Jump to content

Recommended Posts

Posted

Opet sam slusao Anthemse pa rek'o...

Dakle, od svih "starijih" BM bendova, koji su pokretali MB scenu i blah-blah, Emperor je definitivno imao najzreliji zvuk, a i textove.

Lyricsi su druga stvar po kojima se Emperor istice u odnosu na druge "zlo-satana-kill"....

Ne cudi me da se danas klinci (koji su pre max 1 godinu poceli sa metalom, naravno od BMa) pale na Mayhem (koji, realno gledano, ima 1 novi album, a od starih bi sve sto valja moglo statina jednu kompilaciju, posto im se pesme uglanvom ponavljaju po albumima, + ocajna produkcija), a Emperor im je dosadan ... Prosto, ne mogu da shvate taj kvalitet i viseslojnost zvuka, kao ni svesnost i hladnu samouverenost textova naspram "paljevina" od mayhema...

Covece, potpuno si u pravu.

• 2 weeks later...
Posted

HAIL EMPEROR

Jedan od rijetkih black bendova koji zaista zasluzuje svo postovanje i kome je kvalitet jaca strana,bilo da se radi o tekstovima..muzici.Da,ko sto rece,poezija..i to prava..i to pravo iz zatvora,heh

Posted

šta znaš možda su je nekad baš u zatvoru (dok je posjećivao ovu dvojicu) iznenada dobio inspiraciju (u ljepoti norvških zatvora) i posvetio neku pjesmu Emperora tome (samo kad bi znao koju :mrgreen: )

smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Posted

Ipak je Isahn genije u bendu i pravi muzicar, Samoth mu dodje kao neko kroz koga se to izrazava  

Човек се зове Ihsahn a не Isahn

Covek se u stvari zove Vegard Sverre Theitan, a ono h mi se uvek izmakne, vidim da Isahn nekako nije u redu, ali ne mogu da provalim sta fali.

• 2 weeks later...
Posted

Ma, reci \"isran\" i neces pogresiti  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  

Zezam se, naravno, u Emperor mi ne dirajte... Dok , na primer, Drakthrone mozete da mi pljujete do mile volje. Kad malo bolje razmislim, odoh da i sam to radim!   :twisted:  :twisted:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

he, he, i ti si provalio char toga da pljunes po darkthronu i njihovoj "pomesaj mesalicu za beton i kosilicu za travu" produkciju, a milion ljudi krene da ih brani

Posted

Eclipse, Anthems & Prometheus su najbolji albumi. Ne kapiram sto ljudi govore da je Prometheus sranje, album je genijalan, mada ne moze ga svako slusati.

biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa:

Guest Burzum
Posted

Najbolji album Emperor-a je njihov prvi album. Sve pesme su postale BM klasici. Ko jos nije cuo za I am the Black Wizards ili Night of the Graveless Souls. Ovaj album najbolje pokazuje borbu za BM na pocetku devedesetih.

Vrhunac rada Ihsahn-a, Samoth-a, Mortiis-a i Faust-a. Ova prva postava Emperor-a je bila najbolja. SLAVA!

Posted

Ne bih se slozio sa prethodnom porukom,jer mislim da je vrhunac Emperor-ovog stvaralastva album In The Nightside Eclipse.Ima nekoliko pesama sa prvog albuma a Ihsahn i kompanija su u medjuvremenu postali bolji sviraci,tu se i nalaze jedni od najboljih bm tekstova na okupu,Tchort je bolji basista od Mortiisa itd.

Dakle,sve u svemu In The Nightside rula!

Guest Burzum
Posted

Ne bih se slozio sa prethodnom porukom,jer mislim da je vrhunac Emperor-ovog stvaralastva album In The Nightside Eclipse.Ima nekoliko pesama sa prvog albuma a Ihsahn i kompanija su u medjuvremenu postali bolji sviraci,tu se i nalaze jedni od najboljih bm tekstova na okupu,Tchort je bolji basista od Mortiisa itd.

Mozda je Tchort bolji basista od Mortiis-a, ali Mortiis je napisao tekstove za ceo prvi album Emperor-a.

Posted

Mozda je Tchort bolji basista od Mortiis-a, ali Mortiis je napisao tekstove za ceo prvi album Emperor-a.

Pa sta? :?