Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

A u osnovnoj sam svaki dan na klupi olovkm crtao Morbid angel logo, onda mi šupak iz druge smene izbriše i sutra opet iz početka.

Talvi i ja smo se upoznali tako što smo sedeli na istom mestu u učionici, samo što smo bili u različitim smenama. Ujutru ja pišem tekstove Slejera, Kreatora, CoF i ostale boranije, popodne od dodaje.

A kasete sam imao do 2001, tad mi je burazer od tetke iz Amerike doneo diskmen.

Edited by Underkuruz
Posted

Ja sam tako dobijao poruke od neke devojke iz druge smene, pisala mi je kako sam sladak i tako to. Ja sam uglavnom iscrtavao Slayer, Pantera, Black Metal, Burzum i tako to.. :haha::haha:

• Downvote 2
Posted

Talvi i ja smo se upoznali tako što smo sedeli na istom mestu u učionici, samo što smo bili u različitim smenama. Ujutru ja pišem tekstove Slejera, Kreatora, CoF i ostale boranije, popodne od dodaje.

A kasete sam imao do 2001, tad mi je burazer od tetke iz Amerike doneo diskmen.

I sta, onda si jednog dana napisao:

- Cao, ja sam Kuruz. Cekam te danas na klupi posle skole. Zaleo bih da te upoznam.

Ja sam crtala logoe bendova po sobi, tj. vratima sobe, eno , i dan danas stoje tako...

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Evo posto je Lou pazario Live Ceremony, pade mi sad na pamet, da li je primetio neko da je sa svirke isecen Decrystallizing Reason? (a mozda posle toga i jos neka pesma, ko zna)

Kad zavrse Curse You All Men, odmah na kraju zavrsnog riffa pocinju da sviraju uvodni riff od Decrystallizing Reason, i tu ide fadeout. Pretpostavljam da su pesme onako pojedinacno najavljene (crn ekran i ime pesme) da bi se manje videlo da je nesto seceno...

Sto li su to radili... :no:

Posted

Meni je palo na pamet da su mozda imali ugovor sa izdavacem za toliko minuta, i jednostavno zato nije izdat ostatak.

Na sta konkretno mislis, sjeban..? Tehnicki problemi pa iseceno? Nesto mi to nerealno...

• 3 weeks later...