Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ne znate vi za nase muke sa Amorphis teme. :):):)

ja nisam imao tih problema,iskulirao se posto su mi i djevojka i ljubavnica pratile.tako da sam imao na izvol'te kad je izasao.i jos po nesto.

Posted

The mighty Polish titans BEHEMOTH win the Metal Hammer GOLDEN GODS Best Underground Band Award.Jamey Jasta of Hatebreed presented the award. The rest of the nominees were: Architects,Annotation...

Posted

pompezno,napucano,izvan konteksta albuma nemogu da skontam nista novo.sem sto su do sad najbolji vokali.ne usudjujem se da nagadjam o komplet albumu,mozda ce ova pjesma u njemu imati smisleniju ulogu(nekako mi na to zvuci).i naravno,o kvalitetu ripa da ne pricam.ovo ne treba ozbiljnije analizirati bez min 320 kb/s,produkcija je prejebena za analiziranje iceg slabijeg od toga.

fin cliffhanger,though.

Posted
Nije loše,al' se čeka ceo album.

Nadam se da im ovo nije najbolja pesma sa albuma,nego da nas ekstaza tek očekuje.

pa kazem ti sigurno cliffhanger,pjesma ionako nista ne otkriva samo naslucuje,k'o siparica.

Posted

U bre, al' je ovo bilo...neocekivano? Mislim, kapirao sam more epic materijal, ali....ne znam, ne ostavlja mi neki dobar utisak, i svakako cudan izbor pesme za "premijeru" albuma.

Posted
iskuliraj koji sat,pa preslusaj opej.moguce da smo te mi negativno spremili,pa ti je ostao takav utisak.

Nemam ja veze sa vama, video vest na blabberu jos jutros, ali na myspaceu nije bilo nista, te od tada na svakih sat otprilike sam refreshvao dok ne videh konacno pesmu :) Necu je vise pustati, cekam full leak.