Millosh_024 Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Da ali da ne drže koncerte. Nešto u fazonu "live in the dark midnight forest with no audience but the wolves and nightspirits" Quote
WoI Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 and with trolls and ugly fat gothic chicks Quote
Frankenchrist Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 and i'm gonna ban you both for two days if you don't stop with this shit NOW Quote
Novaliis Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Bravo,bravo..sjajna predstava.. Evo odgledao sam jubilarni stoti put Emperial Live Ceremony, i nikako da dosadi. U iscekivanju novog albuma...Curse you all man!!! Quote
Millosh_024 Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Stoti put? Zar lupaš recke? Da,da...extra je. Jedino me nervira što je zvuk jako tih pa mora da se poprilično da se pojača jer je ipak namenjeno da se SLUŠA GLASNO! Imam original preko Rock Express-a. Koncert je dobar ali pored njega dobro bi došli neki dodatci. E,da...nervira me onaj fat guy sa dugom kosom u publici. I smešno je kako ispadaju preko ograde. @Frankenchrist Don't get all ban-happy on us. Ne moramo valjda stalno biti tr00-grim. Možemo malo ida se šalimo. Uglavnom lepo diskutujemo i pričamo. Quote
Frankenchrist Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 @Frankenchrist Don't get all ban-happy on us. Ne moramo valjda stalno biti tr00-grim. Možemo malo ida se šalimo. Uglavnom lepo diskutujemo i pričamo. Naravno, malo zajebavancije nikom ne skodi, nisam ni bio ozbiljan. Quote
Novaliis Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Stoti put? Zar lupaš recke? Da,da...extra je. Jedino me nervira što je zvuk jako tih pa mora da se poprilično da se pojača jer je ipak namenjeno da se SLUŠA GLASNO! Imam original preko Rock Express-a. Koncert je dobar ali pored njega dobro bi došli neki dodatci. E,da...nervira me onaj fat guy sa dugom kosom u publici. I smešno je kako ispadaju preko ograde. @Frankenchrist Don't get all ban-happy on us. Ne moramo valjda stalno biti tr00-grim. Možemo malo ida se šalimo. Uglavnom lepo diskutujemo i pričamo. Mada ima par dobrih riba u prvom redu. Zvuk je stvarno tih,ali sve se da resiti prebacivanjem volume-a zvucnika na maksimum. Samoth i Trym su bas cool,Tyr ne prestaje sa mlataranjem kose a Ihsahn izvlaci maksimum iz sebe.Svaka mu cast,treba ono svirati i pevati/urlati u isto vreme.Odakle im je onaj klavijaturista?Zanimljiv lik. Quote
Millosh_024 Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Zanimljiv lik ali nedovoljno "nekro grim" za ostatak postave. Šalim se. Lik se zove Charmand Grimloch. (eto,bar malo je GRIM...) " The keyboardist of the band Tartatos,Charmand Grimloch is better known for having been the touring keyboardist for Emperor." Ma,svi su odlični. Jedino što (ali ipak je razumljivo zašto) je kamera previše na Ihsahn-u. Voleo bi malo više Trym-a i Samoth-a. Ali dobro, Ihsahn je sa pravom glavni baja. Quote
Novaliis Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Trym ubija onim zakucavanjima.Verovatno je i najbolji black bubnjar. Quote
Frankenchrist Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 "We are proud (and, quite frankly, awed) to announce Emperor as the first confirmed band for the 2006 Inferno festival. The legendary band who disbanded a few years back decided to get back together for a few shows - and we are honored to host their first festival appearance of 2006! " http://www.infernofestival.net Quote
Novaliis Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Ne verujem da ce se okupiti samo zbog koncerata.. Snimice oni album. Quote
Millosh_024 Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Kako neko ko je crni čarobnjaci može da kaže "valjda neće"? Quote
ba+a. Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Pa vec smo pricali o tome, ihsahn ce napraviti nesto tipa peccatum i to jednostavno nece biti Emperor. Quote
Novaliis Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Pa vec smo pricali o tome, ihsahn ce napraviti nesto tipa peccatum i to jednostavno nece biti Emperor. Pruzimo mu sansu..mozda nas iznenadi. Quote
Millosh_024 Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Pružićemo IM šansu. Pričate kao da je u pitanju Tyrant a ne Emperor. Quote
Novaliis Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 (edited) Pružićemo IM šansu. Pričate kao da je u pitanju Tyrant a ne Emperor. Sta fali Tyrant-u? Ajd' dobro-NJIMA.. Edited October 12, 2005 by Varg Quote
kuruz Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Ili mozhda neshto kao WoW ili,josh bolje,Aeon?E to bi vredelo! Quote
Millosh_024 Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 (edited) Razbijački albumi svoje vrste! Ubaci na to Ihsahn-ov glas i simfonijsko/gitarsko/kompozitorsku maestralnost i ja ću biti prezadovoljan! Edited October 13, 2005 by Millosh_024 Quote
Misantrophil Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 e vidis ja bi bas voleo da bude eksperimentalan Quote
Millosh_024 Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Ako pod "experiment" podrazumevaš "nešto što se do sada nije čulo", koji onda Emperor album NIJE bio experimentalan?! Quote
Misantrophil Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 pa mozda samo demo i prvi album Quote
Jellybelly Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Uf, upravo prselusas ITNE u mracnoj sobi. Negde sam procitao da ako jednog dana bude smak sveta, ITNE ce biti muzicka pozadina. Istina je. Kako jebeno dobar album, kako jebeno dobar bend. Nisam ih duze vreme slusao, pa sad jos pod jakim emocijama nakon ovog iskustva, Quote
Recommended Posts