Brynhildr Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Posle malo ozbiljnijeg preslušavanja albuma skontala sam da je dobar, u suštini. Dala bih mu 7/10 Ima i zaraznih pesama, dobrih rifova, a opet, to je i dalje onaj Behemoth, s tim da ovo dođe kao Apostasy part 2, jer nema ničeg novog. Tako da, sve u svemu - nisu me razočarali, ali me nisu ni nešto oduševili. 1 Quote
Fake City Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Ovaj novi album je krs, a posebno je krs "trejler" za spot sa onom dobrom pickom. Smejurija Quote
BLAGOJE Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Posle malo ozbiljnijeg preslušavanja albuma skontala sam da je dobar, u suštini. Dala bih mu 7/10 Ima i zaraznih pesama, dobrih rifova, a opet, to je i dalje onaj Behemoth, s tim da ovo dođe kao Apostasy part 2, jer nema ničeg novog. Tako da, sve u svemu - nisu me razočarali, ali me nisu ni nešto oduševili. lijepo receno,prvi "favorit" podbacio u prosjecnosti,kao uostalom i par poslednjih godina,ostali Најл i Торнс do kraja godine,mada i ova klinjarija iz Дисдејнда,koliko se moze zakljuciti sprema opasan materijal. Quote
Dead Man Walking Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Ovaj novi album je krs, a posebno je krs "trejler" za spot sa onom dobrom pickom. Smejurija Pa jesi li odgledao spot? Quote
Josif Visarionovič Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 lijepo receno,prvi "favorit" podbacio u prosjecnosti,kao uostalom i par poslednjih godina,ostali Најл i Торнс do kraja godine,mada i ova klinjarija iz Дисдејнда,koliko se moze zakljuciti sprema opasan materijal. Aha,CC rip off,mogu da zamislim Quote
Dead Man Walking Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 E jebiga sad i ti kenjaš, momci sviraju do jaja i bend su koji se najviše trudi u Srbiji. Uskoro imaju i evropsku turneju... Ni prvi album im nije ličio na Cannibal Corpse a na drugom najavljuju primese black metala. Pogledaj ih jednom uživo pa onda reci nešto Quote
BLAGOJE Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Aha,CC rip off,mogu da zamislim zamisljaj,sigurno je Vasa masta istinitija od toga sta momci zaista rade.ipak,Vasa Visost ne bi trebalo da ih cuje,Vasa Visost moze da zamisli i na osnovu svoje maste zakljuci pravu prirodu stvari.Vasa Visost je bila nadrkana sinoc,pa je rijesila da se malo proserava dje stigne.necemo malo patetike uzeti Vasoj Visosti za zlo,ipak,dje bi mi bili bez Vase maste? Quote
Nemethor Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 E jebiga sad i ti kenjaš, momci sviraju do jaja i bend su koji se najviše trudi u Srbiji. Uskoro imaju i evropsku turneju... Ni prvi album im nije ličio na Cannibal Corpse a na drugom najavljuju primese black metala. Pogledaj ih jednom uživo pa onda reci nešto Disdained su trenutno u samom vrhu domaceg death metala, a generalno jedan od (malobrojnih) bendova kod nas u metalu sa profi pristupom. Quote
Grobodan Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 In a recent interview with Decibel magazine, Nergal and BEHEMOTH bassist Tomasz Wróblewski (a.k.a. Orion) both admitted that they have given serious consideration to moving away from Poland. "The more places we see, the less connected we feel with the place we live in," Wróblewski said. "All of them seem more attractive than Poland. But you get used to a place where you live, and it's kind of hard to move. But it's possible, yes." "I'm always thinking about it," Darski admitted. "I was just in New York for a few days, and I was thinking about it then. I mean, I'm rooted here, right? I've got my family here; I've got a nice apartment; I've got a few friends. And I was born here. But I would have no problems to live my life a few months in Poland and maybe a few months somewhere else. If one day I fall in love in Portugal or Brazil, I'm not gonna think twice. I'll buy an apartment in one of those countries and just move there and try to live a normal life." Darski continued, "I can't understand why people come to Poland and say, 'Oh, this country is so nice and the people are so cool.' I tell them, 'No — these people are not cool. It's just a façade. They just pretend. Deep in their hearts, they are evil human beings.' You see, people in this country are very backward-thinking and very conservative. People who don't grow up here don't know the reality, and they will never find out." Hmmm... koliko se sećam stari albumi su bili paganski BM, ponosni na svoju zemlju i slično a kad su pare kanule odmah bi da se sele. Volim Behemoth, zaista, ali kinta ih je stvarno izgleda žestoko obuzela. Quote
Sisus Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Hm, "...they are evil human beings...". Zar tako i ne treba da bude po njima? Quote
Grobodan Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 E da, to sam zaboravio kenjanje za medalju. Quote
oʞɾoƃ Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Kapiram ja šta oni hoće da kažu - kritikuju ovčarsku Poljsku koja je rigidno katolička. Quote
Маузер Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Pa prosle ili ove godine, Nergal je bio na sudu zbog blasfemije. Quote
Sisus Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Kapiram ja šta oni hoće da kažu - kritikuju ovčarsku Poljsku koja je rigidno katolička. Kapiram i ja, samo napravio je pogresan izbor reci. Quote
morbid god Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Deep in their hearts, they are evil human beings Kakav religiouz metal fejl. Prosuo se za medalju Quote
Grobodan Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 A u Poljskoj vec mesec dana na prvom mestu po prodaji albuma, ali sta znaju oni, u sustini su zli Quote
morbid god Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Ladno me podsjetio na ovog bolida Quote
Sisus Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Eeeeeeee, a kad sam ja govorio sve te price, a vi me napadali. Quote
Angelystor Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 1. Ov Fire and the Void 2. Demigod 3. Pan Satyros 4. Shemhamforash 5. Conquer All 6. Driven by the Five-Winged Star 7. Decade of Therion 8. Wolves Guard My Coffin 9. Christians to the Lions 10. At the Left Hand ov God 11. Slaves Shall Serve 12. As Above So Below 13. LAM 14. Alas, Lord Is Upon Me 15. Antichristian Phenomenon 16. Chant for Eschaton 2000 Encore: 17. Lucifer Kakva lista za ovu turneju sunac ti. Sad mi bas pici to u Winampu Jedinu dlaku bih trazio u tome sto je "ZKC" opet zapostavljen, tj. samo sviraju "As Above..." a ta mi nije ni medj' prvom polovinom boljih sa tog.. Hocu Behemoth live. Quote
Grobodan Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Ooooodlična lista, najbolje pesme sa novog su probrali. Ali Wolves guard my coffin, gde to iskopaše. Quote
Demon Seed Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Bas fino za Wolves, da ga cujemo na sta lici u modernoj varijanti ^^ A i za Driven by the five-winged star, odlicno... Ali ne bi jaci kraj bio nego kad bi svirali Zos Kia Cultus umesto Lucifera. Menjao bih tu svasta, ko i uvek, ali je dobro da im nije svaku turneju setlista ista, tj dobro je sto nije jedina promena to sto su upale pesme sa novog albuma... Quote
Sandman Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 8. Wolves Guard My Coffin Ijaooo. Jedna od najboljih pesama iz blek perioda. Jos kada bi svirali The Dark Forest(Cast Me Your Spell),gde bi im kraj bio... Quote
Talvi Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Polish extreme metallers BEHEMOTH will once again be returning to North American soil in 2010. This is their first tour in the region since their massively successful summer with the Rockstar Energy Mayhem Fest. Supporting BEHEMOTH on the Evangelia Amerika tour will be SEPTICFLESH from Greece and SHINING from Sweden. Krv ti hristovu, koji paket. Quote
Маузер Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Jebo Marduk, sto njih ne dovedu! Quote
Recommended Posts