Novaliis Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Najbolji mi je njihov demo, i to Cosmic keys..stvarno mocno.Sto se tice vokala, ja sam bez premca.Riba mi odgrizla qrac?! Ma on samo daje sve od sebe.Vokal je vise plac,urlik,sto bas pristaje Burzum muzici. Quote
Millosh_024 Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Mislim da bi bolje bilo da pokushamo da izdvojimo neku pesmu (striktno sa nekog od albuma) za koju bi se MOGLO reći da je....eto...najlošija. Baš me zanima koja i zašto jer su meni sve na svoj način Hmm...eto,možda zadnja na IX-u...možda! Quote
Kali Agna Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Odlicni su, Anthems = remek delo Quote
Novaliis Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Jel istina da se Emperor raspao zbog Ihsahna?Stvarno ih cenim.Najvise volim njihove rane radove.Demo je moj alltime favorit. Quote
Millosh_024 Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Naravno da se raspao zbog njega. Ali,to ne mislim u nekom negativnom smislu kao što se recimo G'N'R raspao zbog Rose-a ili nešto na taj način. Jednostavno, Samoth nije mogao da se takmiči sa Ihsahn-ovom kreativnošću i sve više i više ideja je dolazilo od njega i samim tim je Emperor postajao sve manje bend a sve više lični Ihsahn-ov projekat. Jeste Samoth imao celo vreme uticaj na muziku i a nije njega ne bi bila toliko agresivna već bi....pa,samo uporedite Pecatum i Zyklon i eto koga šta interesuje. Quote
Novaliis Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Jeste,stvarno..moramo biti srecni sto znamo za bend kao sto je Emperor,sto smo uzivali u njihovim albumima.Ko zna sta nas ceka.. Quote
Mati Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Varg je previše tr00. Toliko tr00 da to nije zdravo. Sta lupetas covece? Sa obzirom da su izraz 'tr00' izmislili internet klinci, vise niko ne zna ni sta to znaci. Predpostavimo ipak, da mislis na kozu, siljke, komican corpse paint i nekro fuckin' satanu -- i ukoliko je to kategorija u koju zelis da ubacis Varg-a, ja ne zelim ni da pomislim kakve si gluposti citao. Ucini sebi uslugu i procitaj 'The Burzum Story' na www.burzum.org i procitaj sta covek kaze o sebi. Verovatno sve baziras na onom intervjuu iz Kerrang-a, a to je jedna vrlo smesna prica. Quote
Jellybelly Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Emperor is alive, nastupace na Wackenu!!! But I won't be there. . Ali vazno je da postoji sansa da ponovo udju u studio. A mozda i na turneju. We can always hope. Quote
Millosh_024 Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 (edited) Само да се не почне са причама како су васкрсли Емперор само због пара јер им Пекатум и Зајклон нису донели очекивани профит. А сигуран сам да ће бити и таквих прича. Филлеx, рекао си онамо "најбољи блек бенд свих времена" слажем се али је то ипак благо потцењивање. Јеботе,ја их скоро доживљавам као класичну музику. Да дођу овамо? Јеботе (да,опет)....сањао сам то! (Кунем се! ) Ако буде прилике....мајко мила.... Edited October 1, 2005 by Millosh_024 Quote
Jellybelly Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Da dodju - majko mila to bi bio dan. Quote
Millosh_024 Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Aла смо се примили. Дан? НОЋ! НОЋ! NIGHT OF THE GRAVELESS SOULS!!!!! Quote
Frankenchrist Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Само да се не почне са причама како су васкрсли Емперор само због пара јер им Пекатум и Зајклон нису донели очекивани профит. А сигуран сам да ће бити и таквих прича. Vidim citao si komentare na BlubberMouthu-u. Quote
Mati Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 (edited) Ako je bilo sumnje, vise je nema: http://www.wacken.com/woa2006/main-bands/billing-2006/ Blabbermouth se opet pokazao kao veoma pouzdan sajt za ekskluzivne vesti o metalu. Za dodatne informacije: http://www.emperorhorde.com/ ADDED 050512 It’s official, EMPEROR have reunited to play some exclusive shows. The band is confirmed to headline the Inferno Festival and Wacken Open air 2006!!! The band reunited after four years to play a surprise three-song set for Norwegian metal magazine Scream's 15-year anniversary, which took place at Oslo's Rockefeller Sept. 30. 2005. The band took the scene by surprise, performed three tracks — "The Loss And Curse Of Reverence", "I Am The Black Wizards", "Inno A Satana" — and received a rapturous welcome by an ecstatic crowd. Announced as a "big surprise band," the whole arrangement was so secret that neither organizers of the magazine's anniversary party nor the band itself told their closest friends and associates. Anyone that feels they missed out, fear not, next year is when the big events take place. The surprise gig was merely a cool way to “drop the bomb” and create even bigger anticipation for the upcoming shows. In related news, Samoth and Trym will start recording the third ZYKLON album in November and Ihsahn releasing a solo album early next year. More news to follow! Na istom sajtu mozete naci link na kome mozete videti fotografije nacinjene na ovom koncertu. http://photobucket.com/albums/y196/xmetalerinx/ Edited October 2, 2005 by Mati Quote
Millosh_024 Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 (edited) *smajlikojisvršavauekstazi* I Samoth i Ihsahn imaju brade. Jel se to Ihsahn malo ugojio ili je nabacio mišiće? Samoth looks like Jesus! Dobre su i vesti za treći Zyklon album a i Ihsahn-ov solo. Ovaj prvi će sigurno da razbija kao nikada do sada a drugi će biti....pa, veoma zanimljiv. Pretpostavljam. Drago mi je što se vidi da su ostali frendovi a da onaj razlaz nije bio neko sranje. Edited October 2, 2005 by Millosh_024 Quote
Grobodan Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Moj omiljeni bend svih vremena posle Morbida se vratio!!!Ne volim reunione,ali prema Emperoru ne mogu i necu da budem skeptican!Welcome back,mighty EMPEROR!!! Quote
Frankenchrist Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Ovo je bilo tako jebeno ocekivano da je to strasno. Quote
WoI Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Ovo je bilo tako jebeno ocekivano da je to strasno. Quote
Millosh_024 Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Ako budu izdali novi album, jebesh mi sve ima da....da....more, IMA DA NARUCHIM ORIGINAL! Quote
ba+a. Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 (edited) Ovo je bilo tako jebeno ocekivano da je to strasno. Naravno . Ocekujem u skorije vreme da se i immortal ponovo okupi. Al ipak zete, ne verujem da se ne radujes . Edited October 3, 2005 by I am the black wizards Quote
Millosh_024 Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Ma,da...i Bathory da se ponovo okupi i izda nov album neko bi rekao da je očekivano. (ok,neukusna šala) Quote
WoI Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 sto meni se isto tako javlja da ce immortal uskoro da se okupi Quote
Recommended Posts