HUMAN Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 Bala vaš, Countdown čak i nadmašio crni, ovi svi ostali otišli u ponor.. Šteta što je, malo kasnije, i Megasmrt sa Risk-om prso više nego iko.. Quote
Kumodraski Vo Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 Da ali meni ni to nije blamaza kakvi su Load i Reaload, vidi se da su uzeli da eksperimentisu a ne da prave muziku za zadrigle amere u prikolicama.. Quote
HUMAN Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 Nijanse odlučuju, ne znam, odavno sam bacao peglu na te albume, prodavao ih, menjao, bacao.. pokušavao da ih zaboravim, ali jumetalski fenovi ih stalno ističu.. Quote
Сале Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 Ендорама супер албум али тешко баш иде то поређење са Антемс... Више са Промитиус. Quote
HUMAN Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 Dobro može i sa RInjulom (da me Sale razume), ali Endorama više boli Quote
kuruz Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 50 minutes ago, HUMAN said: Countdown čak i nadmašio crni 41 minutes ago, Kumodraski Vo said: Da ali meni ni to nije blamaza kakvi su Load i Reaload 1 1 Quote
Kumodraski Vo Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 3 minutes ago, Underkuruz said: Quote
Сале Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 29 minutes ago, HUMAN said: Dobro može i sa RInjulom (da me Sale razume), ali Endorama više boli Рињуал врх. Радо га слушам и дан данас. Quote
Talvi Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 pa gde nađe njega iz Detroita ovako: Quote
Kumodraski Vo Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 Hahah do jaja je Talvara poslusaj onaj bend sto sam kacio na kantri ako nisi.. Quote
KazimKazim Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 Countdown, u istinu nadmasio naiprecenjenii metal album ikad...isto u vlasnistvu Megadeta Quote
Kumodraski Vo Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 7 minutes ago, KazimKazim said: Countdown, u istinu nadmasio naiprecenjenii metal album ikad...isto u vlasnistvu Megadeta https://youtu.be/ooOELrGMn14?t=11 Quote
Grobodan Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 MAMAAAAAAAAAAAAAAAA VIDI STA MI JE REKO ZA NESTO STO VOLIM SAD CU JA NJEMU DA SE USEREM U IGRACKUUUUUUUUUU MAMAAAAAAAAAAA Quote
Demon Seed Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 (edited) A probao da uporedi s nekim grdnim albumom pa se ispalio za sve pare po pitanju toga šta je grdilo tačno sam znao odma da je Heartwork plafon 'nekonvencionalnog' pristupa dmu koji mu je prihvatljiv Edited February 26, 2019 by Demon Seed Quote
HUMAN Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 Pa sigurno nisam mogao više da se ispalim od tebe kad si uporedio jedan od najboljih METAL albuma u povijesti sa neslušljivim nonsensom kakav je st. Anger (a vidim i jako lepo si prošao ) A to da je nekonvencijalan i jeste poenta (i Kazim ti je lepo objasnio sa kojim metalikinim albumom bi eventualno mogao da se uporedi), npr taj album mi se drukčije (ali ne mnogo) rangira na DM listama u odnosu na overall liste. Što se tiče mog uporedjivanja mnogo više smisla ima, jer su oba albuma netipični predstavnici (pod)žanra, a to što je nekome jedan ili drugi album odličan, fenomenalan ili sranje, izdaja, je totalno individualna stvar! Quote
Demon Seed Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 Nekonvencionalan je ki neprovidna kesa Quote
HUMAN Posted February 27, 2019 Report Posted February 27, 2019 Pa jbg gledajući danas, iz ove perspektive (nekom klincu) ni Unquestionable Presence nije bog-zna-šta nekonvencionalan.. Quote
salebghouse Posted July 6, 2019 Report Posted July 6, 2019 Jeste, malo. Jbg, nema idealnog snimka dok se ne objavi zvanicno. Ovde je neko malo sredio zvuk sa Wackena od pre 2 godine https://youtu.be/T9EOHEoV6lw Quote
Recommended Posts