Demon Seed Posted September 21, 2013 Report Posted September 21, 2013 +Hellfest Postoji li neka normalna stranica gde mogu da se vide tour dates bez da jurim po forumu, fejsbucima i da guglam festivale? Za zvanicni sajt ih ocigledno boli jaje, umro webmaster 2007. 3 Quote
Јарослав Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 обожавам црно на сивој, али ова прва је оргазам. сад сам гледао, није нешто ни скупа, око 20-ак евра изађе. можда би могло да се наручи. и ова је сјајна: Quote
Talvi Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 prva je za "pičke, plaža, limunada" varijantu, u sivoj bih i na svadbe išao Quote
Demon Seed Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 04.06. Sweden Rock 20.06. Hellfest 31.07. Wacken Ispravite me ako ima jos negde. Planira li neko da se organizuje da gleda Emperor ove godine? 1 Quote
BLAGOJE Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 pitaj radmiza,mada je on rekao da mu je bitnija zvezda od tamo nekih kvltnih bendova Quote
Demon Seed Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Emperor je 7. juna na Sweden rocku, ne 4, zajebo sam se. 1 Quote
kuruz Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 04.06. Sweden Rock 20.06. Hellfest 31.07. Wacken Ispravite me ako ima jos negde. Planira li neko da se organizuje da gleda Emperor ove godine? da to mi je cilj za ovo leto za Wacken više nema karata, koliko znam Švedska je daleko de je Hellfest? Quote
Talvi Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Hellfest ti je već godinama unazad jedna od ponajvećih pizdarija među festivalima u Evropi Quote
Demon Seed Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Da, ali je sto se tice para i puta Svedska bolja opcija, jer imas avion do Malmea, do Francuske bi morao let do Pariza, pa onda da se vuces skroz na zapadnu obalu u Clisson vozom ili busom. Evo sad pravim neku racunicu kol'ko ce da kosta ceo aranzman za Sweden Rock pa cu da postujem ovde. Posavetovao me je Gojko malko oko toga, hvala mu. Super je lineup za Hellfest, ali i na Sweden Rocku ima dobrih stvari, Black Sabbath, Asphyx, Solstafir, Kvelertak, Annihilator, Sodom, Dark Angel, Crowbar, Flotsam and Jetsam, Death SS, nije tako lose... da to mi je cilj za ovo leto Ukapirao si da sviraju samo prvi album? 1 Quote
BLAGOJE Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 pa jedino na SR sto ima a da nema na hellfest-u a da je vrijedno pomena je kvelertak Quote
Demon Seed Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 (edited) Povratna avionska do Malmea 10.300 dinara 147 evra karta za dan kad Emperor svira 35 evra kamp to vece 17 evra diznajmis sator (ne znam koliko ljudi moze da se potrpa u jedan sator da spava). Edited January 29, 2014 by Demon Seed 1 Quote
Demon Seed Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Karta za dan Hellfesta je 80 evra, ceo fest 185. Povratna Wizz Airom do Pariza je 15.000 dinara, pa onda bus/voz do Clissona, ima recimo ova do jaja jeftina varijanta: http://www.covoiturage.fr/recherche?fc=Paris&fi=3&tc=nantes&d=29%2F01%2F2014&to=BOTH&p=1&n=20&t=tripsearch&a=searchtrip To je sajt gde se ljudi dogovaraju da podele troskove puta, upadnes s nekim u kola, s tim sto je pozeljno da znas Francuski, a vrlo je moguce da nece ni da te prime s njima u kola ako si Srbin... Druga varijanta je od Pariza do Nanta, mozda ima i do Clissona direktno, karte su po 80ak evra. Hellfest je 30 km od Nanta, to je najblize veliko mesto, povratna karta autobusom iz Beograda do Nanta 23.460 dinara... Sad mi opet primamljiv Hellfest, jeste vise jebavanja autobusom, ali je bolja postava Mrzi me vise da kopam, ne znam kakve su opcije vozovima i ima li ih uopste... 1 Quote
Talvi Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 mislim da je onaj lik Vlada sa foruma što ide svuda po svetu na koncerte ostavio negde priču kako je išao na Hellfest sad nedavno, samo se ne sećam da li je to ovde na forumu kačio Quote
Demon Seed Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 (edited) Daj spajaj nas s njim nekako, da ispitamo varijante. Auu, ja tek sad procitah bend po bend ekipu na Hellfestu, uopste mi se vise ne ide u Svedsku. Da odem na Hellfest i ne moram da slusam koncerte naredne 3 godine. Imam neku drugaricu sto zivi u Parizu, pa cu da je iscimam da se raspita za cene i trajanje puta Pariz - Clisson, pa da vidimo da l' je bolje let do Pariza pa onda dalje, ili odma odavde autobusom do Nanta... Nema svrhe razmisljati o organizovanom prevozu iz Srbije? Edited January 29, 2014 by Demon Seed 1 1 Quote
BLAGOJE Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 to jedino da se napune kola tj petorica,jer treba bar 500e za gorivo samo. Quote
Demon Seed Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Super, evo Kuruz i ja smo 40%. 1 Quote
kuruz Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 skapirao sam sve kol'ko je taj Klison daleko od Pariza? u Parizu imam rodbinu koja tamo ima kuće i stanove i bavi se taksiranjem, što znači da bi smeštaj, hrana i prevoz po gradu bili 0 ojra tako da bih platio samo kartu do Franse i kartu za festival Quote
Recommended Posts