soul wandering Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 soul wandering + lou - kuruz Quote
BLAGOJE Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 dobro,to se podrazumijeva,on je najgori lik ikad. Quote
Novaliis Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 (edited) u jbt pogresih temu. Edited November 15, 2011 by Novaliis Quote
soul wandering Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 dobro,to se podrazumijeva,on je najgori lik ikad. uvek bio i bice Quote
Grob Bez Dna Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 ja imam jordanov poster na zidu. nikad ga necu skinuti. Quote
Demon Seed Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 -Ja sam najkvltniji! -Nije istina, ja sam! Emperor, tema o kvltu. Quote
Lou Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Emperor, gde tr00biji dolaze da se takmiče. Quote
kuruz Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 (edited) A u osnovnoj sam svaki dan na klupi olovkm crtao Morbid angel logo, onda mi šupak iz druge smene izbriše i sutra opet iz početka. Talvi i ja smo se upoznali tako što smo sedeli na istom mestu u učionici, samo što smo bili u različitim smenama. Ujutru ja pišem tekstove Slejera, Kreatora, CoF i ostale boranije, popodne od dodaje. A kasete sam imao do 2001, tad mi je burazer od tetke iz Amerike doneo diskmen. Edited November 16, 2011 by Underkuruz Quote
Novaliis Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Ja sam tako dobijao poruke od neke devojke iz druge smene, pisala mi je kako sam sladak i tako to. Ja sam uglavnom iscrtavao Slayer, Pantera, Black Metal, Burzum i tako to.. 2 Quote
soul wandering Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Talvi i ja smo se upoznali tako što smo sedeli na istom mestu u učionici, samo što smo bili u različitim smenama. Ujutru ja pišem tekstove Slejera, Kreatora, CoF i ostale boranije, popodne od dodaje. A kasete sam imao do 2001, tad mi je burazer od tetke iz Amerike doneo diskmen. I sta, onda si jednog dana napisao: - Cao, ja sam Kuruz. Cekam te danas na klupi posle skole. Zaleo bih da te upoznam. Ja sam crtala logoe bendova po sobi, tj. vratima sobe, eno , i dan danas stoje tako... Quote
kuruz Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Jok, jednog dana su nam se pogledi sreli. Ostalo je istorija. Quote
Demon Seed Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dNwza2O-pgY Quote
Demon Seed Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 Evo posto je Lou pazario Live Ceremony, pade mi sad na pamet, da li je primetio neko da je sa svirke isecen Decrystallizing Reason? (a mozda posle toga i jos neka pesma, ko zna) Kad zavrse Curse You All Men, odmah na kraju zavrsnog riffa pocinju da sviraju uvodni riff od Decrystallizing Reason, i tu ide fadeout. Pretpostavljam da su pesme onako pojedinacno najavljene (crn ekran i ime pesme) da bi se manje videlo da je nesto seceno... Sto li su to radili... Quote
oʞɾoƃ Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 Verovatno sjeban snimak, isti kurac kao Dissectionov Live Legacy. Quote
Demon Seed Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 Meni je palo na pamet da su mozda imali ugovor sa izdavacem za toliko minuta, i jednostavno zato nije izdat ostatak. Na sta konkretno mislis, sjeban..? Tehnicki problemi pa iseceno? Nesto mi to nerealno... Quote
oʞɾoƃ Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Thorns, naravno, zna se ko su tate. Quote
Grobodan Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Od svega navedenog ti se uhvatio za Thorns Quote
kuruz Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Сепултурина песма је ту најбоља, ако ћемо поштено. 1 1 Quote
BLAGOJE Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Bathory, naravno. Darkthrone, naravno. Thorns, naravno. Sepultura, naravno. Quote
Lou Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 I ja sam primetio Thorns, zato što su ostale stvari odavno standardne, redovno se spominju. Quote
Recommended Posts