kuruz Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 teževeom je to jedno 2 sata je l' ima teževe do Klisona? odemo na drugi dan, gledamo Slejer, Behemoth i Emperor, vratimo se kući eventualno bi mogao i treći, samo da se nastavi nećemo valjda da se mešamo prvog dana sa gomilama fanova Gejdena 6 Quote
Demon Seed Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Prvih dana Septicflesh, Hail of Bullets, Enslaved, Electric Wizard, Godflesh, jesi ti sisao s uma? 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 (edited) mislim da je onaj lik Vlada sa foruma što ide svuda po svetu na koncerte ostavio negde priču kako je išao na Hellfest sad nedavno, samo se ne sećam da li je to ovde na forumu kačio Planirao je Vlada prosle god da obidje Hellfest jer je i tada bio odlican lineup,sada je tek postao i vise nego izvikan fest pa verujem u to da ce mozda i biti organizovan odlazak do tamo iz NS-a ili Bg-a..ako vec do sada nema.Ja sam se odlucio za Rock Am Ring od festova ove god ... Edited January 29, 2014 by Lord Iffy Boatrace Quote
Demon Seed Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Ako neko cuje nesto za organizovan prevoz, lepite ovde... 1 Quote
kuruz Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 ja gledao horizontalno :haha: pa treći dan je najbolji bokte čoveče Emperor, Opeth, Behemoth, Turbonegro, 1349, UNLEASHED, Crowbar, Paradise Lost... idemo na treći dan, case closed Quote
Demon Seed Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 (edited) Verovatno cu samo na treci i da odem, buduci da ce tako da bude dosta jeftinije, mada cu da placem za ovim ostalim propustenim bendovima... Ma, ajde bre na ceo festival, sta mu jebem Edited January 29, 2014 by Demon Seed 1 Quote
kuruz Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 pa kako, da nosimo šator i spavamo po ulicama francuskih crnačkih gradova? Quote
kuruz Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 bolje u muslimanski kvart, nego u metalski kamp Quote
Demon Seed Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 (edited) Jebiga, oces da slusas metalski bend, idi u metalski kamp, ako ti se ne ide, ti spavaj u sumi napolju, a mi cemo da se drogiramo sa metalcima u kampu. EDIT: Pod uslovom da ne podjemo samo ti i ja. Edited January 29, 2014 by Demon Seed 1 Quote
Demon Seed Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Spucao si pare na Pearl Jam, pa nema za Hellfest? :/ 1 Quote
Demon Seed Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 O, pa onda nije sve izgubljeno, prodas kartu za Pearl Jam i voilà! 1 Quote
oʞɾoƃ Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Imate TGV za Nantes, odatle do Clissona može da se pljune. Imajte u vidu da Wizz leti za Beauvais, ne za sam Pariz, što znači još 2 sata u busu od aerodroma do Pariza, i još jedno 40€ dodati na cifru. Quote
Demon Seed Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Cena TGVa oko 65 evra, ako sam dobro nasao http://en.voyages-sncf.com/en/train-ticket/result?hid=FDI Ne znam sta mi je veci prioritet, da rezervisem avionsku kartu ili kartu za festival? Rasprodaje li se Hellfest? 1 Quote
oʞɾoƃ Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 ja bih prvo uzeo Hellfest, jer u slučaju da avion poskupi i dalje imaš autobus, a ako se rasprodaju karte za Hellfest, kurca baba večerala Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 ja bih prvo uzeo Hellfest, jer u slučaju da avion poskupi i dalje imaš autobus, a ako se rasprodaju karte za Hellfest, kurca baba večerala ako se rasprodaju uvek imas viagogo ili seatwave,jeste da ces skuplje platiti ali uvek imas karte za event od preprodavaca. Quote
23/16 Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Koliko je to sigurno? Nikada nisam uzimao karte na taj nacin. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Koliko je to sigurno? Nikada nisam uzimao karte na taj nacin. ja sam uzimao dosta puta i uvek mi je stiglo. Quote
kuruz Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 jebo mater dobro izgleda i ovo za Švedsku, ako ćemo da gledamo samo Emperor 150 evra karta za festival, manje od 100 evra avion do tamo sa još 100 smo dobri dakle 400 je dovoljno i još je subota, ajme miline Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 jebo mater dobro izgleda i ovo za Švedsku, ako ćemo da gledamo samo Emperor 150 evra karta za festival, manje od 100 evra avion do tamo sa još 100 smo dobri dakle 400 je dovoljno i još je subota, ajme miline Pitah Demon Seed-a,al ajd i ovde da postavim pitanje,koliko je moguce da ce Emperor objaviti neki solo nastup?Jer ipak ne mozes porediti solo expirience sa bilo kakvom festivalskom svirkom... Quote
kuruz Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 koliko znam, svi nastupi od raspada su bili festivalski Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Aha,pa onda je to okey.Steta. Quote
Demon Seed Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Meni to kod Emperora bas i ima neki epski smek, onaj snimak sa Wackena je bolest. Nego da l' ce da vrate paint za Eclipse? 1 Quote
Recommended Posts