voodoo_ Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Gle stvarno. Ko zna šta sam onda kucao u search. Quote
oʞɾoƃ Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Rekao je za MH davnih dana da su mu omiljeni bendovi Slejer i Dimmu Borgir. Quote
Lord Aggronor Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Anthems To The Welkin At Dusk je savrsen album!ne moze da dosadi! Quote
oʞɾoƃ Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Anthems To The Welkin At Dusk je savrsen album!ne moze da dosadi! Istina. Quote
Lunar Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Hehehe, ja i Rob delimo isti ukus . XD i meni su Prometej i Antems, najbolej od Emperora pa onda in the Nightside Eclipse . Nego stvarno nisam znao da on slusa Black/Death metal. Quote
oʞɾoƃ Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Ja ITNE do dan-danas nisam ukapirao... Pogotovo ako pokušam da ga poredim sa ATTWAT. Quote
Wise Owl Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Hehehe, ja i Rob delimo isti ukus . XD i meni su Prometej i Antems, najbolej od Emperora pa onda in the Nightside Eclipse . Nego stvarno nisam znao da on slusa Black/Death metal. I ne samo on - i Varrel Dane voli i slusa i black i death Quote
Sisus Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Hehehe, ja i Rob delimo isti ukus . Sta, obojica volite muskarce? Quote
Josif Visarionovič Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Meni je ITNE najbolji bm album definitivno. Quote
gavrosaurus Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Стварно, овај "Prometheus - The Discipline Of Fire & Demise" има неки vibe какав нема ни један други албум. Мени је ово тако моћан и суперироран албум. Генијално. Quote
Lunar Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Da fenomenalan je Prometej meni odma ispod Anthemsa, tako mi je zao sto mi je promakao kad ga je Mr. Hate prodavao. Quote
Novaliis Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Iskreno, mene Prometej smara. Suviše ga avangardiraju Quote
Маузер Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 (edited) Joj kada cujem The Eruption covece, prvo ono cembalo, pa oni rifovi, pa.. STRASNO!!!!! A ono CURSE YOU ALL MEN! Mi je najgrdja pesmica! Edited July 2, 2008 by Grishnackh Quote
Josif Visarionovič Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 eruption je zakon.and he beheld the ruins...kad krene clean najezim se sav Quote
Ghost Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Od njih mi najvise odgovara Anathems,ali odlican je i Nightside... Znam da sam pljuvao po blacku,jebiga,covjek se zajebe Quote
Lunar Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 eruption je zakon.and he beheld the ruins...kad krene clean najezim se sav Ko je ovo pesma and he beheld the Ruins? Quote
gavrosaurus Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Део из песме "The Eruption", немо' зајебавате чо'ека. ... Аnd he beheld the ruins of an empire torn apart ... Quote
Josif Visarionovič Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Dobih danas in the nightside eclipse original...ekstra uradjen Quote
Маузер Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Ja imam one box setove. Svih 5! Crni onako! Quote
Morana.. Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Najbolji bend...Bash bih volela da ih vidim uzhivo...Nema loshih albuma,a ako bih bash morala da izdvajam po meni najbolje,neka to budu sledetji albumi: "In The Nightshade Eclipse","Anthems To The Welkin At Dusk","IX Equilibrium" i demo "Emperor",naravno... Quote
Recommended Posts