kuruz Posted May 11, 2014 Report Posted May 11, 2014 meni se Hellfest nije uklopio u raspored godišnjih odmora nikad se ne zna, ne baksuziraj Slejer su potvrđeni za BA pre nekoliko nedelja, a ipak su neuporedivo veći od Emperor Quote
Demon Seed Posted May 11, 2014 Report Posted May 11, 2014 Ma ne zajebavaj, Slayer radi tezgu skoro konstantno poslednih 30 godina, a Emperor je poslednji put svirao pre 7 godina, 10ak nastupa, a pre toga poslednji put bili koncertno aktivni 6 godina ranije, oni su senzacija, Slayer moz se gleda i u Areni... Sta mislis, da Samoth, daleko bilo, krepa, da l' bi Emperor svirao reunion? Tezga! Ne radi se tu o velicini, i Maiden je "veci" od Slayer, Stounsi su "veci" od Maidena... Kako smanjujes ekstremnost zanra, tako isplivavaju veci i veci bendovi Ako bas hoces o velicini, Emperor je najveci black metal bend svih vremena, eventualno je Mayhem veci. Quote
Talvi Posted May 11, 2014 Report Posted May 11, 2014 i meni se čini da je sad već okasno da ulete na BA, no videće se Quote
Lou Posted May 11, 2014 Report Posted May 11, 2014 Emperor su ekskluziva, Slayer nisu. BA nema kapacitet za imena tog tipa, to samo pokazuje u kojoj situaciji su Tom i King. Quote
kuruz Posted May 11, 2014 Report Posted May 11, 2014 (edited) @ DS upravo zato, Slayer ima neuporedivo gušći raspored od Emperor i zato nije problem bukirati potonje, samo ako ima para ja se nadam da ih Česi imaju Edited May 11, 2014 by Underkuruz Quote
Demon Seed Posted May 11, 2014 Report Posted May 11, 2014 (edited) Je l' ti mislis da Emperor ima redak raspored zato sto ih niko ne zove? xD Fazon, nema veze koliko para imaju, Ceska nije dovoljno velika drzava da tu nastupe Verovatno je Ihsahn razmisljao prosle godine i bockao po mapi u fazonu, ok, moze Norveska, Svedska, ostatak Evrope ce da pokrije Wacken i Hellfest, skoknemo posle eventualno do Japana i zdravo djaci... Edited May 11, 2014 by Demon Seed Quote
kuruz Posted May 11, 2014 Report Posted May 11, 2014 ne, ne znam kako si to izvukao Slejer su prosto neuporedivo veći bend i zato mogu da sviraju gde god im padne na pamet, dok Emperor neće svuda napuniti prostor i neće svaki organizator planirati da ih dovede Quote
Demon Seed Posted May 11, 2014 Report Posted May 11, 2014 Pa bas sam iz tvog takvog razmisljanja to izvukao, kazes kako je Slayer teze bukirati jer se treba ugurati u raspored. Sa druge strane, gustina Emperor rasporeda nije nikakav faktor u bukiranju, njima se jednostavno jebe da sviraju turneju. Au contraire!, svaki organizator metal festivala bi dao dupe da mu Emperor svira. 1 1 Quote
Talvi Posted May 11, 2014 Report Posted May 11, 2014 po nekom mom osećaju pre bi za očekivati bilo da, ako budu potvrđivali još nešto, uleti neka Amerika inače, sad vidim da Faust ne može u Japan zbog svoje ružne prošlosti, lupaće Trym mesto njega Quote
kuruz Posted May 11, 2014 Report Posted May 11, 2014 naravno, jebe im se da sviraju turneju za koju znaju da neće svuda skupiti ogroman broj ljudi da su hteli da se kurče svojom iskrenošću, svirali bi negde u Norveškoj pred sto najiskrenijih, a ne na festivalu koji će im dati najviše para 1 Quote
Demon Seed Posted May 11, 2014 Report Posted May 11, 2014 Aha, znaci ti hoces da kazes da ce oni vise para da uzmu ako odsviraju nekoliko festivala, nego ako odsviraju kompletnu turneju + tih nekoliko festivala, jer im na turneji nece na svakom koncertu biti 10 000 ljudi? Slayer skuplja ogroman broj ljudi na svakom nastupu? Ja mislim da par hiljada ljudi u Bg Areni nije ogroman broj. Quote
kuruz Posted May 12, 2014 Report Posted May 12, 2014 ne, jebeš njih, hoću da kažem da se ne mogu isplatiti svim organizatorima Slejer teško da može da pukne Emperor sigurno nije mnogo jeftiniji od Slejera, ali će u manjim mestima prikupiti mnogo manje ljudi koliko bi došlo na njihov koncert u Beogradu? Quote
salebghouse Posted May 12, 2014 Report Posted May 12, 2014 sasvim solidan broj ako bi im to bio jedini nastup u okolini i ako bi to radio neki ozbiljan promoter. to se, naravno, nece desiti... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted May 12, 2014 Report Posted May 12, 2014 sasvim solidan broj ako bi im to bio jedini nastup u okolini i ako bi to radio neki ozbiljan promoter. to se, naravno, nece desiti... ni 200 coveka ne bi bilo sto je ponizenje za ovakvu klasu od benda... Quote
kuruz Posted May 12, 2014 Report Posted May 12, 2014 sasvim solidan broj ako bi im to bio jedini nastup u okolini i ako bi to radio neki ozbiljan promoter. to se, naravno, nece desiti... pa o tome i pričam mislim da više od 1000 ne bi bilo Quote
Demon Seed Posted May 12, 2014 Report Posted May 12, 2014 ne, jebeš njih, hoću da kažem da se ne mogu isplatiti svim organizatorima Slejer teško da može da pukne Emperor sigurno nije mnogo jeftiniji od Slejera, ali će u manjim mestima prikupiti mnogo manje ljudi koliko bi došlo na njihov koncert u Beogradu? Na Emperor u Beogradu bi doslo ljudi koliko na Mayhem recimo... 1 1 Quote
Demon Seed Posted May 12, 2014 Report Posted May 12, 2014 Da su dostupni vise datuma, manje bi kostali Quote
oʞɾoƃ Posted May 13, 2014 Report Posted May 13, 2014 ali sam ubeđen da koštaju mnogo više Cenim oko 10x. Quote
salebghouse Posted May 13, 2014 Report Posted May 13, 2014 ^sigurno. znaci jedino bi se ovde exit usudio na tako nesto. Quote
Talvi Posted June 4, 2014 Report Posted June 4, 2014 http://www.mediaboom.org/410000-emperor-in-the-nightside-eclipse-20th-anniversary-edition-remastered-2cd-2014.html Quote
Сале Posted June 4, 2014 Report Posted June 4, 2014 Ијао,шта ће им ово скрнављење једног од најбољих бм албуа икада?! Сигурно понестало пара... 3 Quote
oʞɾoƃ Posted June 4, 2014 Report Posted June 4, 2014 Što skrnavljenje? Nije kao da su uradili re-record ili nešto. Quote
Јарослав Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 ja čisto sumnjam da im je ponestalo para, jer ako će se neki bend obogatiti ove godine, onda je to Emperor Quote
kuruz Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 https://m.facebook.com/?_rdr#!/story.php?story_fbid=476249859185469&id=319193284891128 pare pare pare volim samo pare Quote
Recommended Posts