m. Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 nisam ali sam bila u nsb i onaj tipac ti je uletio koji je prije i meni uletio, nisam skuzila da si to ti dok mi nije poslje rekao ali nisam htjela gubiti vrijeme na njegovo pickaranje. jao kakvih sve muskih na svijetu ima pobogu dodje u nsb i uletava zenama koje mu "zrace i mirisu na metal" woo oow! meni je taj lik prodao da ste vi prijatelji i da ste se kladili dal slusam metal ili nesto drugo...blablab...i ja sam mislila da si ti,ali nisam bila sigurna..a i malo sam chorava pa kad sve zbrojish = nishta. onda se drugi put javi. poz.! Quote
Sinstrel Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 U sredu u Voodoo je bilo bash zivo Ja kasno doshao i brzo otishao, ali bilo je dosta ljudi. I poceli su opet da sluze chaj Quote
Woodcutter Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 U sredu u Voodoo je bilo bash zivo Ja kasno doshao i brzo otishao, ali bilo je dosta ljudi. I poceli su opet da sluze chaj Ja sam dosao rano,i otisao brzo!Zaista,bilo je dosta ljudi.Rekli mi da je posle bila velika guzva!Definitivno je Voodoo postao dobra alternativa K.S.T.-u Quote
mor+icia Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 woo oow! meni je taj lik prodao da ste vi prijatelji i da ste se kladili dal slusam metal ili nesto drugo...blablab...i ja sam mislila da si ti,ali nisam bila sigurna..a i malo sam chorava pa kad sve zbrojish = nishta. onda se drugi put javi. poz.! hocu ako doticni lik ne bude u blizini,duzna sam mu 9kn za salatu pa me stalno moli da mu snimim umjesto toga cjelokupnu Burzum i Mayhem diskografiju Quote
djgavra Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 u nedelju cu umesto besplatnih diskova sa muzikom deliti divx bauhaus-live 1998 Quote
mor+icia Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 koji to bend midnight configuration? koliko se sjecam,cuh samo za midnight syndicate :zbunj: Quote
djgavra Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 midnight configuration je bend trevora bamforda nekada clana every new dead ghost a kasnije osnivaca nightbreed records.za njega se govorilo da je najaktivniji goth u britaniji i zaista je tako bilo,izdavao je pored svog benda i gomilu drugih gothic bendova,pravio festivale ali u zadnje vreme je nesto utihnuo,cak im ni sajt ne radi.steta. Quote
Sinstrel Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Chisto da vratim poentu ovoj temi... Sinoc u Voodoo, je bilo chudo ljudi. Stvarno mi nije jasno sta se dogadja. Pre Voodoo sredom nije bio toliko pun. Jel u trendu slushati goth?! U sushtini to je pozitivna stvara ali onoliko koncetraciju duvana u jednoj prostoriji moje ochi teshko podnose. Stivi je bio u hit fazonu, pa je tako jeli pustao uglavnom hitice. Ja sam celo veche presedeo ali mi je bilo skroz ok! Quote
mor+icia Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 midnight configuration je bend trevora bamforda nekada clana every new dead ghost a kasnije osnivaca nightbreed records.za njega se govorilo da je najaktivniji goth u britaniji i zaista je tako bilo,izdavao je pored svog benda i gomilu drugih gothic bendova,pravio festivale ali u zadnje vreme je nesto utihnuo,cak im ni sajt ne radi.steta. thanx,probat cu skinut nesto tek toliko da cujem @ Azza - sto se to pustalo? ispricavam se na silnoj znatizelji ali da znam otprilike sto mogu ocekivati Quote
Sinstrel Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Ma stvarno shareno... prava sharena goth salata Od elektronike do metala... Znaci svi najpoznatiji hitovi najpoznatijih bendova koji su iz te priche, eto odprilike tako nesto.U sushtini mene to smara jer upravo zbog takvih DJ-evih akcija mene su mnoge pesme smorile. Quote
Sentinel Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Ja bejah od 21:30 do 23 h da bh se posle dezintegrisao... jos jedno standardno vece standardnog dj-a... i nisu hteli da sluze caj Quote
Sinstrel Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Pa od 23h Stivi nastupa... Izgleda da tebi nisu hteli da daju chaj, s obzirom na to da u drustvu u kom sam bio sinoc su pili chaj Quote
Kakashi Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 (edited) divx bauhaus Razlog više da se dođe! Edited November 25, 2004 by Hérétique Quote
djgavra Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 thanx,probat cu skinut nesto tek toliko da cujem preporucujem sinister sinister Quote
Sentinel Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 (edited) Pa od 23h Stivi nastupa... Izgleda da tebi nisu hteli da daju chaj, s obzirom na to da u drustvu u kom sam bio sinoc su pili chaj Nisu ni meni, ni ortakinji hteli da sluze chaj! ...i to neka riba koja nije delovala ni malo ljubazno... A Stevke ili neko drugi je veoma zamorio Najmishom na tv ekranu koji se skinuo tek negde oko 23h kad poceshe kjur i smitsi... Edited November 26, 2004 by Sentinel Quote
Herr_Wolf Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 divx bauhaus Razlog više da se dođe! Woohoo Quote
Herr_Wolf Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Bejah na Gothic nightu, i bila je jedna dobra pesma (neki industrial bio posle No time to cry) inace, bilo je uglavnom bez veze, ja se glupirao malo, kvario koncepciju i na kraju se smorio i otish'o. Najvece zezanje je bilo dok smo blejali ispred i posle kad smo se na shestoro guzvali u Yugu. Quote
tovar Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 nije bilo lose. pustio je tiamat i oborio me sa nogu. Quote
mor+icia Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 uf, tiamat bar nije nikakava rijetkost btw Lestate, ako dodjes 24.12 na Twilight medju prvih mislim 10 posjetitelja dobit ces Twilight kompilaciju vol.1 pa mozes pustat na svojoj veceri da i vi uzivate u duhu i zvucima dragog nam Twilighta Quote
tovar Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 sumnjam da cu moci. a ti svrati 17.12. u akademiju na svirku sa prijateljima... tiamat nije retkost. tiamat kod gavre vec jeste retkost. Quote
Face Of Melinda Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Bila je jedna od mojih omiljenih pesama od The Mission "wastland" i Sisters- "walk away" genijalno... nravano HLA od Diorame... i "Retaliation" od DOD meni je bilo super... I da bila sam poprilicno za jedan gothic night Quote
djgavra Posted November 30, 2004 Report Posted November 30, 2004 playlist od sinoc dead can dance-de profundis dead can dance-circumradiant dawn deine lakaien-generators sisters of mercy-i was wrong bauhaus-slice of life die my darling-just defy my love diary of dreams-wild cure-world in my eyes last dance-fairytale london after midnight-kiss 69eyes-wasting dawn mizar-devojka od bronza christian death-romeo`s distress sisters of mercy-walk away peter murphy-cuts you up blutengel-vampire`s romance diorama-hla diary of dreams-chemicals deine lakaien-dark star cure-forest clan of xymox-jasmine&rose london after midnight-sacrifice(remix0 siouxsie and the banshees-spellbound bauhaus-in the flat field fields of the nephilim-moonchild mission-wasteland sisters of mercy-no time to cry mortiis-smell the witch tiamat-vote for love diary of dreams-retaliation seelenkrank-meister der verbotenen traume dioarama-howland road wolfsheim-once in a lifetime deine lakaien-into my arms clan of xymox-this world last dance-nightmares cruxshadows-deception nosferatu-rise rosetta stone-adrenaline ikon-ghost in my head merry thoughts-pale empres midnight configuration-sinister sinister laibach-god is god atrocity-tainted love project pitchfork-timekiller diorama-advance sisters of mercy-alice clan of xymox-stranger(reedit) cassandra complex-one millionth happy customer red lorry yelow lorry-talk about weather siouixsie and the banshees-christine christian death-figurative theatre cure-primary athemay-eternal torment diorama-device blutengel-mistress of the club in strict confidence-closing eye tristesse de la lune-queen of the damned wumpscut-wreth of barbs diary of dreams-never freeze bauhaus-shes in parties wolfsheim-heroin she said(ernst horn remix) Quote
Herr_Wolf Posted November 30, 2004 Report Posted November 30, 2004 A dakle to je bio Mortiis... Quote
Sinstrel Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Sinoc. Voodoo. Pun. Playlista. Klasicna. Ja. Djuskao. Me. Sleepy. Zzzzz. Quote
Recommended Posts