Mita Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 narezace mi Sandman kada se vrati iz sela i to i Immortal Quote
WoI Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 Gojko cujem da si narucio Gaahl limited vibrator. Quote
oʞɾoƃ Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 Gojko cujem da si narucio Gaahl limited vibrator. Preorderovao sam limited God Seed prvenac koji tek treba da snime, dolazi i zlatna kopija Gaahlovog falusa u prirodnoj veličini. Ispaljuje God Seed. Quote
RaVeN Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 solidan onaj tribjut... Meni vala i nije nesto...moglo je to i bolje... Nikad Prometheus... Samo Wrath Of The Tyrant... I Ildjarn... Prometheus je keva od albuma... Btw...kako bre mozete da slusate taj Wrath of the Tyrant....i uopste te demo snimke !! Stvarno je skrnavo... Mada...dupe bi prodao da ga opet snime (s' normalnom produkcijom) !! Quote
Grob Bez Dna Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Meni vala i nije nesto...moglo je to i bolje... ni meni nije nesto. uzgred, na kom serveru igras cs? xD Quote
RaVeN Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Najvise na Balkan-Ekspress Public 1 i Koliba High .... kada na njima nema mesta, onda na Rikosher-u !! Quote
Sandman Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 narezace mi Sandman kada se vrati iz sela i to i Immortal A šta ćeš ti meni da narežeš? Quote
Talvi Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Btw...kako bre mozete da slusate taj Wrath of the Tyrant....i uopste te demo snimke !! Stvarno je skrnavo... Napusti sahranu. Quote
F4R15 Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 stvarno, jedva sam cekao da predjem na ITNE, produkcija na prijasnjim je fuj. Nista ne mogu raspoznati, ama bas nista. Mozda treba uci u uho, al nemam ja strpljenja za to Quote
oʞɾoƃ Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 (edited) Bend je bio tr00 samo dok je Ildjarn svirao, posle su se prodali... Inače, ja ni na ITNE ništa ne mogu da raspoznam Edited May 17, 2009 by Gojk O))) Quote
Brynhildr Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Možda nemaš sluha. Ja na ITNE sve savršeno raspoznajem i meni je i dalje to njihov najbolji album. Nije produkcija toliko dobra, ali nije ni očajna. Quote
Josif Visarionovič Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Najvise na Balkan-Ekspress Public 1 i Koliba High .... kada na njima nema mesta, onda na Rikosher-u !! Kako se potpisujes,ja sam na Rikosheru stalan. Na BE sam igrao ranije Quote
oʞɾoƃ Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Dobro, preterujem i ja, ali album baš gubi na duhu zbog usrane produkcije. Nije to Immortal, pa da mu odgovaraju takve stvari. Quote
F4R15 Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Možda nemaš sluha. Ja na ITNE sve savršeno raspoznajem i meni je i dalje to njihov najbolji album. Nije produkcija toliko dobra, ali nije ni očajna. Meni je na ITNE produkcija odlicna. By now, nakon 3. slusanja, najdobar album Quote
Sisus Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 (edited) Nije to Immortal, Nije. Nije ni blizu Immortalu. Edited May 17, 2009 by Sisus Quote
Grobodan Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Da li album koji dočarava brutalno grandioznost olujnih severnih noći gde vlada rogati gospodar treba da ima ušminkanu produkciju? Produkcija na ITNE ne može biti bolja. Quote
oʞɾoƃ Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Zajebi ti tu priču. Emperor je bend koji apsolutno zahteva raskošan zvuk, onakav kakav je Anthems imao. Quote
F4R15 Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 produkcija na ITNE je odlicna, ko sto grob kaze, ne moze biti bolja Quote
Grobodan Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Zajebi ti tu priču. Emperor je bend koji apsolutno zahteva raskošan zvuk, onakav kakav je Anthems imao. O tome ja pričam, i meni ta 2 albuma imaju totalno sličnu produkciju. Produkcija na ITNE je grandiozna. Quote
Lunar Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Svaka bolja produkcija na ITNE , to ne bi bio ITNE jel unishtila bi shmek izdanja. E sada to se sve svodi na ukusi ja sam pre za Anthems nego za ITNE, ali i ITNE mi je veoma dobar album, i ako mi je mozda 4-i na listi po omiljenim Emperor izdanjima. Quote
Grobodan Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Slažem se, sećam se kad je izašao Stormblast 2005, pomislio sam "ne dao bog da padne Ihsahnu na pamet da uradi nešto ovako sa prva 2 Emperora". Poslušaj samo početak Into the infinity of thoughts, posle onog monstruoznog intra kad munja udari, nebo se otvori i opiči ona nebeska melodija, to je jedan od najgrandioznijih momenata u metalu ikad. I dok je za mene ITNE zvuk individue koja sa tvrde zemlje svedoči o bestijalnoj moći prirode, Anthems je već soundtrack njegove smrti i leta gde se sjedinjuje sa svom tom silom, svaki ima svojih draži. Quote
Grobodan Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Treba da pišem neke recenzije, pa se malo zagrevam Quote
Grob Bez Dna Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 vedzbaj, vedzbaj, bole, ali znaj... xD Quote
Recommended Posts