November 5, 2004 by Double Fire Quote
dark_lilith Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Jedno je opusteno uzivati u muzici a drugo je doci u trenerki i patikama na Helloween. I nisam htela da kazem da svi pozerisu niti da je bitnije dobro izgledati To sto svi tumace "prozivke" kako im najvise odgovara...nema veze. A i ne vidim zasto bi sa 30 godina prestao da se oblacis u nekom fazonu (koji odgovara tvojoj licnosti) Mislim, jel ima neka starosna granica za gothic oblacenje?? ni meni se ne dopada atmosvera, nekako suvise ushtogljeno, sporo... ne znam ali kao da to nisu gothi vec gomila ''obicno-neobicnih'' ljudi koja se nasla na jednom mestu...smor Quote
MissionVao Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 gomila ''obicno-neobicnih'' ljudi e TO je pravi izraz! Quote
mor+icia Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 (edited) ugl.,mor+icia: izgledala si prilicno zbunjeno pri upoznavanju..ili je to do mene. eto,sada znas nekoga pa naravno,sjedim i netko mi uleti "bok ja sam em" a ja zujim, kakav Em )) zbunjena sam obicno tak da,no wonder there bas si simpa osobica btw, mislila sam da ne znam nikog jos od rulje iz Bg (tj lazem,znam Lestatea!) ali anyway Edited November 6, 2004 by mor+icia Quote
Sinstrel Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 Jel bio neko u nedelju u kst-u? Jel bio najavljeni goth? Kako je bilo? Quote
tovar Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 Jel bio neko u nedelju u kst-u? Jel bio najavljeni goth? Kako je bilo? bio. stivi je malo promenio listu, sto je jako osvezilo night. sve u svemu jako ok. Quote
MissionVao Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 Dolazi li iko na ovaj night nedeljom u akademiji? Quote
Woodcutter Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 Dolazi li iko na ovaj night nedeljom u akademiji? Dolazim ja!A jer dolazis ti Quote
Sinstrel Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 bio. stivi je malo promenio listu, sto je jako osvezilo night. sve u svemu jako ok. Stivi?! Zar nije trebao da pusta Bogi? Koliko je bilo ljudi? Quote
tovar Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 standardna kolicina, kao i svaki gothic u KST-u. i da, stivi je radio. Quote
MissionVao Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 Dolazim ja!A jer dolazis ti Ne. Samo me je zanimalo koliko ljudi obicno dodje posto je nedelja. Quote
m. Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 pa naravno,sjedim i netko mi uleti "bok ja sam em" a ja zujim, kakav Em )) zbunjena sam obicno tak da,no wonder there bas si simpa osobica btw, mislila sam da ne znam nikog jos od rulje iz Bg (tj lazem,znam Lestatea!) ali anyway simpa osobica?! hvala.. i ti djelujesh ok. valjda se jos sretnemo. poz.! Quote
shock! Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 (edited) Ne. Samo me je zanimalo koliko ljudi obicno dodje posto je nedelja. ne mnogo pretpostavljam Edited November 15, 2004 by shock! Quote
m. Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 mor+icia : jesi bila danas u menzi na ekonomiji?! mozda si me skuzila - piljila sam te kada asam plaćala racun Quote
sleeplessoul Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 ne mnogo pretpostavljam zaista nema mnogo ljudi... zavisi od nedelje do nedelje.... sada u nedelju je bilo bas malo ljudi ali sam se ja mnogo dobro provela! Quote
dark_lilith Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Ne. Samo me je zanimalo koliko ljudi obicno dodje posto je nedelja. dolazi bas koliko treba, pazi bolje da dolazi manje zato sto bi bilo katastrofalno kada bi se gothic night pretvorio u isto sto i 80' pre par meseci dolazilo je 30ak ljudi sada 1300. Medjutim ja verujem da ce se to dogoditi i sa gotikom kada bude dosao trend Quote
sleeplessoul Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 dolazi bas koliko treba, pazi bolje da dolazi manje zato sto bi bilo katastrofalno kada bi se gothic night pretvorio u isto sto i 80' pre par meseci dolazilo je 30ak ljudi sada 1300. Medjutim ja verujem da ce se to dogoditi i sa gotikom kada bude dosao trend slazem se... bolje manje ljudi poslednje 80's su bile totalni dizaster! a sto se tice gothica... toliki trend nece nikad biti.... Quote
mor+icia Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 mor+icia : jesi bila danas u menzi na ekonomiji?! mozda si me skuzila - piljila sam te kada asam plaćala racun nisam ali sam bila u nsb i onaj tipac ti je uletio koji je prije i meni uletio, nisam skuzila da si to ti dok mi nije poslje rekao ali nisam htjela gubiti vrijeme na njegovo pickaranje. jao kakvih sve muskih na svijetu ima pobogu dodje u nsb i uletava zenama koje mu "zrace i mirisu na metal" Quote
djgavra Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 evo playlist od nedelje death in june-zimmerit fields of the nephilim-wail of sumer/and there will your heart be also sisters of mercy-emma london after midnight-where good girls go to die diary of dreams-mankind christian death-sick of love clan of xymox-jasmin and rose sisters of mercy-nine while nine deine lakaien-dark star diorama-e minor diary of dreams-curse seelenkrank-meister der verbotenen traume tristesse de la lune-queen of the damned blutengel-children of the night in strict confidence-closing eyes deine lakaien-where you are(vnv nation mix) assemblage23-let me be your armor margita je mrtva-transsexual dance(remixed at vite&sk1920) covenant-dead stars vnv nation-dark angel neuroticfish-the bomb(club) bruderschaft-forever apoptygma berzerk-eclipse icon of coil-access and amplify laibach-tanz mit laibach daf-der sheriff(vnv nation mix) suicide commando-cause of death suicide decoded feedback-phoenix in strict confidence-engelsstaub kmfdm-megalomaniac project pitchfork-timekiller diorama-howland road deine lakaien-into my arms clan of xymox-this world diary of dreams-butterfly dance(upgrade 2) plastic-sense of life informatik-a matter of time(short) blutengel-seelenschmerz das ich-destillat(vnv nation mix) funker vogt-subspace ivory frequency-today wumpscut-soylent green tactical sect-faded prophecy in strict confidence-lost in the night lights of euphoria-true life assemblage23-skin angels and agony-salvation diorama-advance claire voyant-love the giver pulcher femina-autumn wind assemblage23-opened vnv nation-beloved clan of xymox-stranger deine lakaien-reincarnation morthem vlade art-tirless summer wumpscut-wreth of barbs vnv nation -arclight tako je bilo pre par dana a sledeci dark night na akademiji(28.11.2004) ce biti samo gothic i darkwave night.dakle bez ebm i futurepop. Quote
Recommended Posts