MissionVao Posted February 13, 2003 Report Posted February 13, 2003 da li vam se svidja u sta su presli zadnjih nekoliko godina? Imam sve albume, obozavam Satanicu (narocito pesmu Decade of Therion, odusevila me je na prvo slusanje), zvuk me na momente podseca na bend Death. Mnogi (uglavnom zagrizeni blackeri) pljuju po njima zbog prelaza u Death, ne znam zasto. Takodje su pesme koje se nalaze na jednom albumu dosta medjusobno slicne (ili se meni spavalo kad sam slusala ). P.S. ako vec ima tema o njima, brisite Quote
Tormentor Posted February 13, 2003 Report Posted February 13, 2003 Zasto blackeri pljuju po njima? Pa zato sto su bili jedan od boljih BM bendova do pre nekih 4-5 godina. Grom,Sventevith i demo Endless Damnation su biseri blacka. Onda negdje od pandemonic Incantationsa se vide neke nove koje nose bend da bi Satanica definitivno potvrdila u DM. Kad uporedim sve njihove albume dodjem do zakljucka da je upravo Satanica njihov najbolji album. Zos Kia Cultus je novi album sa kojeg sam cuo samo 2 pjesme koje su sasvim solidne i ocekivane od jednog tako kvalitetnog benda kao sto je Behemoth. 1 1 Quote
scissors Posted March 22, 2003 Report Posted March 22, 2003 ja posjedujem samo pomenuti "Zos Kia Cultus" od njih i mogu reći da je sasvim dobar albumčina a: a tačno se i vidi da vuku nešto iz black metala, osjeti se u atmosferi pjesama... najviše mi se sviđaju vokali a: na ovom albumu, a i dinamika pjesama stvorena preko morbidnih gitara Quote
Aleara Posted March 22, 2003 Report Posted March 22, 2003 Obozavam Behemoth. I black i death eru. Najbolji album je definitivno Grom, mogu da ga slusam 50 puta za redom... A Satanica i Thelema 6 su najbolji albumi iz death perioda... Hail to Poland! Quote
Astral Posted April 9, 2003 Report Posted April 9, 2003 ja sam za stariji behemot, mada i ovo novije komercijalnije nije lose... 1 Quote
scissors Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 ja sam za stariji behemot, mada i ovo novije komercijalnije nije lose... komercijalnije??? :? Quote
Ravendark Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 Ja imam samo Sventevith(Storming Near The Baltic) i po meni je ovo fenomenalan album!!!Posebno mi se svidja upotreba akusticnih gitara u pozadini.Mozda nabavim i taj "hvaljeni" Satanica album. Quote
Invictus Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 Samo stari Behemoth!!! Nikad komercijala!!! GROM!!!! Quote
MissionVao Posted April 10, 2003 Author Report Posted April 10, 2003 Skinula sam pre par dana spot Decade of Therion i ono... bolje nemojte. Samo snimaju vokala, iza njega neka sarena pozadina, veoma lose uradjen playback (tj nije dobar tajming), grimase su mu da umres... Jedino dobro je muzika (koju volim) i to sto je on go do struka u koznim pantalonama Znaci, spot za lozenje A telo.... telo... mmm.... Quote
Galvatron Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 Spot je dobar, ali znase sta je pravi behemot - Svetovid i Grom. Ovo novo je cista prodaja. Quote
scissors Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 kakva crna komercijala, jeste li vi uopste poslusali "Zos Kia Cultus" album? :? da jeste, ne biste tako pricali Quote
Apeiron Posted April 11, 2003 Report Posted April 11, 2003 A jesi li ti slusao Grom? Komercijala nego sta ! U odnosu na stare radove, ovo je smesno savrseno producirano i netipicno za njih. PRODAJA ! Quote
scissors Posted April 11, 2003 Report Posted April 11, 2003 produkcija i treba da bude dobra a: oni bar imaju i para i znanja za to - vidjeti jedan bend koji namjerno radi lošu produkciju je smješno Quote
Apeiron Posted April 11, 2003 Report Posted April 11, 2003 produkcija i treba da bude dobra a: oni bar imaju i para i znanja za to - vidjeti jedan bend koji namjerno radi lošu produkciju je smješno Ma ne govorimo o losoj produkciji, vec o nacinu produkcije... Quote
Aleara Posted April 13, 2003 Report Posted April 13, 2003 Smorili ste s tim raspravama. Ovde treba da se diskutuje o legendarnom bendu Behemoth, a ne da se prdi. Quote
Grobodan Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Zos Kia razvaljuje.Zver od albuma! 1 Quote
BodyRemover Posted September 23, 2003 Report Posted September 23, 2003 Bosanci prde Stari albumi zaista jesu bolji. Meni najdrazi Antichristian Phenomenon. A i noviji su zakon! Nema govora o "prodaji" (sta je to anyway? ). Za novi album bas i nemam reci hvale... Mogu samo reci: mastovito. pozdrav Quote
Thabbas Posted September 26, 2003 Report Posted September 26, 2003 Jesu Grom i Sventevith najbolji,ali i Zos Kia je biser. Quote
scissors Posted October 23, 2003 Report Posted October 23, 2003 uh čuh "satanica" konačno... moćno moćno a: pogotovo "Decade of Therion" (thnx all_destroyerčino ), "LAM" i "Chant for Eschaton 2000"... mnogo bolestan album... na pola puta između black i death-a... gitare su opičene u tri lijepe luda atmosfera... Quote
The_Vampire_Slayer Posted October 23, 2003 Report Posted October 23, 2003 jeste vidjeli spot "Decade of therion"? ZAKON a: inace,meni je najbolji i najdrazi album Thelema 6,ovaj novi (zos kia cvltus) je dobar-ali ipak nesto slabiji od prijasnjih albuma ----> nije me se bas snazno dojmio kao Thelema6 i Satanica.... 8) Quote
scissors Posted October 24, 2003 Report Posted October 24, 2003 satanica je lud album... ali zos kia je bolji, iskreniji Quote
Bethor Posted October 26, 2003 Report Posted October 26, 2003 BEHEMOTH,JEDAN OD BOLJIH BENDOVA. SATANICA JE PO MENI NAJBOLJI ALBUM,MADA JE I RANIJA FAZA BEHEMOTA FENOMENALNA. HAIL NERGAL Quote
Bethor Posted October 26, 2003 Report Posted October 26, 2003 Skinula sam pre par dana spot Decade of Therion i ono... bolje nemojte. Samo snimaju vokala, iza njega neka sarena pozadina, veoma lose uradjen playback (tj nije dobar tajming), grimase su mu da umres... Jedino dobro je muzika (koju volim) i to sto je on go do struka u koznim pantalonama Znaci, spot za lozenje A telo.... telo... mmm.... HE,HE,HE...SARENA POZADINA.PENTAGRAMI,VATRA.TO JE ZA TEBE SARENA POZADINA. DOBRO DA NISI REKLA DA SE U SPOTU POJAVLJUJE SLIKA NEKOG CICE (ALISTER KROULI). LOSE SU GRIMASE,DA TE NEKO STVARNO ONAKO POGLEDA TEBI BILO SMESNO? NERGAL JE ZAKON Quote
MissionVao Posted October 26, 2003 Author Report Posted October 26, 2003 ja obozavam behemoth i nisam nista lose rekla za njih i njihovu muziku. Imala sam primedbe na to kako je spot uradjen. Znam sta cini tu "sarenu pozadinu" i ko se pojavljuje ali mogli su to bolje da urade. I vokal jeste zakon. Razmisli pa reci ubuduce Quote
Recommended Posts