Сале Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 Па кој ће им та ремастер срања,дупли дискови,просеравања итд? Одраде концерте,обележе тих 20 година и ај ћао.Почели су тешко да се просеравају. Quote
Demon Seed Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 Pare ti pomutile mozak, ne valja ti link To je bilo za Kuruza Па кој ће им та ремастер срања,дупли дискови,просеравања итд? Одраде концерте,обележе тих 20 година и ај ћао.Почели су тешко да се просеравају. Je si primetio da je drugi disk neki altrenative mix iz '93? 1 Quote
Kumodraski Vo Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 Па кој ће им та ремастер срања,дупли дискови,просеравања итд? Одраде концерте,обележе тих 20 година и ај ћао.Почели су тешко да се просеравају. Eto ja na primer kao fan hocu da imam sve to u jednom pakovanju a ne da placam pojedinacno €22.03 za onaj EP plus sve ono ostalo. Quote
Demon Seed Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 (edited) Ja kao fan bih voleo da imam i originalna izdanja, i Candlelightov set koji sam prodao da bih isao na Hellfest, i ova sad reizdanja Edited June 5, 2014 by Demon Seed 1 Quote
Сале Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 ет демон: ма све ти је то исто,негде мало чистија продукција,негде мало лошија ал песме су све исте. ет кум. во: све је то у реду али мислим да то избацивање ремастер дискова представља само маркетиншки потез да се узме још мало пара и ништа више 2 Quote
Demon Seed Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 Pa ne svira Emperor pank, pa da bude isti kurac, da l' je cistija ili losija produkcija, zanimljivo je da se cuje sa drugacijom produkcijom. A sa ovim izdanjem imas 3 razlicite da biras, nadam se samo da remaster nije govno. 1 1 Quote
kuruz Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 ebeš link, postovah sa telefona, na telefonu ga i otvara ja nisam protiv toga, volim da čujem remaster ne smeta mi ni to što će ljudi uzeti pare, zaslužili su jedino me iritira to što se gomilanje para zamera samo najvećem metal bendu na svetu 1 2 Quote
Demon Seed Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 (edited) "Najveci metal bend" moze da se nasisa kurca nevezano za pare, buduci da nisu snimili nista dobro 16 godina. Edited June 5, 2014 by Demon Seed 2 2 Quote
skulhead Posted June 5, 2014 Report Posted June 5, 2014 Nemam nista protiv reizdanja i remastera. Jednostavno, ne moras ga kupiti (ja verovatno hocu). A i bas ce od ovog reizdanja da se obogate, danas se od diskova i ploca slabo zaradjuje (ili se ne zaradjuje uopste). Lova je na koncertima. Quote
kuruz Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 I Led Zeppelin su i dalje najveci Pink Floyd, pa ostali, ako govorimo dalje od metala Quote
Demon Seed Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 Tacno bih pre rekao da je St. Anger dobar album nego da su Doorsi iznad svih. :S 1 Quote
Demon Seed Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 St. Anger sam i pomenuo samo da bih jos jednom video kako to kazes, hihi Quote
Јарослав Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 Tacno bih pre rekao da je St. Anger dobar album nego da su Doorsi iznad svih. :S amin Quote
Demon Seed Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 Imamo mi veze o zivotu, i o muzici stogod, a ti si izgleda pao malko i na Morisonov sarm, pa ti to taman dodalo onol'ko kol'ko fali u muzici da budu na vrhu :P Quote
Talvi Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 ništa tu ne fali, "Strange Days" album veka Quote
Guest HEFEST Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 Dorsi su daleko od bilo kakvog vrha. Za njih je Kansas izmislio muziku u svakom pogledu. Da ne nabrajamo jos jedno 200 grupa. Dorsi su vrh isto ko i Nirvana sto je. 1 2 Quote
Berliner Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 nisu za poredjenje doors i kansas, totalno nidje veze bendovi. ko da poredis judas priest sa blind guardian-om 2 1 Quote
Talvi Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 Eric je bog, tu nema rasprave http://www.youtube.com/watch?v=y1O_wQIqrng Quote
Recommended Posts