Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ни ја не волим Прометеја, само Емпти одатле ми је баш добра. Нонус Еквилибријум ми је најбољи.

Posted (edited)
  Grobodan said:
Ako nije black onda je sranje? :) :) :) :) :) :) :)

Ja to nisam rekao, nisam jedan od onih koji ne slusaju nista osim blacka. Iskreno, Prometheus nisam ceo ni preslusao, posle Equilibriuma mi se Emperor vise i ne slusa, osim starih stvari. Ovo novo mi je izgubilo dusu od svih tih tehnikalija koje pokusavaju da izvedu. I Emperor mi nikad nije bio od omiljenijih bendova.

Edited by Grof Drobikus
Posted

Мени се не свиђа ни The Adversary, некако је сува продукција, а и "нема душу" што каже Гроф.

Posted
  Radoomir said:
Мени се не свиђа ни The Adversary, некако је сува продукција, а и "нема душу" што каже Гроф.

oh my god... :uhoh:

tio ne znas sta si rekao definitivno...

ako the pain is still mine nema dusu i homecoming onda ti svaka cast :no:

Posted

za Ihsahna i Gospodara se i ubija :rockdevil:

nije, nego ne volim kad se neko proserava a pri tom nije ni cestiti poslusao nesto i nema nikakvo pokrice za izrecene gluposti... :no:

reci da adversary "nema dusu" je blasfemija... sta ima onda? behexen (uz duzno postovanje)? :uhoh:

Posted
  Natasha! said:
za Ihsahna i Gospodara se i ubija :rockdevil:

nije, nego ne volim kad se neko proserava a pri tom nije ni cestiti poslusao nesto i nema nikakvo pokrice za izrecene gluposti... :no:

reci da adversary "nema dusu" je blasfemija... sta ima onda? behexen (uz duzno postovanje)? :uhoh:

A kakvo ti pokrice treba? Meni se ne svidja pa ga ne slusam, tebi se svidja pa ga slusas i kraj price. Daj ti meni pokrice da je Prometheus dobar. Sve ti je to subjektivno i zbog toga ne mozes govoriti kako se neko proserava i govori gluposti. :pivopije:

Posted
  Grof Drobikus said:
Daj ti meni pokrice da je Prometheus dobar. Sve ti je to subjektivno i zbog toga ne mozes govoriti kako se neko proserava i govori gluposti. :pivopije:

ko je rekao da je prometheus dobar? jeste kvalitetan ali mi je mnogo losiji od adversary-a ili ranijih emperor albuma :da:

istina. izvini. afekat. :pivopije:

Posted

Полако Наташа, полако. Ја волим агресивнију музику, бржу и бучнију. Мени је омиљена песма Емперора Декристалајзинг Ризон, управо због агресије и снаге која избија из сваке секунде песме.

Адверсари ми звучи суво и не свиђа ми се, а преслушао сам га бар 10 пута и ништа.

Мој омиљени блек метал бенд је Кип ов Калесин, управо због тога што свирају феноменално, а агресивно и брзо.

Што се тиче Бехексена, имао сам један оригинал, ал' сам га бацио.

Posted
  Erulian said:
emperor je najveće govno od benda. ima milion boljih. Uspeli su samo zbog toga što su pičke i što su jebali sa svima.

Varg, čemu? :confused:

Posted
  Erulian said:
emperor je najveće govno od benda. ima milion boljih. Uspeli su samo zbog toga što su pičke i što su jebali sa svima.

jbg-a...tezak je put do slave...ne moze da se jebes a da ne primis !! :rockdevil: