Маузер Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 On ne zeli da bude stalan clan benda, najverovatnije. Quote
oʞɾoƃ Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 On ne zeli da bude stalan clan benda, najverovatnije. Zašto ne bi želeo? Verovatno misle da su više kul ako ih je trojica. Quote
Маузер Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 On je normalno placen kao da je clan benda. Ja stvarno ne znam. Quote
Sisus Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 On je normalno placen kao da je clan benda. Ja stvarno ne znam. Jesi siguran? Quote
Маузер Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Apsolutno. Ne razumem stvarno sto bi bio manje placen kada radi isto sto i drugi clanovi. Quote
Sisus Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 E, vidis sad cu ja da ti kazem. Bivsi bubnar COFa, onaj Anderson (ne mogu da se setim koji je od ona 2 brata) je napustio bend zato sto su ga na jednom od albuma prijavili kao session muzicara. Kao session muzicar je od izdavacke kuce zaradjivao manje para po prodatom disku nego stalni clanovi. Quote
Маузер Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 To je roadrunner ovo je Nuclear Blast. I tu se razlikuje. Znam da je nergal rekao unekom intervjuu da je on kao stalan clan bendai sve to samo nije rekao zasto nije bas clan. Quote
BLAGOJE Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 E, vidis sad cu ja da ti kazem. Bivsi bubnar COFa, onaj Anderson (ne mogu da se setim koji je od ona 2 brata) je napustio bend zato sto su ga na jednom od albuma prijavili kao session muzicara. Kao session muzicar je od izdavacke kuce zaradjivao manje para po prodatom disku nego stalni clanovi. stariji,bubnjar at the gatesa. Quote
Talvi Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Da nije ova "Lucifer" sto ce da zatvori album slucajno Root obrada? :) Quote
Despot! Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Sad definitivno vidim da je Behemoth komercijala a Nergal pozer. Extra Kvlt I only hail thei first records.) Quote
Sisus Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Čovek se zove Adrian Erlandsson A, jebo ga ja. Znam da ih ima 2 brata, zaboravio sam prezime. Drugi se zove Daniel i nikad ne znam koji je gde svirao. Quote
kuruz Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Predrkano Фантазија. Изгледају зајебаније од целе метал сцене, а карају рибе попут Доде. Quote
Sisus Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 E, a vidis sta mi je kod vas malo bezveze. Obukli su se tacno onako (tacnije, mnogo gore) kako vi mrzite da se metalci oblace, a dizete ih u nebesa. Znaci, sranje je kad se neko obican ovako oblaci, a kad to uradi Behemoth, e onda je to prenadrkano. Nergalovo govno ne smrdi. Ne da nisu zajebani, nego su smesni za sve pare. Quote
Josif Visarionovič Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Ma to je sve sranje,zato i ne volim da gledam metal spotove jer su urnebesni. Quote
Talvi Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Postoji velika razlika izmedju scenskog nastupa i oblacenja u obicnom zivotu. Ni Nergal ne ide u samoposlugu tako obucen. Quote
Grobodan Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Bilo bi smešno da tako šetaju ulicom, a za promo fotku je super. Kao što je King Diamond rekao "ne očekuje neko valjda da ja u šminci kosim travu". To je imidž za nastupe i slično. Quote
Josif Visarionovič Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Lady Gaga,ona ovako ide ulicom a takva je i na koncertu Quote
kuruz Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 (edited) E, a vidis sta mi je kod vas malo bezveze. Obukli su se tacno onako (tacnije, mnogo gore) kako vi mrzite da se metalci oblace, a dizete ih u nebesa. Znaci, sranje je kad se neko obican ovako oblaci, a kad to uradi Behemoth, e onda je to prenadrkano. Nergalovo govno ne smrdi. Ne da nisu zajebani, nego su smesni za sve pare. Добро изгледа за буклет, спот или постер, а не за улицу. Остали бендови углавном изгледају смешно и на тим местима. Сад ћу то да ти објасним! Црни Челсијеви дресови много добро изгледају на терену, али кад их неко носи по улици то је одвратно. Палермови розе су грозни и на улици и на терену. Edited May 31, 2009 by Куруз Quote
Mita Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Nije on naivan. droooool http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...5&i=8274583 http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...mageID=10954536 Quote
Talvi Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Molim te, nemoj porediti Behemoth sa Celzijem. Quote
WIZARD OF GORE Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Палермови розе су грозни и на улици и на терену. ne znam zašto ali ti dresovi mi se baš uklapaju u ovu temu Quote
Recommended Posts