Natasha! Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Jašta da je bitnije šta je uradio, ali ako pričamo već o trivijalnostima... moraš priznati da mu brk sliku kvari... Pa dobro sad... ne mogu svi biti mnogo lepi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Al' zashto se opterecjivati brkovima? Uostalom ne slushamo pop pa da se opterecjujemo kako muzichari izgledaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Ma,naravno da se slazem sa vama...Ovo je bilo samo bezvezno zapazanje,nista vise.Mnogo cenim tog coveka. Inace,kako vam se svidja ova kompilacija Scattered Ashes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_of_disharmony Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Ihsahn.... O njegovom liku i delu suvisno je govoriti.... Covek je jedan jedini...Obozavam ga! Da slazem se. I ja ga obozavam Covek je legenda, nema sta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 A za ovaj komentar nemam reči Zopšte nije bitno kako čovek izgleda bre... Bitno je to što je uradio. E ovo je 10000000000.....% tacno .Ihsahn je ...ma ne mogu da nadjem reci kojima bih opisala kako je on kreativan,ma on je GENIJE. Textovi Emperora su bruka dobri,stvarno nije sve na foru ostalih bm grupa (ne kazem da su ostali losi ...naprotiv,ali ipak...)kod E. nesto dublje(ako je ovo prava rec).... O' mighty Lord of the Night. Master of beasts. Bringer of awe and derision. Thou whose spirit lieth upon every act of oppression, hatred and strife. Thou whose presence dweleth in every shadow. Thou who strengthen the power of every quietus. Thou who sway every plague and storm..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Ma,naravno da se slazem sa vama...Ovo je bilo samo bezvezno zapazanje,nista vise.Mnogo cenim tog coveka. Inace,kako vam se svidja ova kompilacija Scattered Ashes? Da al' si meni odma zapazio da sam se prosro za tematitku textova... Nisam josh naioshao na kompilaciju... Dal' na njoj ima neki rareova il' shta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Na kojoj temi sam je to zapazio?Ne secam se toga... Inace kompilacija Scattered Ashes - A decade of Emperial Wrath je izasla godinu dana posle raspada benda. Tracklist: Black Disc (ovo je tipican best of,nista sto nisi cuo pre) 01 - Curse You All Men! 02 - The Tongue Of Fire 03 - The Majesty Of The Nightsky 04 - Cosmic Keys To My Creations & Times 05 - Wrath Of The Tyrant 06 - The Loss And Curse Of Reverence 07 - An Elegy To Icarus 08 - I Am The Black Wizards 09 - Thus Spake The Nightspirit 10 - Ye Entrancemperium 11 - In The Wordless Chambers 12 - With Strengh I Burn 13 - Inno A Satana Silver Disc (na ovom disku su obrade i razni rariteti,nabavi ako si u mogucnosti) 01 - A Fine Day To Die (Bathory cover,odlicno odradjena jedna od mojih favorita) 02 - Aerie Descent (Thorns cover,s obzirom na to da nisam slusao nista od Throns,ovo i nije tako lose) 03 - Cromlech (DarkThrone cover,ovo stvarno ubija) 04 - Gypsy (Marcyful Fate cover,ovo je po meni najbolja obrada koju su uradili,vrh vrhova!) 05 - Funeral Fog (Mayhem cover,Atilla na vokalima,nije lose,ali,sto bi rekao Thabbas,"nema tu magle") 06 - I Am 07 - Sworn (Remix By Ulver) (ove dve stvari su neki techno rmixi,sranje zesche) 08 - Lord Of The Storms 09 - My Empire´s Doom 10 - Moon Over Kara-Shehr 11 - The Ancient Queen 12 - Witchess Sabbath 13 - In Longing Spirit 14 - Opus A Santana (13. i 14. su sa ep-ja Reverence,8.11.12. - As the Shadows rise EP,10. sa Nordic metal kompilacije,Sverd iz Arcturus na klavijaturama) Nije mi jasno samo sto nisu stavili obradu Hellhammer - Massacra,kad znam da postoji... Emperor is Dead,long live EMPEROR!!!!!!!!!!! HAIL!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Filth Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 (edited) Ma brkovi nemaju veze sa zikom ... pogledajte Theatres Des Vampires ... ili Galdera dok je bio mladji - e ono je bruka stho se izgleda tice !!! Galder onako celav , mrsav , brkat ... hehehehehhehheh !!!! Ste videli Samothovu zenu ??? Andrea Meyer ........ Stha mislite ??? Edited April 18, 2004 by Dani Filth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Aj daj link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Ba[ je ne[to postalo popularno da se stavljaju Emperorovi textovi u potpis... I to neki ovde stavljaju iste delove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Ba[ je ne[to postalo popularno da se stavljaju Emperorovi textovi u potpis... I to neki ovde stavljaju iste delove Sram ih bilo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Sram ih bilo! E al je trip sto ti i Black wizard imate iste delove. Ta pesma je meni iskreno omiljena posle Inno a Satana ali sam ja bar drzala Weaker and weaker deo u potpisu. Ne moramo svi imati iste delove... Trulo izgleda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 E al je trip sto ti i Black wizard imate iste delove. Ta pesma je meni iskreno omiljena posle Inno a Satana ali sam ja bar drzala Weaker and weaker deo u potpisu. Ne moramo svi imati iste delove... Trulo izgleda... E veruj mi nisam ni pogledala potpis Black wizard-a....Au vidi stvarno... Pa sada cemo malo da menjamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 E veruj mi nisam ni pogledala potpis Black wizard-a....Au vidi stvarno... Pa sada cemo malo da menjamo... Mislim da je gotivnije da stavis njihov prevod. Super zvuci. Evo ti ideja: YE ENTRANCEMPERIUM Prema ovim zemljama neuspešno tražim smrt i svetu zemlju Plovim čežnjivim vetrovima moje tamne duše Postajući jači jednom sam ušao u svoje kraljevstvo iza Gledaj moj dolazak Pun mesec se diže iznad mene osvetljujući moj realm srebrnim sjajem Ipak senke puze ispod mog olujnog neba čuvajući blago zabranjenog svetlo Još uvek se sećam iako se čini godinama daleko, prvi put kada sam ušao kroz kapije i otkrio ritual smrti čime sam postao uzvišena žrtva života koji sam imao među telom svetla I sad ulazim ponovo jači a podjednako zadivljen onim što vidim, u zanosu ismevam svet Odjednom sam se setio, pitajući se šta sam ostavio iza – ništa. Mogu li ikada razumeti hoće li se moja žudnja ikada nastaviti. Nikada Prema ovim zemljama ponovo neuspešno tražim smrt i svetu zemlju Plovim čežnjivim vetovima moje tamne duše Večno Reci da ne zvuci jako.... Toooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Reci da ne zvuci jako.... Toooo Da! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 E mogu da ti posaljem njihove prevode na mail. Ja se bavim njihovim prevodima maximalno. To mi je opsesija.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 E ne spamujte bre sad ce Frankenchrist da se razbesni , ne ozbiljno, zar je bitno kakav ti je potpis, kao da ti zivot zavisi od toga. Nego sta mislite o Ihsahn-ovom clean vokalu, mislim da ima jedan od boljih u celom metalu.Poslusajte pesmu The Prophet pa prosudite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 E ne spamujte bre sad ce Frankenchrist da se razbesni , ne ozbiljno, zar je bitno kakav ti je potpis, kao da ti zivot zavisi od toga. Nego sta mislite o Ihsahn-ovom clean vokalu, mislim da ima jedan od boljih u celom metalu.Poslusajte pesmu The Prophet pa prosudite. Slusaj ovako: Ihsahn ima najbolji vokal ikada. I onaj blackerski i clean. I na live-u zvuci fantasticno! Objektivno kazem da boljeg vokala nema! Prophet je sjajno otpevao kao i sve ostalo, zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Meni se nesto ne svidja njegov claen vokal,zvuci mi nekako...usiljeno.Dok,doduse,scream mu je vrh!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 E al je trip sto ti i Black wizard imate iste delove. Ta pesma je meni iskreno omiljena posle Inno a Satana ali sam ja bar drzala Weaker and weaker deo u potpisu. Ne moramo svi imati iste delove... Trulo izgleda... Izgleda kao sekta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 Na kojoj temi sam je to zapazio?Ne secam se toga... Silver Disc (na ovom disku su obrade i razni rariteti,nabavi ako si u mogucnosti) 01 - A Fine Day To Die (Bathory cover,odlicno odradjena jedna od mojih favorita) 02 - Aerie Descent (Thorns cover,s obzirom na to da nisam slusao nista od Throns,ovo i nije tako lose) 03 - Cromlech (DarkThrone cover,ovo stvarno ubija) 04 - Gypsy (Marcyful Fate cover,ovo je po meni najbolja obrada koju su uradili,vrh vrhova!) 05 - Funeral Fog (Mayhem cover,Atilla na vokalima,nije lose,ali,sto bi rekao Thabbas,"nema tu magle") 06 - I Am 07 - Sworn (Remix By Ulver) (ove dve stvari su neki techno rmixi,sranje zesche) 08 - Lord Of The Storms 09 - My Empire´s Doom 10 - Moon Over Kara-Shehr 11 - The Ancient Queen 12 - Witchess Sabbath 13 - In Longing Spirit 14 - Opus A Santana (13. i 14. su sa ep-ja Reverence,8.11.12. - As the Shadows rise EP,10. sa Nordic metal kompilacije,Sverd iz Arcturus na klavijaturama) Nije mi jasno samo sto nisu stavili obradu Hellhammer - Massacra,kad znam da postoji... Emperor is Dead,long live EMPEROR!!!!!!!!!!! HAIL!!! Na temi o Cradleo f Filth si se prosuo... 01 - Imam... 02 - Imam... Ceo album od Thornsa... 03 - Imam... dal' ima neko ceo tribute Darkthrone Holy Darkthrone? 04- Nemam... 05 - Nemam... 06 - Imam... 07 - E ovo bi stvarno voleo da chujem... Ostalo sve imam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 E mogu da ti posaljem njihove prevode na mail. Ja se bavim njihovim prevodima maximalno. To mi je opsesija.... Naravno da jeste kad' sam ti dao rechnik... Aj' prevedi YE ENTRANCEMPERIUM mala moja natashice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 Na temi o Cradleo f Filth si se prosuo... . 03 - Imam... dal' ima neko ceo tribute Darkthrone Holy Darkthrone? Ne secan se stvarno sta sam rekao. A tribute to Darkthrone imam ja,a i verovatno jos ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thabbas Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 Funeral Fog (Mayhem cover,Atilla na vokalima,nije lose,ali,sto bi rekao Thabbas,"nema tu magle") He,pa da jednom,dvaput sam preslushao obradu i mislim nema tu atmosfere verovatno zbog produkcije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 Imam ja sve od darkthrona i tribute kome treba nek se javi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts