Demon Seed Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 Ma da dovedu mladjanog deckica (onog lepseg naravno) iz Leprous za trecu gitaru, pa da opale jos par pesama za Prometheus-a... 1 Quote
kuruz Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 (edited) i Dekristalajzing obavezno Edited August 3, 2013 by Underkuruz Quote
Demon Seed Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 Mada, iskreno, ne bih se bunio uopste da dodjem na koncert i da odslusam ceo prvi album i Night of the Graveless Souls... 1 Quote
kuruz Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 da da čuveno "ready for something oldeeeeeeeeeeeeeer? let Trym introduce this one to you" 2 Quote
Lou Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 on je čovek panker u duši, ne tehničar, tako da mislim da bi realno bilo sranje uzeti da sviraš te kasnije progresive ako već okupljaš matoru postavu čeka se još Čort ili Mortiis na basu i to je to, taman je dogodine 20 godina od ITNE Pff, tako sam i mislio. Volim ja prvi album (a i da ga ne volim, ne može se sporiti kult), ali jebeš to ako neće svirati i pesme sa kasnijih albuma. Quote
Talvi Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 pa ono, već su se jednom povampirili sa tom kasnijom postavom, realno što da im se ne može da urade i stariju varijantu Quote
Lou Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 Što reče Simon na prethodnoj strani, možda planiraju dva seta. Sad već zamišljam kako jednog dana piče stare stvari, a sledećeg nove, ali univerzum bi se otvorio. Quote
Demon Seed Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 Sad već zamišljam kako jednog dana piče stare stvari, a sledećeg nove, ali univerzum bi se otvorio. pa ono, već su se jednom povampirili sa tom kasnijom postavom, realno što da im se ne može da urade i stariju varijantu To jeste, ali isto tako npr. za razliku od starih kultova koji su svirani, nikad nista nije svirano live sa Prometheusa osim Wordless Chamber (svirao je Ihsahn Tongue of Fire na svojim solo koncertima sa decacima iz Leprous), tako da eto povoda i posla za Tryma (i trecu gitaru) 1 Quote
Talvi Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 EMPEROR will be celebrating the 20th anniversary of "In The Nightside Eclipse" at next year´s Wacken Open Air. Ihsahn and Samoth will be joined by Faust on drums, and they will perform the album in its entirety. There will be no new studioalbum or a world wide tour, only a few exclusive festival appearances next year, to mark the celebration of this landmark album. Quote
Talvi Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 mene ne bi čudilo da Slovenci ovo iskeširaju Quote
Сале Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 Надам се само да ће стримовати фестивал али се опет плашим да га не угасе за време емперора.Онда би било бадава да се види било шта друго осим њих. Quote
Demon Seed Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 Gde god se oni pojave, sve je drugo badava Aj sad negde blize... 1 Quote
HeLLsarma Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Svaka cast. Covek je legenda,super je bilo na Ihsahnu samo su bili malo preglasni. Quote
Demon Seed Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 ' timestamp='1376291611' post='2679116']*slika s Ihsahna* To je to. Ijao sunce li ti tvoje Gde si ga nafatao? 1 Quote
[Nocturno] Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 To je samo jedna slika, imam ih vise. Imam i jednu totalno retardiranu ali nije za forum. Njima je prateci bend Leprous, koji je bio u Beogradu i bice opet u oktobru. Momci su me stavili na spisak, dobio backstage pass i blejao sa njima. Quote
Demon Seed Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Znam da mu je Leprous prateci bend... To te sad na Brutal Assaultu turili na spisak? Si mu reko da navrati sa Leproznima na jesen? 1 Quote
[Nocturno] Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Da, sad su me stavili na spisak, i Lazu i mene. Samo je Lazu nesto mnogo bolela patka da ide u backstage, pio je kao zivotinja. Kad sam upoznao Ishahna bio je sa onim pevacem Triviuma, nesto dogovarali. Upoznah i njega ali mi nesto nije bilo do toga da se slikam sa njim. Quote
Demon Seed Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Kuku mene, dogovarao nesto sa pevacem iz Triviuma 1 1 Quote
[Nocturno] Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Koliko sam razumeo, ovi momci iz Leprousa su im pozajmili nesto za bubanj a Ishahn mu je pomagao oko gitarskog pojacala. Toliko sam nacuo, ne brini, takva saradnja se nece desiti nikada. Quote
Lunar Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 (edited) Kolko ja znam ovaj lik iz Triviuma treba sada da osnuje neku svoj black metal bend. Mozda Ihsahn bude gostovao, ko zna, ne bilo cudno ni najmanje. XD Edited August 12, 2013 by Lunar Quote
Recommended Posts