Jump to content

Recommended Posts

Posted

EMPEROR to perform live in 2017!

EMPEROR HORDES!

We will return in 2017 for a few exclusive appearances, perfoming the “Anthems To The Welkin At Dusk” album.

The first confirmed show is at the Brutal Assault Festival in Czech Republic.

Emperial regards,

Ihsahn, Samoth, Trym

Posted

Doprineo time što sam bio u neverici dok je jedini izvor bila fotografija flajera na nekom italijanskom metal web-tabloidu...

Nego nije u tome stvar, evo ovde je objašnjena suština, nisam obratio pažnju malopre:

pa jesam li ja Joca Amsterdam, jebo te Bog?

Stvar je u tome što sam ja bio nepoverljiv prema slici na 'talijanskom sajtu i čekao da se objavi još negde pre nego što se popalim kao mlad majmun, a Kuruz se uvredio što ja zaboga njemu(!) ne verujem, u naletu najvećeg narcisoidnog ispada na yumu još od Hefesta.

Posted (edited)

nisam se uvredio, nego smo ti se svi smejali

slike nisu iste, što se lagano može utvrditi vraćanjem unazad nekoliko stranica i poređenjem

meni je sliku flajera poslao Grob, Italijani su okačili svoj

kao da bi nekoga boleo kurac da montira Emperor na flajer, nisu to Gansi

em nisi skapirao da su to dva flajera, em ne znaš kako funkcioniše Brutal i kako najavljuju bendove za sledeću godinu, a filozofiraš

Edited by Underkuruz
  • Downvote 1
Posted

Ma da, vodi se već tri stranice žučna rasprava na tu temu, ja se ubeđujem sa svima ostalima da li je istina ili nije

nisam se uvredio, nego smo ti se svi smejali

E jadan ja, ubi me taj yumetal peer pressure :haha:

Osim što nisam nikad bio na Brutalu pa ''ne znam kako on funkcioniše'', nisam bio čak ni u Rumuniji nikad, eto ti da se još malo smeješ... :haha:

Samim tim što ''ne znam kako BA funkcioniše'' mi je bilo čudno što izlazi slika flajera na italijanskom sajtu i na NWN! ili sl, pre nego da izađe na zvaničnim BA ili Emperor profilima, pa sam bio sumnjičav povodom toga, zatim si ti krenuo da komuniciraš na pavijanskom jeziku... Al' razumem te, Jare te aktivirao onim postom da sam lud, a tebi malo podrške treba da ti se uključi stub mode...

Opet kažem, to što su tebi Exodus, Mrla i Emperor svi jednako dobri i bitni bendovi pa ti vest da Emperor svira na Brutalu nije tako spektakularna kao meni, to je posebna dimenzija tvog pavijanstva. Kad Emperor objavi koncert, to je već samo po sebi glavni muzički događaj ove godine (iako je koncert sledeće), i nisam hteo da počinjem da skačem od sreće dok ne vidim official potvrdu. :bigblue:

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Pa da, užas, kažem ti

ubi me taj yumetal peer pressure

Još kad se skupe tako, pa mi se svi smeju zbog nečega, uživaju, tapšu se po ramenu, bacaju petaka, dižu jedan drugome samopouzdanje... A ja da puknem. :(

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

kakvo aktiviranje od Jaroslava, šta pričaš ti :haha:

dobio si dva flajera, a nastavio si da sereš, u tome je problem

najava da će Emperor svirati je bila događaj godine kad su se vratili prvi put, ovo sad je već pomalo smešno

da ne pominjem to potpuno besmisleno poređenje Exodus i Emperor, gde ja pričam o tome kako se najavljuju bendovi za sledeću godinu, a ti o poređenju tih bednova po kvalitetu, iako između toga ne postoji nikakva veza

Posted

Ne postoji tehnička razlika u samom najavljivanju bilo kog benda, nego razlika u reakciji gde me za Exodus boli kurac a za Emperor moram više puta da protrljam okice da vidim je l' sanjam...

Jeste možda iz nekog ugla bezveze to što već treći put prave live reunion a rekli su kako je gotovo sa bendom, ali je Anthems toliko dobar album da ne smeta uopšte, sve vreme i priželjkujem da odsviraju i njega, a nemam na kraju krajeva ništa protiv za sva četri albuma da prave live reunion xD