Arch Enemy Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 moguce! i ja sam o tome razmishljao! Quote
Natasha! Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 mislim da emperor ima ubedljivo najkompleksniju muziku sto se tice black metala Ma nemoj da pricas... *** Uglavnom: zivi bili pa videli Emperor ovde. Mada je bi isla i u Budimpestu samo Ihsahna da vidim Quote
Lucio Holocausto Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Moje carine... jedan od Najvecih black metal bendova... Quote
Metnegomilj Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Obavezno u Beograd! I peticiju da pisemo! Quote
Novaliis Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Obavezno u Beograd! I peticiju da pisemo! Ma nema sanse bre..ionako su se skupili samo zbog tih par svirki.. Quote
kuruz Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Da,da,svi to kazhu a onda ipak izdaju album. Quote
Novaliis Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Da,da,svi to kazhu a onda ipak izdaju album. Nadam se i ja da je tako! Quote
MEDIEVAL Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 (edited) pa bilo bi lepo,meni je omiljeni album od njih Promethus,pretpostavljam da bi novi bio na foru prethodnog,tako da bi mi bas dobro dosao Edited January 22, 2006 by MEDIEVAL Quote
Dani Filth Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Vidi se da nisi citao intervijue ... Ako snime album bice na foru Equilibriuma a ne nesto poput Prometheus-a ... Ako hocesh da slusas bm u Prometheus fazonu nabavi 1.EbonyLake - On The Eve Of The Grimly Inventive 2.Ihsahn (Solo) - The Adversary [ovo tek treba da izadje] Quote
MEDIEVAL Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 ne citam intervijue... i IX equilibrium je odlican album Quote
Novaliis Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Ma nek lici i na demo,samo da izdaju nesto.. Quote
Narsil Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 ne citam intervijue... i IX equilibrium je odlican album naravno da je odlican album! Quote
Novaliis Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Mada,ako sad treba Ihsahn da izda solo album,koliko ce imati vremena i za novi emperor? Quote
Narsil Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 pa ako nije svemoguc onda ce da se odluci za jedno od ta dva , ili mozda odlaganje jednog! Quote
Dani Filth Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Ma nek lici i na demo,samo da izdaju nesto.. Jao bre ... ti si lud ... ne samo na demo da lici BRE !!! Nista gore nisam cuo od njihovih demo snimaka ... tipa bljgrhjgtr vokal i razjebani ritam ... plasis me covece Quote
Novaliis Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Jao bre ... ti si lud ... ne samo na demo da lici BRE !!! Nista gore nisam cuo od njihovih demo snimaka ... tipa bljgrhjgtr vokal i razjebani ritam ... plasis me covece Pa vi niste blekeri ako ne cenite Emperorov demo! Verovali ili ne, ja i dalje najvise slusam od njih upravo demo i 1. album! Quote
MEDIEVAL Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 meni je dobar i stari i noviji emperor,ali ipak vise volim noviji Quote
Misantrophil Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 ma meni je anthems najbolji album a volim bas i IX equilibrium,ovaj zadnji mi i nije bas nesto ali je dobar Quote
Dani Filth Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Pa vi niste blekeri ako ne cenite Emperorov demo! Verovali ili ne, ja i dalje najvise slusam od njih upravo demo i 1. album! ma cenim ja njihov demo zbog toga sto je to jedini demo koji me obavezno nasmeje ... a mozda cak i rasplace demo je krs ... albumi su vrh ... posebno prometheus i equilibrium Quote
Novaliis Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Jbg,tebi je izgleda najvaznija produkcija.. Quote
Dani Filth Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 ne nego znanje !!! ti to nikada neces ukapirati ... Quote
Novaliis Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 (edited) ne nego znanje !!! ti to nikada neces ukapirati ... Aha..kazi mi.. U kom smislu? 1) ti si pametniji sto slusas Prometheus a ja glup jer mi se vise svidja Wrath Of The Tyrant? 2)ili mislis kako je Emperor " pametniji " time sto je pravio albume sa boljom produkcijom i komplikovanijim aranzmanima? 3) mozda oba? Meni je vazna atmosfera, " dusa " koju nosi muzika i briga me za cistu produkciju i " pametne " aranzmane.. A "I Am The black wizards" je njihova najbolja pesma,iako je produkcijski krs. Edited January 23, 2006 by War_Ravage Quote
Ivan_Creed Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 U svakom slucaju, treba se ceniti i trud... A i zaista, sto se tice krsh produkcije, mogli bi da se malo potrude i da tako ne 'prikrivaju' ne znanje i dosadno je vise... Aca Lukas foreVR!!!! Quote
Recommended Posts