Demon Seed Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 Kad si šupak. Takve stvari se ne prodaju nikad. Imao si slezinu, ni za kurac ti ne treba. A ko kupuje tu slezinu, doktore? Quote
Miilos Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Da l' sam ja hrišćanin, to i nije tako bitno, ali meni ovakva transformacija nikako nije normalna. Na ovoj slici skroz gore samo vatromet fali. 1 Quote
Talvi Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 ti shvataš da su na prvoj fotki napaljeni majmuni od 17-ak godina a na drugoj ozbiljni ljudi od 40? Quote
Grobodan Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Meni nikako ne bi bilo normalno da se neko ne promeni nimalo 20 i kusur godina. Btw ona reizdanja što je Demon seed rasprodao su meni odvratna, čisto da pomenem. Imam Anthems i opušteno bih ga zamenio za jewel case. Quote
Miilos Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Razumem ja i godine i sve što ide uz to, evo ja prvi nikad ne nosim majce bendova itd. doduše nikad nisam ni nosio, ali svakodnevni imidž je druga stvar. Kad bi Marduk izlazili ovakvi na binu, ne verujem da bih išao da ih gledam. Ove čim ih vidim znam da nisu u stanju da ikad više snime dobar (black metal) album. 1 1 Quote
Demon Seed Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Pa odvratno je kad imas samo jedan odatle svakako, sa sve rednim brojem Quote
Grobodan Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 (edited) @Miloš: Nikad nisu ni tvrdili da hoće to da urade. Pa odvratno je kad imas samo jedan odatle svakako, sa sve rednim brojem Nabavio sam taj jedan i zabatalio svaku jurnjavu dalje, glomazni su i nepraktični. Edited June 24, 2014 by Grobodan Quote
kuruz Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 zavisi šta je za tebe dobar blek metal album 2 Quote
Demon Seed Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 @Miilos: scenski nastup nema nikakve veze s tim da li bi bili u stanju da snime dobar black metal album, ali to niko i ne dovodi u pitanje, niti ocekuje. Poenta je da budu svoji, slede svoje instinkte, piju sprajt, isto sada kao i kad su bili mladunci od 17 godina, a ne da se nasminkaju i izvrse sotonji obred da bi udovoljili publici koja tako nesto ocekuje. Napravili ljudi koncert, svira se Eclipse, ko voli, nek izvoli, ko 'oce crnu misu, imao je Watain Tako sam se ja razocarao grdno kad sam sa 13-14 godina slusao kako Dani na Eleven Burial Masses kaze "thank you for being here tonight... and making this evening... so fucking special!" 1 Quote
Grobodan Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Iskreno i ja volim kad black bendovi furaju taj imidž (jedan od niza razloga zašto je Watain najbolji black metal bend danas) ali realno je malo pederski očekivati od matorih ljudi da rade stvari zbog tvoje zabave koje lično prezireš i nikad ih ne bi uradio. Quote
Јарослав Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 i dalje su najveći, mogu samo da im se sagnu Quote
Demon Seed Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 (edited) Veci od Lajonel Messija Edited June 24, 2014 by Demon Seed 1 Quote
Demon Seed Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 A ja mislio pricas black metal + fudbal okviri Watain nikad nije bio najveci niti ce to biti, mogu da budu samo najveci pozeri i lozane. Gorepomenuti Marduk je jedno 16 i po puta veci od njih, ako gledamo bendove koji i dalje postoje i rade. 2 1 Quote
Јарослав Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 jebote, pričam za Emperor, sve mora da ti se crta Quote
Grobodan Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Watain je najveći black metal bend trenutno. 1 1 Quote
HeLLsarma Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 A ja mislio pricas black metal + fudbal okviri Watain nikad nije bio najveci niti ce to biti, mogu da budu samo najveci pozeri i lozane. Gorepomenuti Marduk je jedno 16 i po puta veci od njih, ako gledamo bendove koji i dalje postoje i rade. Demon prica realno. Quote
Demon Seed Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 (edited) @Jare: Jebiga, mislio sam da se nadovezujes na Grobovu luckastu izjavu da je Watain najbolji Jeste Emperor najveci, tako je, slazem se. Tako je bilo i tako ce biti, dok ima kosmosa. Edited June 24, 2014 by Demon Seed 1 Quote
Berliner Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 meni je marduk postao irelevantan sa ponavljanjem iste formule. fino je to sve, konzistetno ali jedan bend koji pokusava razne stvari (i bar delimicno uspeva) ce uvek imati primat u srdcu mome 1 1 Quote
Grobodan Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Emperor je najbolji bend ikad ali više ne postoji. Watain je najveći black metal bend trenutno. 1 Quote
kuruz Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 jesu oni popularni i sve, ali mislim da pored živog Mejhema ne može to da se kaže za Watain 3 2 Quote
Recommended Posts