Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislio sam na hipoteticki spot, da je ikad snimljen. U to sta ti zamisljas kao idealnu verziju spota stvarno ne bih ni pokusao da ulazim.

Posted
Mislio sam na hipoteticki spot, da je ikad snimljen. U to sta ti zamisljas kao idealnu verziju spota stvarno ne bih ni pokusao da ulazim.

Pogresno shvatih..

U sustini i imas pravo,gledajuci vreme kad je snimana pesma..

• 2 weeks later...
Posted
Meni je najjachi Ihsahnov outfit na tom spotu icon_smile.gif

Ne vidim šta je tu smešno! icon_confused.gif

Čovek je obučen sasvim prikladno za spot. Meni se dopada njegov fazon, uopšte nije nametljiv kao npr. Abatov. Išan je genijalac i što se mene tice moze da se pojavi i u roze gacama na bele zeke, to ga nece umanjiti u mojim ocima.

Ako neko zna da li ce imati koncert u Budimpesti ili blizu nek kaze, ja bi isla.

Posted

Da, odabir pesama jeste fantastičan na Emperial Live Ceremony-u mada mi se čini da su zapostavili najbolje pesme: Into the infinity of thoughts, Burning shadows of silence, Nonus Aequilibrium, pa čak su izostavili i Loss and curse a to svakako nisu smeli!

Mada, daj šta daš, samo da dođu! musik19.gificon_rockdevil.gif

Posted
Ne vidim šta je tu smešno! icon_confused.gif

Čovek je obučen sasvim prikladno za spot. Meni se dopada njegov fazon, uopšte nije nametljiv kao npr. Abatov. Išan je genijalac i što se mene tice moze da se pojavi i u roze gacama na bele zeke, to ga nece umanjiti u mojim ocima.

Sasvim prikladno za spot u smislu da je i spot smesan.

A probaj da shvatis da to sto su spot i odeca smesni ne znaci da iko pokusava da ti umanji voljenog Ihsahna u ocima. (Kad ga toliko volis i postujes, imaj postovanja da mu pseudonim pises pravilno.)

Posted (edited)

Da, naravno, moraš ti da pametuješ... icon_rolleyes.gif

01. Ne vidim da je spot smešan! icon_confused.gif Šta reći onda za Mighty ravendark ako je ovaj smešan? Pre bi rekla da spot odiše mračnom i tr00 atmosferom-humorom nikako. Ja se sva naježim kad Samoth u spotu diže mačicon_twisted.gif

02. Išan=Ihsahn icon_redface.gif . Ne vidim razliku...

Edited by Natasha!