Guest Adalwolf Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Aaa, mozda dodju na sledeci Exit...ko ga zna... To bi onda bio jedini razlog da posetim taj festival, ali sanse su minimalne...i manje, u stvari. Quote
Josif Visarionovič Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Ma nema sanse,tesko da ce neki norvezani doci na Exit,od borgira do emperora... Quote
Wolflord Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Kad tad ce doci.Makar Dimmu.Bilo je glasanje za exit 05, ali ipak je Slayer pobedio.I nimalo mi nije zao,bilo je bas SLAYERVSKI!!! Quote
Josif Visarionovič Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Jebiga,Slayer je pokazao kako to 'tatica' radi.Vecina kaze da su svirali bolje od Metallice,apsolutno se slazem sa tim.Nego da se vrnemo na temu.Emperial live ceremony mi je mnogo jak live album Quote
Black desire Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 .Emperial live ceremony mi je mnogo jak live album Jedan od najboljih u citavom metalu...cini mi se da sam ovo vec reko, ali nema veze... Quote
Black desire Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Pa sta vise moze da se prica o ovom bendu, a da nije vec receno... Quote
Novaliis Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Apsolutno nista, osim mozda ovih novijih svirki ako ih bude..mozda bude i album.. Quote
Black desire Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Mada ja od albuma ne ocekujem nista novo, nista posebno...ali ipak ne bi bilo lose da ga naprave... Quote
gavrosaurus Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Ali stvarno ne mogu da verujem ... Bend Tartaros koji je SAVRSENSTVO NAD SAVRSENSTVIMA u black metalu je na Djubristu! Uzas!!! Bend u kom svira (svirao, zapravo, bend vise ne postoji) Charmand Grimloch koji je genije i kome su pomagali Trym i Ihsahn koji je svirao neke klavijatiue na "The Red Jewel" ... Kako je moguce da niko nije cuo ovaj bend? Svako ko je u prilici neka OBAVEZNO skine (ili neka mu to neko uradi) ova 2 albuma: "The Grand Psychotic Castle" i "The Red Jewel"! Sigurno, ali SIGURNO se nece pokajati ... Znam da je mozda offtopic ali necu da otvaram ponovo istu temu i da na njoj bude 3 posta pa da niko nista ne pise na njoj 5 godina ... Quote
Novaliis Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Takvu sudbinu dele mnogi bendovi ovde..CoF ih gusi. Quote
gavrosaurus Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 E sad sam se stvarno jebeno smorio! Najbolji metal, ne samo black koji sam cuo u predhodnih godinu-dve, bez imalo dvoumljenja! Quote
Black desire Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Takvu sudbinu dele mnogi bendovi ovde..CoF ih gusi. Pa gusi ih zato sto svi moraju da dodju i kenjaju po COF-u, inace kad bi bilo malo tolerancije sve bi bilo lepse... Quote
Narsil Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Mada ja od albuma ne ocekujem nista novo, nista posebno...ali ipak ne bi bilo lose da ga naprave... brate ako ga naprave...... Quote
Wolflord Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Tesko da ce biti albuma, iskreno se nadam( i slepo verujem) ali tesko! Ako ga i budu napravili samo da nebude kao Prometheus. Meni se taj album nesvidja nimalo.Nekako mi je konfuzan.....jebem li ga Quote
23/16 Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 I ja se nadam da nece biti kao Prometej,iako mi je to njihov omiljeni album. Quote
Narsil Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Album je cudan... pa ako pogledas kako ihsahn razmislja nije ni cudno sto je cudan , on ima neke svoje tripove! Quote
Narsil Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Pa da...ali zna sta radi... pa o tome ti pricam! Quote
Natasha! Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 jel neko nabavio onaj live wacken ali ceo? morgane, jel imas ti mozda? treba mi ko leba inace, ko ima malo brzi net nek baci pogleda kako su jebali kevu. vredi svaki sekund: Inno a satana I am the black wizards Loss and curse Quote
gavrosaurus Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 (edited) Jebote, Grutle na bassu i Ivar na gitari! Nisam valjda toliko istripovao ... Edited October 22, 2006 by gavrosaurus Quote
Natasha! Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 odgledaj sve pa kazi utiske... ja sam ga jedno 28000 puta odgledala.... ono je savrseno. a ihsahn savrseniji nego ikad . bedak smao sto im je to jedan od poslednjih nastupa i sto ovo mozemo samo putem snimka da gledamo a ne uzivo to ce izaci sve kao jedan dvd al ne znam kad... al jedva cekam da vidim ceo Quote
Џрк Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 A na Wackenu je svirao na Ibanezu od 2600+ jevreja. To je to. Ug black Quote
Recommended Posts