Lucio Holocausto Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 (edited) Probaj ovaj... totalno je FREE, pushta sve zivo... VLC MEDIA PLAYER Ps. Ako koristis Linux moraces da skines jos neke dodatne zajebancije... Edited April 13, 2006 by <Ph@NtoMinTHeMirRoR> Quote
Dani Filth Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 skini quick time alternative ili quick time 7 ... radi provereno Quote
Despot! Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 E, da, jel' neko gledao spot Peccatum-a, ''Moribund People''. Spot je stvarno veoma dobar! Inace, Peccatum vise ne postoje...razveli se Quote
Misantrophil Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 nisu se razveli nego su jednostavno odlucili da zavrse sa Peccatumom Quote
Novaliis Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 nisu se razveli nego su jednostavno odlucili da zavrse sa Peccatumom Pa to mu dodje isto. Quote
Prdonja Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 (edited) Ljudi zive zajedno i rade zajedno na svim projektima, koji ce im djavo jos i peccatum... Mada sam ga mnogo vol'o... Edited April 18, 2006 by Prdonja Quote
Majesty of the Nightsky Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 (edited) Wee...to mi jedan od omiljenih bendova. Volim ih zbog atmosfere koju stvaraju, zbog zvuka i dinamike koju unose. Zbog mistike i jeze, zbog mraka i svetla.... Neprevazidjen album mi je Anthems, pa Nightside Eclipse....pa onda Prometheus... Ne mogu bas da izdvojim omiljenu pesmu (ili mogu) ali pesma Into the Infinity of Thoughts mi govori mnogo o njima i o svemu.... Edited May 1, 2006 by Majesty of the Nightsky Quote
Natasha! Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 (edited) Into the Infinity of Thoughts mi govori mnogo o njima i o svemu.... O svemu? Da se razumemo, meni je ovo među prve 3 pesme omiljenog mi benda, i ne pljujem je ali pesma daje samo sliku planina i šuma Norveške, tami koja se budi tada, o tome kako će sreću zemeniti mržnjom i tugom. To je jebena cela ranja, ništa više se ne izdvaja kao lajt motiv. Imaju oni i kompleksnijih textova, da se razumemo. Inače videla sam Ihsahnov spot i odličan je mada sam očekivala neku mistiku tipa kao u Loss And Curse.. Edited May 2, 2006 by Natasha! Quote
Natasha! Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Evo linka za najnoviji intervju sa Ihsahnom (i Samothom). Meni je jako zanimljivo. Ko hoće nek pročita... >>>KLIK<<< Quote
Misantrophil Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 intervju je veoma dobar hvala za link Quote
Гласник смрти Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Управо слушам The Adversary. Још једно Ihsahn-ово ремек-дело, комплексна, авангардна музика која се савршено уклапа са његовим scream и clean вокалима. Направио је још један сјајан албум. Quote
+Abigail+ Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Kad sam tek nabavila Adv., trudila sam se iz sve snage da pustim sve pjesme, od pocetka do kraja, bez da prebacujem ili ubrzavam. Jednom je bilo sasvim dovoljno. Oh the horror...Isuvise iritantno mojim usima. Al eto, objektivno, solidno prog/heavy (ne bukvalno, da me ne shvatitie pogresno) iskustvo, zrele muzicke podloge. Quote
kuruz Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Meni se bash ne svidja,nekako mi je previshe sintetichki zvuk,a i muzika mi nije neshto legla.. Quote
Ljubisa Samardzic-Smoki Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Mislim da je Anthems jedan od najboljih bm albuma. Quote
Novaliis Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Ne sme da padne ova tema.. Ljudi, ja evo slusam po bilioniti put Emperial Live i dalje ne mogu da verujem koliko je dobro..kakva atmosfera, svirka, vokal.. Quote
Wolflord Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Emperial je jedan od najboljih(ako ne i najbolji) live koji sam ikada slusao.Voleo bih da to jednom i dozivim.Svirka je toliko precizna da to prosto boli!!! Citao sam intervju u Metal Hammeru sa Insahn-om o novom albumu i novinar spomene "bila je velika zainteresovanost da Emperor nastupi na ovogodisnjem Exit festivalu" a Insahn ce na to "mozda sledeci put"!Ja se usro' i plako u isto vreme od nerviranja,evo cim se setim toga moram da zapalim pljugu(smiruje me).Jebiga mogao je biti Emperor pa da i mi dozivimo nesto kao Emperial.Jebiga... Quote
Black desire Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Ne sme da padne ova tema.. Ljudi, ja evo slusam po bilioniti put Emperial Live i dalje ne mogu da verujem koliko je dobro..kakva atmosfera, svirka, vokal.. Jedan od najboljih koncerata u citavom metalu... Quote
Wolflord Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Jedan od najboljih koncerata u citavom metalu... Quote
Wolflord Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Covece kada cujem bubnjara sav se najezim!Pogotovo na Night of the Graveless Souls i With Strength I Burn.Loodilo!!! Quote
Black desire Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Ipak Тhus Spake the Night Spirit je najjacija. Quote
Wolflord Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Ipak Тhus Spake the Night Spirit je najjacija. Dobro je i to! Vidis, ponekad se i slozimo. Quote
^o^ Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Covece kada cujem bubnjara sav se najezim!Pogotovo na Night of the Graveless Souls i With Strength I Burn.Loodilo!!! Kraj pesme With Strength sa Empiriala ..... nema teksta za to Quote
Recommended Posts