Frankenchrist Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 emperor i wrath of tyrant rules! ja imam ovakav duks, original Quote
Baal Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 Jebiga tako i jeste!Ali In The Nightside Eclipse RULES!!!! Quote
Frankenchrist Posted July 2, 2003 Report Posted July 2, 2003 U stotom broju magazina TERRORIZER, ima lista od sto najvaznijih metal bendova svih vremena, gde je EMPEROR zauzeo 15. mesto pored imena kao sto su Black Sabbath, Iron Maiden, Slayer, Metallica, Morbid Angel, Judas Priest...... a: 8O a: Quote
kasapin Posted July 2, 2003 Report Posted July 2, 2003 pa i zasluzuju... a: p.s. DarkThrone - narezacu ti Emperor/Wrath Of Tyrant za In The Nightwish Eclipse pa da vidis sta je black Quote
deadsy Posted July 4, 2003 Report Posted July 4, 2003 By the fallen one I shall arise THE EMPEROOOOOOOORRRRRRRR Jos pamtim noc kad sam prvi put cuo emperor , kad sam prvi put zakoracio u 'tamu' metala. Vriska , sablasne klavijature , ludi riffovi , neponovljiva atmosfera. To je Emperor ... bend koji je ostao dosledan sebi , a ne fanovima. Bend koji je hrabro stvarao muziku kakvu je osjecao , a ne kako su zeljeli tzv TRUE black metalci. Promjena od In the nightside eclipse pa do Prometheusa je velika - medjutim , ta promjena je samo u muzici , sustina je ostala ista. Filozofija i textovi su dozivjeli unapredjenje , ideja blacka je i dalje tu. Nekom se ne dopadaju zadnja 2 albuma jer mu nisu po muzickom ukusu ,previse su kompleksni i sl. Ali vecina robuje tome da nije dobro jer nije kanta produkcija , nije snimano na kasetofonu , nema corpsepaint-a , i na kraju , nema sazivanja satane. Ko ga ne voli zbog prvog razloga , ok . Ovi drugi medjutim , ocigledno imaju problem sa sluhom i poimanjem muzike. Bilo kako bilo, Emperor je postigao tako puno za black metal , izdizuci ga svojom kreativnoscu i idejama , i dajuci mu novu dimenziju . Quote
kasapin Posted July 5, 2003 Report Posted July 5, 2003 ali ipak su Wrath Of The Tyrant i Emperor najbolji albumi a: Quote
Baal Posted July 5, 2003 Report Posted July 5, 2003 ali ipak su Wrath Of The Tyrant i Emperor najbolji albumi :ne: In The Nightside Eclipse FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Hamsun Posted July 5, 2003 Report Posted July 5, 2003 Ne znam,ljudi..meni je Anthems wrhunac... Quote
Demonic_Alliance Posted July 5, 2003 Report Posted July 5, 2003 By the fallen one I shall arise THE EMPEROOOOOOOORRRRRRRR Jos pamtim noc kad sam prvi put cuo emperor , kad sam prvi put zakoracio u 'tamu' metala. Vriska , sablasne klavijature , ludi riffovi , neponovljiva atmosfera. To je Emperor ... bend koji je ostao dosledan sebi , a ne fanovima. Bend koji je hrabro stvarao muziku kakvu je osjecao , a ne kako su zeljeli tzv TRUE black metalci. Promjena od In the nightside eclipse pa do Prometheusa je velika - medjutim , ta promjena je samo u muzici , sustina je ostala ista. Filozofija i textovi su dozivjeli unapredjenje , ideja blacka je i dalje tu. Nekom se ne dopadaju zadnja 2 albuma jer mu nisu po muzickom ukusu ,previse su kompleksni i sl. Ali vecina robuje tome da nije dobro jer nije kanta produkcija , nije snimano na kasetofonu , nema corpsepaint-a , i na kraju , nema sazivanja satane. Ko ga ne voli zbog prvog razloga , ok . Ovi drugi medjutim , ocigledno imaju problem sa sluhom i poimanjem muzike. Bilo kako bilo, Emperor je postigao tako puno za black metal , izdizuci ga svojom kreativnoscu i idejama , i dajuci mu novu dimenziju . Da, da , to je nesto sto i ja stalno govorim. Istina, Prometheus mi nije nesto (prosto, malo mi je dosadan), ali uopste nije sjeban na onaj nacin kako svi "true" blackeri tvrde. P.S. Ipak Anthems... Quote
inhumanform Posted July 10, 2003 Report Posted July 10, 2003 Anthems i stvar Ye entrancemperium Quote
kasapin Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 niste wi culi Wrath Of The Tyrant cim tako pricate, to je ustvari demo album, koji je kasnije izdat zajedno sa albumom Emperor - na WOTT uopste nemaju klavijature posto je sniman uzivo, a Ihsahn svira i gitaru i klavijature i vokal je - nemoze sve odjednom tako da nema klavijatura i na tom "albumu" se nalazi dosta pesama koje kasnije uopste nisu nikada izdavane na novijim albumima npr. Lord Of The Storms, Ancient Queen i jos par pesama znaci ko voli old school ovo mora da nabavi (imam ja ako neko hoce da mu narezem neka mi javi na pp da se menjamo za nesto, ako ima neki dobar old school ) Quote
Fiery Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 Anthems i stvar Ye entrancemperium Da li ste znali da ta stvar potice jos od Mayhema sa Euronymousom? Nije bila dovrsena i kad je Euro ubijen, prepustili su je Emperoru. Ako je tako, to je, po meni, najbolji rif koji je Euro ikada smislio a: Quote
scissors Posted August 8, 2003 Report Posted August 8, 2003 odlična je to numera, ali mislim da se "anthems" ne može doživiti u potpunosti ako se ne sluša čitav... pogotovo kada se čuje "al svarth" uvod, koji prelazi u tu pržanciju... jedan od najboljih momenata uopšte u metalu a: remek-djelo, nema šta tu više da se kaže... Quote
Srki Posted August 8, 2003 Report Posted August 8, 2003 By the fallen one I shall arise THE EMPEROOOOOOOORRRRRRRR Jos pamtim noc kad sam prvi put cuo emperor , kad sam prvi put zakoracio u 'tamu' metala. Vriska , sablasne klavijature , ludi riffovi , neponovljiva atmosfera. To je Emperor ... bend koji je ostao dosledan sebi , a ne fanovima. Bend koji je hrabro stvarao muziku kakvu je osjecao , a ne kako su zeljeli tzv TRUE black metalci. Promjena od In the nightside eclipse pa do Prometheusa je velika - medjutim , ta promjena je samo u muzici , sustina je ostala ista. Filozofija i textovi su dozivjeli unapredjenje , ideja blacka je i dalje tu. Nekom se ne dopadaju zadnja 2 albuma jer mu nisu po muzickom ukusu ,previse su kompleksni i sl. Ali vecina robuje tome da nije dobro jer nije kanta produkcija , nije snimano na kasetofonu , nema corpsepaint-a , i na kraju , nema sazivanja satane. Ko ga ne voli zbog prvog razloga , ok . Ovi drugi medjutim , ocigledno imaju problem sa sluhom i poimanjem muzike. Bilo kako bilo, Emperor je postigao tako puno za black metal , izdizuci ga svojom kreativnoscu i idejama , i dajuci mu novu dimenziju . Da, da , to je nesto sto i ja stalno govorim. Istina, Prometheus mi nije nesto (prosto, malo mi je dosadan), ali uopste nije sjeban na onaj nacin kako svi "true" blackeri tvrde. P.S. Ipak Anthems... Prometheus MALO dosadan :? MNOGO a: a: a: Quote
Invictus Posted August 8, 2003 Report Posted August 8, 2003 I previse. Toliko je prekomplikovan da je prenaporan za slusanje. Quote
The Reaper Posted August 8, 2003 Report Posted August 8, 2003 istina, koliko god pokušavao da ga svarim, jednostavno ne uspijevam...odustao sam... Quote
Turin Posted August 12, 2003 Report Posted August 12, 2003 genijalan. ja sam uspeo da ga svarim do 4-te pesme. jos godinu dana i celog cu ga svariti. the Eruption je cista genijalnost. Quote
Thabbas Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Nikada niko nece ponoviti dane Besa i Pomracenja.Kada su oni prosli i Tiranin je umro. Quote
Grobodan Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 Pre smrti su ipak otpevali Himne koje ce vecno goreti u mom srcu! Quote
kasapin Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 ma WOTT ja samo to slusam a: Quote
Denethor Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Najsavrseniji bend pored immortala. Najbolji album im je Anthems. Nego jeste znali da izdaju novi album. Mada to je kompilacija na 2 cd-a sa svim njihovim najboljim pesmama a imaju i neke obrade kao npr. cini mi se freezing moon. Quote
Ol' Scratch Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 A ja misl'o da ova tema ne postoji... Fin bend ali ga je upropastio Ishanov egoizam... Quote
ba+a. Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Najsavrseniji bend pored immortala. Najbolji album im je Anthems.Nego jeste znali da izdaju novi album. Mada to je kompilacija na 2 cd-a sa svim njihovim najboljim pesmama a imaju i neke obrade kao npr. cini mi se freezing moon. Anthems je odličan album ali je In The Nightside Eclipse vrhunac. Obrada je Funeral Fog koju je otpevao Atila lično. Quote
Recommended Posts