Jump to content

Recommended Posts

Posted

meni se Hellfest nije uklopio u raspored godišnjih odmora

nikad se ne zna, ne baksuziraj

Slejer su potvrđeni za BA pre nekoliko nedelja, a ipak su neuporedivo veći od Emperor

Posted

Ma ne zajebavaj, Slayer radi tezgu skoro konstantno poslednih 30 godina, a Emperor je poslednji put svirao pre 7 godina, 10ak nastupa, a pre toga poslednji put bili koncertno aktivni 6 godina ranije, oni su senzacija, Slayer moz se gleda i u Areni...

Sta mislis, da Samoth, daleko bilo, krepa, da l' bi Emperor svirao reunion? Tezga! Ne radi se tu o velicini, i Maiden je "veci" od Slayer, Stounsi su "veci" od Maidena... Kako smanjujes ekstremnost zanra, tako isplivavaju veci i veci bendovi :P

Ako bas hoces o velicini, Emperor je najveci black metal bend svih vremena, eventualno je Mayhem veci.

Posted

Emperor su ekskluziva, Slayer nisu. BA nema kapacitet za imena tog tipa, to samo pokazuje u kojoj situaciji su Tom i King.

Posted (edited)

@ DS

upravo zato, Slayer ima neuporedivo gušći raspored od Emperor i zato nije problem bukirati potonje, samo ako ima para

ja se nadam da ih Česi imaju

Edited by Underkuruz
Posted (edited)

Je l' ti mislis da Emperor ima redak raspored zato sto ih niko ne zove? xD

Fazon, nema veze koliko para imaju, Ceska nije dovoljno velika drzava da tu nastupe :haha:

Verovatno je Ihsahn razmisljao prosle godine i bockao po mapi u fazonu, ok, moze Norveska, Svedska, ostatak Evrope ce da pokrije Wacken i Hellfest, skoknemo posle eventualno do Japana i zdravo djaci...

Edited by Demon Seed
Posted

ne, ne znam kako si to izvukao

Slejer su prosto neuporedivo veći bend i zato mogu da sviraju gde god im padne na pamet, dok Emperor neće svuda napuniti prostor i neće svaki organizator planirati da ih dovede

Posted

Pa bas sam iz tvog takvog razmisljanja to izvukao, kazes kako je Slayer teze bukirati jer se treba ugurati u raspored.

Sa druge strane, gustina Emperor rasporeda nije nikakav faktor u bukiranju, njima se jednostavno jebe da sviraju turneju.

Au contraire!, svaki organizator metal festivala bi dao dupe da mu Emperor svira.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

po nekom mom osećaju pre bi za očekivati bilo da, ako budu potvrđivali još nešto, uleti neka Amerika

inače, sad vidim da Faust ne može u Japan zbog svoje ružne prošlosti, lupaće Trym mesto njega

Posted

naravno, jebe im se da sviraju turneju za koju znaju da neće svuda skupiti ogroman broj ljudi

da su hteli da se kurče svojom iskrenošću, svirali bi negde u Norveškoj pred sto najiskrenijih, a ne na festivalu koji će im dati najviše para

• Downvote 1
Posted

Aha, znaci ti hoces da kazes da ce oni vise para da uzmu ako odsviraju nekoliko festivala, nego ako odsviraju kompletnu turneju + tih nekoliko festivala, jer im na turneji nece na svakom koncertu biti 10 000 ljudi? :D

Slayer skuplja ogroman broj ljudi na svakom nastupu? Ja mislim da par hiljada ljudi u Bg Areni nije ogroman broj.

Posted

ne, jebeš njih, hoću da kažem da se ne mogu isplatiti svim organizatorima

Slejer teško da može da pukne

Emperor sigurno nije mnogo jeftiniji od Slejera, ali će u manjim mestima prikupiti mnogo manje ljudi

koliko bi došlo na njihov koncert u Beogradu?

Posted

sasvim solidan broj ako bi im to bio jedini nastup u okolini i ako bi to radio neki ozbiljan promoter. to se, naravno, nece desiti... :alkos:

pa o tome i pričam

mislim da više od 1000 ne bi bilo

Posted

ne, jebeš njih, hoću da kažem da se ne mogu isplatiti svim organizatorima

Slejer teško da može da pukne

Emperor sigurno nije mnogo jeftiniji od Slejera, ali će u manjim mestima prikupiti mnogo manje ljudi

koliko bi došlo na njihov koncert u Beogradu?

Na Emperor u Beogradu bi doslo ljudi koliko na Mayhem recimo...

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Ијао,шта ће им ово скрнављење једног од најбољих бм албуа икада?! Сигурно понестало пара...

• Downvote 3