Grobodan Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Evo ide The adversary, pa Prometheus pa ću sad IX Equilibirum. Vegard je Bog otac. Quote
soul wandering Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Kod mene The Adversary ostade omiljeni solo album Quote
Grobodan Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Završi mi se sad Nonus aequilibrium i u glavi mi sevnu da treba da okrenem kasetu. Koji sam fosil. Quote
Talvi Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Ja tako nekad očekujem da traka počne da zapliće na nekom određenom delu kad izvadim pesmu iz naftalina. Quote
Grobodan Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Ima ona fora, mlad si ako ne znaš vezu između olovke i kasete. Quote
oʞɾoƃ Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 hahaha, mislim da je moja generacija poslednja koja kapira tu foru Quote
Goxy Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 ja sam preziveo traumu kad mi je moja decade of aggression kaseta pukla. ceo dan sam je lepio selotejpom.na kraju bilo dobro,samo sekund prekida Quote
Grobodan Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 A jbt baš me uhvati sad neka nostalgija, znate one situacije kad dođete kod nekog a on ima kasetu koju vi nemate pa tražite da presnimite. Quote
Talvi Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 (edited) Ko je imao kasetofon sa dva deka, taj je bio glavni baja. A jedan ortak je imao onaj prastari u kojem nisi morao okretati kasetu da pustiš drugu stranu. Edited November 14, 2011 by Talvi Quote
Јарослав Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 hahaha, mislim da je moja generacija poslednja koja kapira tu foru Тако некако. Јбт, касете. Имам неке култове на њима, само морам да видим где ми је касетофон. Па, на касети сам по први пут чуо Denial of God Quote
Goxy Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 ja sam snimao sa one metal emisije sto je jadranka vodila na radiju,samo sto sam pauzirao dok ona najavljuje. Quote
Grobodan Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Па, на касети сам по први пут чуо Denial of God Imam ja tu kasetu, Ghouls of DOG. I dalje mi to naj izdanje benda. Quote
Јарослав Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Убедљиво. Много волим тај бенд. Иначе, осим последња два, имам целу Наргарот дискографију (ајде, чекам да крене пљување ). Исто ми је драга First Strike Still Deadly. Тако сам први пут чуо и Тестамент. Плус неке Грејвјардове и једну која ми је посебно драга: Arkona - Konstelacja Lodu. Quote
Grobodan Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Иначе, осим последња два, имам целу Наргарот дискографију (ајде, чекам да крене пљување ). To mogu samo trend whores da te pljuju. Mene neki Rusi NSovci rip offovali za Herbstleyd kasetu, poslao keš i dobio kurac, e to je ta bela rasa Quote
Јарослав Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Ја то све преко No Colours-a наручивао. Quote
Јарослав Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Јел? За шта тачно? Знам да смо ортак и ја још неколико пута узимали све и свашта од њих, и све је увек регуларно било. Чак и поприлично брзо. Quote
Grobodan Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Pih, ne mogu da se setim pa da me jebeš. Quote
BLAGOJE Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 stekanje dzeparca u osnovnoj da bi se uzeo poljak od 4 dm i onda dodje petak bjezanje sa tehnickog uzimanje kasete na osnovu omota i boca kole. Quote
Јарослав Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Нисам тако нешто од њих очекивао. Него, кад смо код касета, сад налетех на неко ђубре. Бенд је Crownthorns, а албум In the Name of Moonlight... Неки ванаби ЦоФ, изузетно јадан Али јбг, кад сам узео то свидео ми се лого. Деловало је као неки квалитетни Black/Death. Мада је и омот поприлично јадан Quote
Grobodan Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 stekanje dzeparca u osnovnoj da bi se uzeo poljak od 4 dm i onda dodje petak bjezanje sa tehnickog uzimanje kasete na osnovu omota i boca kole. Kad sam bio mali imao sam Hard metale, sestra je išla u BG i ja joj napisao da mi uzme kod SKCa ako nađe nešto od sledećeg, čitao sam recenzije pa su mi ti albumi delovali kul: Bathory - Twilight of the gods, Venom - Temples of ice, Annihilator - Never neverland, Morbid angel - blessed are the sick, Sodom - Better off dead. Donela je samo Blessed are the sick, ostalog nije bilo. Ali i to je bilo više nego dovoljno. Quote
Novaliis Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Cisto da se spere spam http://www.youtube.com/watch?v=7Y5yNfaFKyY&feature=related Quote
BLAGOJE Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 sad sam nesto skont'o svako na ovom forumu ko nije posjedovao tetku tj novcanicu od 100 DM a da je bila u opticaju je realno anonimus. Quote
Novaliis Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 (edited) @ Grobomdan - E to, TO! Edited November 14, 2011 by Novaliis Quote
Recommended Posts