Fiery Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 Mislim da je gotivnije da stavis njihov prevod. Super zvuci. Evo ti ideja: YE ENTRANCEMPERIUM Prema ovim zemljama neuspešno tražim smrt i svetu zemlju Plovim čežnjivim vetrovima moje tamne duše Postajući jači jednom sam ušao u svoje kraljevstvo iza Gledaj moj dolazak Pun mesec se diže iznad mene osvetljujući moj realm srebrnim sjajem Ipak senke puze ispod mog olujnog neba čuvajući blago zabranjenog svetlo Još uvek se sećam iako se čini godinama daleko, prvi put kada sam ušao kroz kapije i otkrio ritual smrti čime sam postao uzvišena žrtva života koji sam imao među telom svetla I sad ulazim ponovo jači a podjednako zadivljen onim što vidim, u zanosu ismevam svet Odjednom sam se setio, pitajući se šta sam ostavio iza – ništa. Mogu li ikada razumeti hoće li se moja žudnja ikada nastaviti. Nikada Prema ovim zemljama ponovo neuspešno tražim smrt i svetu zemlju Plovim čežnjivim vetovima moje tamne duše Večno Reci da ne zvuci jako.... Toooo "...osvetljujući moj realm..."?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasapin Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 Wrath Of The Tyrant - demo rula!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaa LORD OF THE STORMS! ili kako se vec zove aaaaaaaaaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Deadic Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 Odmor za usi. Nisam slusao sveki album, ali mi se svidjaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Filth Posted May 12, 2004 Report Share Posted May 12, 2004 Odmor za usi. Nisam slusao sveki album, ali mi se svidjaju. Nabavi sve !!! Neznash stha propustash !!! Ljudi su bre genijalci !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žderač Posted May 12, 2004 Report Share Posted May 12, 2004 Tačnije: čovek je, bre, genijalac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 12, 2004 Report Share Posted May 12, 2004 Shta,bre,chovek!I Samoth je bio vrlo vazan deo benda,ucestvovao je u pravljenju muzike...Oni su mi prosto savrsen tim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaLizator Posted May 12, 2004 Report Share Posted May 12, 2004 Kod njih se tacno vidi sta je ciji uticaj u muzici , pogotovo posle raspada (Zyklon totalno IX Equilibrium zvuk,Peccatum =Prometheus*Anthems/2) "i ti to vrlo dobro znas,Bobo (Djole)!!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 13, 2004 Report Share Posted May 13, 2004 .Primecujem dosta Samothovih uticaja na IX Equilibrium (vidi se po onome sto danas radi u Zyklon),znaci neki DM elementi,a mislim da je Insahn potpuno sam odradio Prometheus,sto se vidi po totalnoj progresivnosti i uticaju klasike(paralela sa Peccatum).Najbolje albume su timski odradili (znamo svi koji su i kakvi su ).Ovo je neko moje misljenje,ne morate se sloziti sa njim. Ko shto rekoh na 4.strani... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted May 13, 2004 Report Share Posted May 13, 2004 Shta,bre,chovek!I Samoth je bio vrlo vazan deo benda,ucestvovao je u pravljenju muzike...Oni su mi prosto savrsen tim! Pa jeste,ali po mom mishljenju na novom albumu su izgleda skoro sve Ihsahnove pesme,bez ijedne Samothove. A za ono da su odlichan tim,tu si 100% posto u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted May 13, 2004 Report Share Posted May 13, 2004 Samoth je vise radio na textovima negoli na muzici, mada je i tu trpo nosinu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted May 13, 2004 Report Share Posted May 13, 2004 Ali text Thorns On My Grave je neprevazidjen za black metal... i shire... Dejane,beshe njega Ihsahn napisao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Spirits Rideth Posted May 15, 2004 Report Share Posted May 15, 2004 Emperor..... Empty pjesma ubija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Filth Posted May 15, 2004 Report Share Posted May 15, 2004 Pesma je strava ... malo prenatrpana ,ali ja to volim !!! Stha mislish o spotu za ovu pesmu ? Ostavlja utisak zar ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted May 15, 2004 Report Share Posted May 15, 2004 Pa jeste,ali po mom mishljenju na novom albumu su izgleda skoro sve Ihsahnove pesme,bez ijedne Samothove. A za ono da su odlichan tim,tu si 100% posto u pravu. Poslednji album je Ihsahn uradio ceo sam. Zamoth i Trym su bili zauzeti oko Zyklon, tako da je Ihsahn sve napisao i snimio. Samo je poslao Zamothu i Trymu ono sto je zamislio da odsivraju. Procitao u Negura 'zine-u, intervju sa Ihsahnom. Inace, meni je sa tog albuma draza The Prophet nego Empty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted May 15, 2004 Report Share Posted May 15, 2004 He,pa da jednom,dvaput sam preslushao obradu i mislim nema tu atmosfere verovatno zbog produkcije. Daleko bolja od Vader-ovog Freezing Moon. Jos kad cujem onaj uvod od FM sto su ubacili na kraju, bas se zapitam kako bi ispalo da su je Emperor obradili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Spirits Rideth Posted May 15, 2004 Report Share Posted May 15, 2004 Pesma je strava ... malo prenatrpana ,ali ja to volim !!! Stha mislish o spotu za ovu pesmu ? Ostavlja utisak zar ne ? kako da ne.... al zakon su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted May 15, 2004 Report Share Posted May 15, 2004 Inace, meni je sa tog albuma draza The Prophet nego Empty. Najjacha je Throns On My Grave,ali ova The Propeth je isto odlichna,mada i He Who Sought the fire, ma bre sve su savrshene! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Spirits Rideth Posted May 16, 2004 Report Share Posted May 16, 2004 Al ipak empty je bila moja prva true-black metal pjesma i zauvijek mi je u srcu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žderač Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Throns On My Grave Thorns on my grave je pravilno. A ako je Empty true black metal pesma, stvarno nemam reči. Taj ceo album je neki avangard blek metal, što je poprilično daleko od tr00 blek metala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Meni je najbolja The eruption sa poslednjeg mada ni The prophet ne zaostaje mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaLizator Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Diprejvd !!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žderač Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 Ma najjača je "Тхорнс он мипсилон граве"!!! Baš je totalno jebačka!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaLizator Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 Ako cemo iskreno, najbolja je My Empire's Doom ,ali ceo poslednji albumi je jedna velika vesela pesmica divna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 Da li stvarno mislite da mozete da izdvojite pesme? Meni su sve ko deca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 Thorns on my grave je pravilno. A ako je Empty true black metal pesma, stvarno nemam reči. Taj ceo album je neki avangard blek metal, što je poprilično daleko od tr00 blek metala. Naprotiv, Thorns on My Grave je pravilno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts