Demon Seed Posted September 29, 2022 Report Posted September 29, 2022 On 9/22/2022 at 3:51 PM, VoivodBG said: Jbt pa ovaj spot je ripoff Diablo 4 trailera ...do jaja Quote
VoivodBG Posted September 29, 2022 Report Posted September 29, 2022 Nisi gledao lajv sa krova zgrade? Quote
Demon Seed Posted September 29, 2022 Report Posted September 29, 2022 46 minutes ago, VoivodBG said: Nisi gledao lajv sa krova zgrade? Nisam ceo, što? Quote
VoivodBG Posted September 29, 2022 Report Posted September 29, 2022 Ma da li ti se svidela sinergija, korporativne zgrade i plameni nasminkani blek metal propasti svacije koji bukti bijesom. Quote
Demon Seed Posted September 29, 2022 Report Posted September 29, 2022 Je l' ti to mene zajebavaš Hajde da ne budem bezobrazan pa da odgovorim, da kažemo da nisam dovoljno ozbiljno shvatio performans da bih imao mišljenje o energiji Visokoenergetski kič. Quote
Grobodan Posted September 29, 2022 Report Posted September 29, 2022 12 hours ago, Haos sam ja said: Novi album nije ništa posebno ali nije sad ni neka tragedija. Ja bih rekao da je malo uspešnija verzija prošlog albuma koji je sam po sebi bio bled i neupečatljiv. Ima ovde šta da se čuje ali em je to daleko od najboljih Behemoth radova em je daleko od nekog trona na koji pretenduju. U svakom slučaju mislim da Behemoth sad već ima prepoznatljiv zvuk i senzibilitet i da su definitivno izgradili svoj brend na postojanim osnovama. Inferno i dalje šuri, a bome je i bas ovde dobar i značajno prisutan. Ja se trudim da muziku posmatram odvojeno od Nergalovog Kardašijan mentaliteta tako da mi ovo nije samo stil, ima i supstance. Za par godina se verovatno ovog albuma neću ni sećati, kao ni prethodnog. Isto mišljenje. Već po drugi put nisu prišli Satanisti koji je moderni klasik odavno i monument. Ima u pesmama vrhunskih delova ali i baš lagovanja u prazno. Ja volim to Nergalovo sprdanje i uživam u iskrenim metalskim suzama prolivenim zbog njegovog drkanja. Samo jebi Adame, dosta si nam i ostavio u amanet. 1 Quote
Сале Posted September 30, 2022 Report Posted September 30, 2022 Машин хед модерног дет метала. 4 Quote
dimmu1 Posted December 7, 2022 Report Posted December 7, 2022 On 9/30/2022 at 5:49 PM, Talvi said: gle šta se svira opet Mrsavo, bez muda, sporije nego pre i bez energije. Isti fazon kao i sa Sculpting the Throne ov Seth sa onog livestream-a.. Imao sam priliku da ih gledam u Budimpesti na ovoj turneji ali sam propustio jer ovo je bas slabo i mlitavo. Neka mi ostane u dobrom secanju poslednji put kada sam ih gledao na BA 2018. Ima snimak sa Beyond The Gates festivala koji je kao neki otvoreni intervju sa Nergalom gde i on sam kaze da on i Inferno nekada sednu, puste Apostasy ili Demigod i u fazonu su pa mi vise ovako ne mozemo da sviramo. I onda uzmu pa ili prilagode te pesme ili ih ne sviraju nego uzmu nesto sporije. Quote
Haos sam ja Posted December 7, 2022 Report Posted December 7, 2022 Čudno mi je to, meni deluje da Inferno može da svira šta hoćeš, čovek je fanatik za bubnjeve i perfekcionista. Meni on i dalje briše patos sa 99,9% extreme metal bubnjara. Jednostavno je noviji materijal njihov kilaviji i primetan je gubitak inspiracije (osim za šminku, kostime i vizuelni efekat). Quote
dAdAiSt Posted December 8, 2022 Report Posted December 8, 2022 Što rekoše, Morbid Angel su i dalje na tronu. Mada ni ovi ne kaskaju. Quote
Haos sam ja Posted February 9, 2023 Report Posted February 9, 2023 Infernov TH bend izdaje drugi album uskoro Quote
Milosh87 Posted February 9, 2023 Report Posted February 9, 2023 Evo ga ceo Terrestrial Hospice album + intervju http://www.bardomethodology.com/articles/2023/02/09/terrestrial-hospice-interview/ Quote
sinkler666 Posted April 24, 2023 Report Posted April 24, 2023 https://shredeverythingradio.com/behemoth-wins-polish-grammy-award/ Quote
Recommended Posts