Jump to content

Recommended Posts

Posted

Има у тој песми један део [6:08-6:42 а цео 5:50-6:42] који је мени тако силан, тако моћан и чудовишан да је ненадмашан!

Ово, овај део, то ми је један од топ момената у музици уопште а свакако у Топ 10 метал тренутака, икада.

То ми је суштина Black Metal-a, све оно што јесте и што треба да буде.

Тама.

Хаос.

Други Emperor тренутак који ми је потпуно фасцинантан и немам ни за длаку слабије мишљење о њему је у песми "Empty" [3:02-3:38].

Каква моћ!

Каква сила!

Тама!

Хаос!

• 3 weeks later...
Posted

Ceo "Ceremony" je neverovatan, ali moj definitivni favorit jeste sporiji deo u "I Am The Black Wizards" koji je neopisivo mocan, a tu je i, po mom misljenju, najbolji black metal rif ikada, ono dizanje atmosfere kada (e, sad, ko svira gitaru zna) krene voznju po cetvrtoj zici: 7-0-0-0-5-0-0-0-7-0-0-0-8-0-0-0-... Uh! :muzicar::rockdevil:

Posted (edited)

+ svi moji prijatelji (osim Gojka).

Elem, sto se tice Emperora, za mene najbolji rif je na kraju With strenght I burn.

Edited by Grobodan
Posted
hahah jebote skoro sam kod ortaka cuo demo verzije Inno a satana i wizards posle skoro 7 godina...

kult!

Njihov demo je prvi black koji sam cuo u zivotu. Secam se reakcije kada sam cuo kasetu- wtf? kad ce pevanje? :D

Posle nedelju dana, navikao sam na zvuk i tako sam poceo da slusam black metal. I dalje volim da pustim taj demo, bez zezanja.

Posted

Da ne bude zabune, ja ga rado slusam obzirom da ima odlicnih riffova i momenata. Onaj moj komentar je zbog likova koji se kunu samo u taj demo(i ne mislim pod tim na Varga, posto mi zvuci kao da se covjek zezao par postova unazad).

• 1 month later...
Posted

Zbavih Prometej original - svi albumi kompletirani.

Sad malo pustio i kapiram da posle skoro 10 godina niko nije ni prišao tom albumu, jedan čovek koji bi mogao to neće uraditi.