solicitor Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Kako je ultrajebitacan ovaj Ihsahn-ov solo !!!! Jebem ti sunce !!!! Posto vise volim ove melodicne varijante, meni je ovo bolje i od Emperora i od Peccatuma !!!! VRH !!!! VRH !!!!! Black, Avantgarda, Progressiva, snaga, melodija, atmosfera ...... OBAVEZNO NABAVITI !!!!! Quote
Buddha Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 komshijia, nesto mi govori da ces imati mnogo musterija ovih dana.. Quote
solicitor Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 A ako jos dodamo da je i druga polovina Emperora, tj Zyklon takodje izbacio mnogo jak album .. mozes misliti kako ce rezac da mi se usija Quote
deadsy Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Soli, kakav je taj Zyklon, jel opet neka teska krljachina Inace, jedva cekam da cujem Ihsahn-ov solo album. Mora se to brzo nabavljat Quote
solicitor Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Skino sam pre podne a imao sam krsh nekog posla pa sam samo na preskoke pustio. Isto kao i prosli, jak agresivan zvuk, black/death sa industrial elementima, trebalo bi da je OK. NIsam ga preslusao detaljnije pa ne mogu jos bog zna sta da kazem. Sto je jos gore, bacio sam ga na dvd jer sam morao da olaksam HD, pa ne znam ni da li cu stici da ga preslusavam Quote
deadsy Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Znaci isto Ne volim previse njihov zvuk, nekako je sve to prenabudzeno. A za ovaj Ihsahn-ov album i jos par diskova, cujemo se u neko dogledno vrijeme Quote
Grobodan Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 meni je ovo bolje i od Emperora i Nikad i nista. Quote
gavrosaurus Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 as him though not like him for him, as all but closed like them not him Quote
solicitor Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Nikad i nista. Ja nisam ikonopoklonac i nista mi nije sveto Quote
Misantrophil Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 imaces Soli musterija u skorije vreme Quote
The Watchtower Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 http://www.ihsahn.com/media/ihsahn_invocation.mov Quote
ba+a. Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Skinuh malo pre ovaj ihsahnov album, slusam prvu pesmu trenutno, mogu recji da mi se ovo mnogo vishe svidja od peccatuma koji je prosechan bend po meni. Quote
Grobodan Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Ja nisam ikonopoklonac i nista mi nije sveto A Kreator? Quote
Angelystor Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Ostala mi josh jedna pesma da skinem i ceo album imam..pa ce uskoro da se preslusha..pesme sam malko slushnuo jer me zanimalo bash i ovo zvuci extra zanimljivo! Spot takodje je dosta dobar Quote
Despot! Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Nisam bas najsigurniji da je Vegardov solo bolji od Emperora, ali evo sad sam skinuo album i veoma mi se dopada. Naraocito one pesme kada peva cistim vokalom. MELODICNO i KOMPLEKSNO! Quote
Natasha! Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 (edited) Skinuh album upravo. Odslušala sam ga do sad samo jednom i u šoku sam! Ono je nešto najbolje što sam čula u zadnje vreme!!!!!! Što Morgan kaže, najbolji su delovi gde peva clean vokalom. Očekivala sam da će biti nešto kvalitetno ali ovo je jebanje keve! tako je različito sve a fantastično uklopljeno. Ne bi mogla čak ni vrstu muzike da mu odredim....ali je fascinantno! To je moj prvi utisak al kako vidim slušaću ga još dugoooooooooooooo. Podseća me na nešto između Thou Shalt Suffer (Somnium) i novi Emperor. Najbolja za sad Called By Fire. Raspect Edited April 2, 2006 by Natasha! Quote
23/16 Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Meni se najvise svidjaju Citizen i And He Shall Walk In Empty Places,mada : "Remember this you others, the fire and the fury and strength of defiance, this you admire,this you desire..." prepotentno,cak i za njega. A i cela prica o tome kako je The Pain Is Still Mine "epic"....pretera covek. Ko su oni dodatni likovi koji se pojavljuju u spotu? Zar nisu jedino on i Asgeir u "bendu"? Quote
Natasha! Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Meni neće da pusti spot Nek neko baci textove ovde, ja ne mogu da ih nađem nigde...... Quote
23/16 Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Textova jos nema na netu. Da bi pustila spot treba ti QuickTime7,ili poslednji QuickTime alternative. Quote
Despot! Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Meni u novom spotu Vegard Tveiten lici na Sinisu Mihajlovica Quote
Natasha! Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Ja ga imam al ga još nisam odgledala pošto ne mogu da ga otvorim Quote
Novaliis Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Ja ga imam al ga još nisam odgledala pošto ne mogu da ga otvorim koji je format? Quote
Natasha! Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 koji je format? U quick time-u se pušta al meni neće......... Neće ni u Real Playeru Quote
Recommended Posts