Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ta izdanja smaraju malo... imam Anthems, umasti se samo od mojih ceznjivih pogleda, dok otvorim sve sunce ti jebem, a za lirike trepa da razvijem poster 1x1... bolja su meni regularna :da:

Posted
Ta izdanja smaraju malo... imam Anthems, umasti se samo od mojih ceznjivih pogleda, dok otvorim sve sunce ti jebem, a za lirike trepa da razvijem poster 1x1... bolja su meni regularna :da:

I ja imam isti slucaj sa IX Equilibrium :)

Posted

Meni nedostaju live albumi (stari i novi) ali mi nisu neki prioritet. Imam DVD ...Live Ceremony, kada zelim da nabacim komplekse

po pitanju maestralnog sviranja gitare i perfektnog live nastupa samo pustim taj koncert, pa udri...

Posted
Meni nedostaju live albumi (stari i novi) ali mi nisu neki prioritet. Imam DVD ...Live Ceremony, kada zelim da nabacim komplekse

po pitanju maestralnog sviranja gitare i perfektnog live nastupa samo pustim taj koncert, pa udri...

ja sam ga pogledao barem 100 puta,onaj rad,kad je smaranje i dosadno pustis emperor...

• 2 weeks later...
Posted

Tek sam sad izvalio Furens tribjute, svi bendovi sem Mindgrindera su mi nepoznati. OK je posao odrađen, to ejst, dobro su pesme presvirane :) teško je uraditi obradu ovog benda, treba prvo tako dobro svirati, pa se usuditi da nešto izmeniš u pesmama svetinjama. Ovde su se svi odlučili da slabo šta menjaju, ali u svakom slučaju je lepo da se konačno oda priznanje ovom monolitu :da:

I da, ovih dana sam u Wrath of the tyrant / As the shadows rise fazonu :opusteno:

Posted

Emperor je emperor!Stari albumi Emperora su zakon ali mislim da je Emperor Doziveo muzicki vrhunac sa IXequelibrium-om.Da netupim Pozzzz

:rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil: