Lucio Holocausto Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Dzaba im tehnika ako mi se pesme ne svidjaju. ali to onda ne znaci da je album losh\sranje\komercijal\blablahtructruc... dakle, to je onda samo tvoje misljenje kao pojedinca, koje ja postujem... Quote
Natasha! Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Dzaba im tehnika ako mi se pesme ne svidjaju. da nije sve u tehnici... ustvari, meni nista nije u tehnici kad bolje razmislim... kod emperora vise volim stvari koje nisu tehnicke... Quote
gavrosaurus Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Код мене је управо обратно! То ми је наслеђе из прогресиве, волим што компликованију музику! Мени је њихов најкомпликованији албум најбољи и махом се тај ниво спушта. Quote
Lucio Holocausto Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 znaci ti si jedan od onih koji zmaja ubijaju solazom dugom 20 minuta? Quote
gavrosaurus Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Не, ја сам онај што се дере и млати рукама 2 минута! Quote
Wolflord Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 (edited) ali to onda ne znaci da je album losh\sranje\komercijal\blablahtructruc... dakle, to je onda samo tvoje misljenje kao pojedinca, koje ja postujem... Od sada si moj frend! da nije sve u tehnici... ustvari, meni nista nije u tehnici kad bolje razmislim... kod emperora vise volim stvari koje nisu tehnicke... Takodje! Edited June 14, 2007 by Wolflord Quote
Lucio Holocausto Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Wolflord gavrosaurus@ jel to neki SHITBUSTER pravac? Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 (edited) Nightside Eclipse je zakon.... A Prometheus-tja onako Edited June 20, 2007 by Re-Animator Quote
Liquid Diamond Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 (edited) Posle skoro 3 godine ubacih u plejer "Emperial Live Ceremony" i sada znam zašto su mi Emperor najomiljeniji black metalci. Edited June 20, 2007 by Liquid Diamond Quote
23/16 Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Posle skoro 3 godine ubacih u plejer "Emperial Live Ceremony" i sada znam zašto su mi Emperor najomiljeniji black metalci. 3 godine!??!? Ja ne mogu 3 dana da izdrzim da ga ne pustim . Quote
Lucio Holocausto Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Posle skoro 3 godine ubacih u plejer "Emperial Live Ceremony" i sada znam zašto su mi Emperor najomiljeniji black metalci. ja bash neki dan pogledah video snimak posle ne znam koliko... Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Mislim da je mozda najbolji deo certa pesma I am The Black Wizard Kada samo pocnu da slamuju likovi u prvim redovima na pocetku pesme Quote
mara! Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 ma, koje cudo, ljudi slamuju na koncertu Quote
Novaliis Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Mislim da je mozda najbolji deo certa pesma I am The Black Wizard Kada samo pocnu da slamuju likovi u prvim redovima na pocetku pesme To je definitivno, ipak su im starije stvari bolje, po mom nekom tr00 ukusu. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 (edited) ma, koje cudo, ljudi slamuju na koncertu Stvarno Ali ni na jednom certu koji sam gledao(i bio )se nisu onako primili-obicno slamuje samo nekoliko likova u prvom redu a kad je Ihsahn krenuo sam svirkom krenuli su bukvalno svi da banguju Loodilo.... To je definitivno, ipak su im starije stvari bolje, po mom nekom tr00 ukusu. Naravno,Nightside Eclipse rula Edited June 28, 2007 by Re-Animator Quote
Sisus Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Ali ni na jednom certu koji sam gledao(i bio )se nisu onako primili-obicno slamuje samo nekoliko likova u prvom redu a kad je Ihsahn krenuo sam svirkom krenuli su bukvalno svi da banguju To je zato sto pola njih zna samo tu pesmu Quote
Josif Visarionovič Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 In the Nightside Eclipse mi je medju prvih 5 najboljih black metal albuma.Prometheus mi je malo tezak za slusanje,ne znam muzika je kompleksnija i zahteva vise paznje pri slusanju... To je zato sto pola njih zna samo tu pesmu E to je vec tuzno.Mogu da zamislim kada satyricon bude svirao stare stvari pola njih u publici ce belo da se gleda i pita 'sta bre ovi sviraju' 'Hocemo KING hocemo KING'More mrs u kurac Quote
Sisus Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 (edited) Ma, Prometheus i nije black. Sto se mene i Emperora tice volimo se do Anthemsa. Sve ostalo mi je sranje. Ja da idem na Satyricon ne bih znao nove stvari. Zbog toga i ne idem. Edited June 28, 2007 by Grof Drobikus Quote
Novaliis Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Ne odgovara mi uopšte ta njihova avangarda na poslednjim radovima, izgubi se tu sama muzika. Quote
Josif Visarionovič Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 al zato je tehnicki jako potkovan taj album. Quote
Grobodan Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Ma, Prometheus i nije black. Ako nije black onda je sranje? :) :) :) Ne odgovara mi uopšte ta njihova avangarda na poslednjim radovima, izgubi se tu sama muzika. Aha Quote
Novaliis Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Ako nije black ne znači da je sranje pobogu, samo kažem da mi novi Emperor ne odgovara i tačka.Šta je tu tako komplikovano? Ako su poboljšali produkciju milion puta i iskomplikovali pesme ne bi li zvučali "progresivno-avangardno" ne znači da su i bolji haha. Za to mi služe Borknagar i slični. Quote
Grobodan Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Pa nisam tebe ni quote-ovao prvi put. A za ovo drugo, ne znam sta da kazem... "ukusi su razliciti" Quote
Recommended Posts