obsessed by cruelty Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 EMPEROR to perform live in 2017! EMPEROR HORDES! We will return in 2017 for a few exclusive appearances, perfoming the “Anthems To The Welkin At Dusk” album. The first confirmed show is at the Brutal Assault Festival in Czech Republic. Emperial regards, Ihsahn, Samoth, Trym Quote
KazimKazim Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 Kako Koki voli da vara ovai napaceni narod i gdie ste mu se ispricali? Quote
kuruz Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 pa jesam li ja Joca Amsterdam, jebo te Bog? 1 2 Quote
KazimKazim Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 (edited) Nece na tvom niku dobivati eftine pluseve Edited August 12, 2016 by KazimKazim Quote
oʞɾoƃ Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 ma i ovaj yumetal nabijem isto na kurac Quote
Demon Seed Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 Zbogom yumetale, na kurac te nabijem? Kad kreće prodaja karata za BA 2017? Quote
Јарослав Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 čekaj tebra prvo da potvrde da svira Emperor, lako ćemo za karte Quote
Demon Seed Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 Pa vidis da je potvrdjeno, jesi slep? Quote
Face Of Melinda Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 Predjoh ovih par stranica unazad na brzaka sta vam nije jasno?! Ihsahn kao i Emperor oficijalna stranica objavili da sviraju na sledecem brutalu... Divote Quote
Face Of Melinda Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 I sad ide sledecih 5 stranica trolovanja hoce kaki-nece kaki yumetal style... boring, aj cao... Quote
Demon Seed Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 Yumetal stub stajl, sad duvaju jedan drugom u dupe i forsiraju losu foru 1 Quote
Face Of Melinda Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 Idi bre Simone i ti si doprineo diskusiji.. vikend je baci se na 'lebac i Nutelu Quote
Demon Seed Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 Doprineo time što sam bio u neverici dok je jedini izvor bila fotografija flajera na nekom italijanskom metal web-tabloidu... Nego nije u tome stvar, evo ovde je objašnjena suština, nisam obratio pažnju malopre: pa jesam li ja Joca Amsterdam, jebo te Bog? Stvar je u tome što sam ja bio nepoverljiv prema slici na 'talijanskom sajtu i čekao da se objavi još negde pre nego što se popalim kao mlad majmun, a Kuruz se uvredio što ja zaboga njemu(!) ne verujem, u naletu najvećeg narcisoidnog ispada na yumu još od Hefesta. Quote
kuruz Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 (edited) nisam se uvredio, nego smo ti se svi smejali slike nisu iste, što se lagano može utvrditi vraćanjem unazad nekoliko stranica i poređenjem meni je sliku flajera poslao Grob, Italijani su okačili svoj kao da bi nekoga boleo kurac da montira Emperor na flajer, nisu to Gansi em nisi skapirao da su to dva flajera, em ne znaš kako funkcioniše Brutal i kako najavljuju bendove za sledeću godinu, a filozofiraš Edited August 13, 2016 by Underkuruz 1 Quote
Face Of Melinda Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 Grob>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> *imam prenos sa Brutala od mog metalnog brata Quote
HUMAN Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 http://www.blabbermouth.net/news/norwegian-black-metal-legends-emperor-to-perform-anthems-to-the-welkin-at-dusk-live-in-2017/ Već vidim ko plače od sreće Tek sad vidim da je ova vest već bajata Quote
Demon Seed Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 Ma da, vodi se već tri stranice žučna rasprava na tu temu, ja se ubeđujem sa svima ostalima da li je istina ili nije nisam se uvredio, nego smo ti se svi smejali E jadan ja, ubi me taj yumetal peer pressure Osim što nisam nikad bio na Brutalu pa ''ne znam kako on funkcioniše'', nisam bio čak ni u Rumuniji nikad, eto ti da se još malo smeješ... Samim tim što ''ne znam kako BA funkcioniše'' mi je bilo čudno što izlazi slika flajera na italijanskom sajtu i na NWN! ili sl, pre nego da izađe na zvaničnim BA ili Emperor profilima, pa sam bio sumnjičav povodom toga, zatim si ti krenuo da komuniciraš na pavijanskom jeziku... Al' razumem te, Jare te aktivirao onim postom da sam lud, a tebi malo podrške treba da ti se uključi stub mode... Opet kažem, to što su tebi Exodus, Mrla i Emperor svi jednako dobri i bitni bendovi pa ti vest da Emperor svira na Brutalu nije tako spektakularna kao meni, to je posebna dimenzija tvog pavijanstva. Kad Emperor objavi koncert, to je već samo po sebi glavni muzički događaj ove godine (iako je koncert sledeće), i nisam hteo da počinjem da skačem od sreće dok ne vidim official potvrdu. 3 1 Quote
In The Flesh Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 Kako je tebi krivo sto nijesi stub. 5 1 Quote
Demon Seed Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 Pa da, užas, kažem ti ubi me taj yumetal peer pressure Još kad se skupe tako, pa mi se svi smeju zbog nečega, uživaju, tapšu se po ramenu, bacaju petaka, dižu jedan drugome samopouzdanje... A ja da puknem. 1 1 Quote
kuruz Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 kakvo aktiviranje od Jaroslava, šta pričaš ti dobio si dva flajera, a nastavio si da sereš, u tome je problem najava da će Emperor svirati je bila događaj godine kad su se vratili prvi put, ovo sad je već pomalo smešno da ne pominjem to potpuno besmisleno poređenje Exodus i Emperor, gde ja pričam o tome kako se najavljuju bendovi za sledeću godinu, a ti o poređenju tih bednova po kvalitetu, iako između toga ne postoji nikakva veza Quote
Demon Seed Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 Ne postoji tehnička razlika u samom najavljivanju bilo kog benda, nego razlika u reakciji gde me za Exodus boli kurac a za Emperor moram više puta da protrljam okice da vidim je l' sanjam... Jeste možda iz nekog ugla bezveze to što već treći put prave live reunion a rekli su kako je gotovo sa bendom, ali je Anthems toliko dobar album da ne smeta uopšte, sve vreme i priželjkujem da odsviraju i njega, a nemam na kraju krajeva ništa protiv za sva četri albuma da prave live reunion xD Quote
Talvi Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 mislim da je dosta veći broj ljudi očekivao ove koncerte, nego što je iznenađen Quote
Recommended Posts