Novaliis Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Kontam da bi bio skoro isti kao Immortal - Call of the Wintermoon A, vidim da me potcenjujes..cc.. Quote
Fiery Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Mislio sam na hipoteticki spot, da je ikad snimljen. U to sta ti zamisljas kao idealnu verziju spota stvarno ne bih ni pokusao da ulazim. Quote
Novaliis Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Mislio sam na hipoteticki spot, da je ikad snimljen. U to sta ti zamisljas kao idealnu verziju spota stvarno ne bih ni pokusao da ulazim. Pogresno shvatih.. U sustini i imas pravo,gledajuci vreme kad je snimana pesma.. Quote
Ivan_Creed Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Emperor foEva.... Kaj su se ljudi napalili toliko za spotove...?? Plazma crew - kaj je to??? Quote
Гласник смрти Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 (edited) jeste ja kolko se secam imam samo taj i empty,mada koliko znam oni i nisu snimali nesto puno spotova..zar ne?ima li jos koji? Немају они више спотова, само за те две песме. Edited January 27, 2006 by Гласник смрти Quote
Dani Filth Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 meni se Empty bas svidja ... dobar je i Loss ... kako bi tek izgledao da urade neki remake-rebirth spota Quote
Novaliis Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 meni se Empty bas svidja ... dobar je i Loss ... kako bi tek izgledao da urade neki remake-rebirth spota A zasto bi to radili? nije uopste potrebno. Quote
Dani Filth Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 onako ... uz kurac nije bitno, napravice Ihsahn spot za prvu pesmu sa njegovog solo albuma ... Quote
Novaliis Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Loss je sjajan spot i ne treba ga menjati. A mislim da Ihsahn nece snimati spot za svoj solo album.. Quote
Angelystor Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Meni je najjachi Ihsahnov outfit na tom spotu Quote
Novaliis Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Pa da.. Spot je KVLT! I ono kad jasu konja..ili kad podizu maceve.. Quote
Natasha! Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Meni je najjachi Ihsahnov outfit na tom spotu Ne vidim šta je tu smešno! Čovek je obučen sasvim prikladno za spot. Meni se dopada njegov fazon, uopšte nije nametljiv kao npr. Abatov. Išan je genijalac i što se mene tice moze da se pojavi i u roze gacama na bele zeke, to ga nece umanjiti u mojim ocima. Ako neko zna da li ce imati koncert u Budimpesti ili blizu nek kaze, ja bi isla. Quote
Grobodan Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Isao bih i ja,ali zasad nista.Ma,najiskrenije im je da dodju u BG.Ovde bi bio pakao na Emperoru!!! Quote
Novaliis Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Isao bih i ja,ali zasad nista.Ma,najiskrenije im je da dodju u BG.Ovde bi bio pakao na Emperoru!!! Ne smem ni da zamislim.. Quote
Misantrophil Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 uh bilo bi fenomenalno i da bude izbor pesama ko sa emperial live ceremony Quote
Natasha! Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Da, odabir pesama jeste fantastičan na Emperial Live Ceremony-u mada mi se čini da su zapostavili najbolje pesme: Into the infinity of thoughts, Burning shadows of silence, Nonus Aequilibrium, pa čak su izostavili i Loss and curse a to svakako nisu smeli! Mada, daj šta daš, samo da dođu! Quote
Misantrophil Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 uh da cosmic keys to my creations to su izostavili Quote
Ivan_Creed Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 I, kada dolaze u Beograd? Spremio sam ja ovde sve, pa polako iz Prokuplja autobusom... Quote
Novaliis Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 uh da cosmic keys to my creations to su izostavili To je jedna od mojih omiljenih.. Quote
Misantrophil Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 jeste stvarno ima neku neverovatnu atmosferu Quote
Fiery Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Ne vidim šta je tu smešno! Čovek je obučen sasvim prikladno za spot. Meni se dopada njegov fazon, uopšte nije nametljiv kao npr. Abatov. Išan je genijalac i što se mene tice moze da se pojavi i u roze gacama na bele zeke, to ga nece umanjiti u mojim ocima. Sasvim prikladno za spot u smislu da je i spot smesan. A probaj da shvatis da to sto su spot i odeca smesni ne znaci da iko pokusava da ti umanji voljenog Ihsahna u ocima. (Kad ga toliko volis i postujes, imaj postovanja da mu pseudonim pises pravilno.) Quote
Natasha! Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 (edited) Da, naravno, moraš ti da pametuješ... 01. Ne vidim da je spot smešan! Šta reći onda za Mighty ravendark ako je ovaj smešan? Pre bi rekla da spot odiše mračnom i tr00 atmosferom-humorom nikako. Ja se sva naježim kad Samoth u spotu diže mač 02. Išan=Ihsahn . Ne vidim razliku... Edited February 9, 2006 by Natasha! Quote
Novaliis Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Neka mi neko objasni zbog cega je spot smeshan? Quote
Recommended Posts