kuruz Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Ja imam snimak sa Wacken-a,slika je odlichna ali je zvuk katastrofalan... Quote
Жвакић Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Ja imam IX Equilibrium i Prometeus. Mislim da je IX bolji. Quote
Grobodan Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Ja mislim da treba da nabavis prva 2 albuma i da vidis sta je cudo. Quote
Џрк Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Ma najbolji je split sa Thorns. I to zbog Thorns-a Quote
Hrym Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 In the Nightside Eclipse - ovo je albumcina Quote
Natasha! Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Ja imam IX Equilibrium i Prometeus. Mislim da je IX bolji. Možda ti malo više voliš progresivu...hm... nisi ti odslušao ono pravo - In The Nightside Eclipse! Ja bolji album čula nisam ikada... Jedva čekam da čujem bonus pesme koje će morgan da nabavi uskoro Akumu: koji snimak imaš tj. koje pesme izvode? Postoji snimak od 4 povezane pesme (koji ja nemam još uvek) ali nisam sigurna da je to ceo koncert Quote
Brynhildr Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 In The Nightside Eclipse je najbolji. posebno pesme I am the black wizards i Inno a satana Quote
MEDIEVAL Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Svaki Emperor je albumcina. bas tako Quote
Natasha! Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 In The Nightside Eclipse je najbolji. posebno pesme I am the black wizards i Inno a satana I am the black wizards jeste najpoznatija pesma s tog albuma i jeste BM himna ali ima boljih na albumu. obicno se na prvu loptu svi zakače na tu pesmu al kad malo bolje udjes u album vidis da ima boljih tipa Burning shadows of silence, Into the infinity of thoughts, Towards thy pantheon... a Inno a satana je zbilja najbolja pesma! bar meni... Quote
gavrosaurus Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Moj favorit sa prvog je Into the Infinity of Thoughts ... Quote
Council A Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Ja imam snimak sa Wacken-a,slika je odlichna ali je zvuk katastrofalan... Bila u jebenoj Nemackoj 5. avgusta. Znaci, strasno.. I nisam otisla. Idiot. Quote
Justin Case Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Ali stvarno ne mogu da verujem ... Bend Tartaros koji je SAVRSENSTVO NAD SAVRSENSTVIMA u black metalu je na Djubristu! Uzas!!! Bend u kom svira (svirao, zapravo, bend vise ne postoji) Charmand Grimloch koji je genije i kome su pomagali Trym i Ihsahn koji je svirao neke klavijatiue na "The Red Jewel" ... Kako je moguce da niko nije cuo ovaj bend? Svako ko je u prilici neka OBAVEZNO skine (ili neka mu to neko uradi) ova 2 albuma: "The Grand Psychotic Castle" i "The Red Jewel"! Sigurno, ali SIGURNO se nece pokajati ... Znam da je mozda offtopic ali necu da otvaram ponovo istu temu i da na njoj bude 3 posta pa da niko nista ne pise na njoj 5 godina ... Evo skinio sam juce bas da poslusam.Album "The Red Jewell" i moram priznati da uopste nije lose. Quote
Wolflord Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Ja mislim da treba da nabavis prva 2 albuma i da vidis sta je cudo. Bas tako! Quote
Narsil Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Ja imam IX Equilibrium i Prometeus. Mislim da je IX bolji. pogresno mislis hahahahahaha Quote
Natasha! Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 pa kad bi morala da biram izmedju IX-E i Promoteusa izabrala bi IX. daleko bilo da je Prometeus los, ali vise mi je legao IX. ima mi bolje pesme: Nonus aequlibrium na prvom mestu a kad ta dva treba da uporedjujem s drugim albumima onda su mi daleko ispod ITNE i Anthemsa. mada, po 100ti put - oni nemaju los album. Quote
gavrosaurus Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Pa, kad se "Prometheus" pojavio, mislio sam da je to vrh, da ne postoji bolji metal od toga, to je bio neki moj licni, muzicki orgazam. Ono zbog cega ga gotivim vise od "IX" je prost - celog ga je osmislio, maltene i odsvirao Ihsahn. Ne volim Samoth-a, odvratne su mi njegove buljave, nasminkane oci i pozerstvo... "Tough" guy ... Ja sam se zapravo razocarao kad sam saznao da je on ipak svirao drugu gitaru na "Prometheus". Iako je i za "IX" bar 80% materijala napisao Ihsahn, ipak vise gotivim "Prometheus" ... Quote
kuruz Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Meni je sa IX najbolja Decrystallizing Reason,onaj deo od 4:03 pa nadalje je neverovatan. Quote
gavrosaurus Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 O da! Curse You All Men! i Decrystallizing Reason otkidaju! Doduse, meni se svidja 2:10-4:03 ali je i ovaj deo koji si ti naveo sasvim OK. Quote
23/16 Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Meni se vise svidja Prometheus, muzika je raznovrsnija, a tekstovi su dosta bolji. A sto se IX tice, slazem se sa gavrosaurusom. Quote
Wolflord Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Meni se licno Prometheus uopste ne svidja, previse mi je konfuzan, vise volim onu staru "sirovinu" koju je Emperor nekada imao. IX mi je licno mnogo bolji od prometheusa zbog Curse You All Men, Sworn, An Elegy of Icaros. IX ima vise "onog" smeka. Quote
gavrosaurus Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 U slucaju da ga neko, jos uvek, nije video ... Empty Quote
Josif Visarionovič Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 prometheus je previse tvrd,lX ekv bla bla ne umem da napisem je extra album.kao i anthems... Quote
Recommended Posts