Aurora Calerva Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Ma bend je keva !!! Gde nije! Mada, iskreno govoreci, mislila sam da cu se razocarati kad ih budem cula uzivo. Ali efekat je sasvim suprotan, svidjaju mi se jos vise nego ranije! Posto sam zaboravila prosli put da nacedem: Svirali su sa Satanice Decade i Chant, sa Theleme Antichristian i Christians to the Lions, a sa DemiGoda samo Conquer All. Sve je savrseno zvucalo, samo sto se Nergal sjebao malo za Decade (zaboravio covek kad treba da pocne da svira, a da ne spominjem blam kada je u sali jedva 30ak ljudi znalo tekst). Ali me nista nije sprecavalo da se istopim od zadovoljstva. Cula sam trac da postoji mogucnost da ce doci ovde jako brzo.... Quote
ZYKLON_B Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 NE PLJUJTE PO STARIM ALBUMIMA ONI SU KULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I TI DEFILEMENTU NE PRAVI SE DA NE VOLIS STARU SKOLU (STA JE NEMAN jel ti i to jeftina black metal krljacina). NOVI SU PERFEKCIJA TO STOJI ... Quote
Blashyrkh Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Da,novi je keva,ali je ok i stari!!!Uzgred bio sam na tim Vampire Freaksima ima par dobrih riba,ali malo mi je smeshan sajt! Ja mislim da je Najbolja stvar od novoga Behemotha je Christians to the lions!!!!Od starog Hidden in a fog!!! Quote
The Watchtower Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Nema vishe da se skine Conquer All spot a ja video sekvence i ODUSHEVIO SE. A i pesma kida.Ma BEHEMOTH zakon Quote
Aurora Calerva Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Nema vishe da se skine Conquer All spot a ja video sekvence i ODUSHEVIO SE. A i pesma kida.Ma BEHEMOTH zakon Ako hoces ja cu ti ga proslediti... Quote
The Watchtower Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Ako hoces ja cu ti ga proslediti... Moze !!! Dogovoricemo se preko pp/a Quote
Aurora Calerva Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Moze !!! Dogovoricemo se preko pp/a Nema prob... Quote
Aurora Calerva Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Sad cu poshaljem. btw.... pogledaj mi fotku.... zar nisam odvratna? Quote
The Watchtower Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 btw.... pogledaj mi fotku.... zar nisam odvratna? Nisi, bash si sweet !!! Stvarno super izgledash Quote
Aurora Calerva Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Nisi, bash si sweet !!! Stvarno super izgledash Ono se vise odnosilo na moje ponasanje.... Imam sad osecaj da ce brdo metalkica da me "hejtira" kad vide slicicu.... Quote
The Watchtower Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Ono se vise odnosilo na moje ponasanje.... Imam sad osecaj da ce brdo metalkica da me "hejtira" kad vide slicicu.... Ma iskulirash ih. Quote
Aurora Calerva Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Ma iskulirash ih. Znam.... Ali kas bi i one znale kako Nergal ima lep stomacic... Mada se na fotki nikako ne vidi... Quote
The Watchtower Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Ali kas bi i one znale kako Nergal ima lep stomacic... Growl mu je NIKAD jachi ... Quote
Aurora Calerva Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Growl mu je NIKAD jachi ... Ma on je sav super! Quote
The Watchtower Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Ma bend je super !!! Ja ih obozavam Quote
Aurora Calerva Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 A ko ne? Ja jos nisam upoznala nekog ko slusa ovaj pravac a da barem ne gotivi Behemoth.... Quote
ZWER Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Pazi ovako...ja sam fan brutalnog death metala...ali Behemoth mi nije ni u prvih 50 bendova...daleko od toga da kazem da je bend los, ali ima gomila bendova koji mi se vise svidjaju Quote
Aurora Calerva Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Pazi ovako...ja sam fan brutalnog death metala...ali Behemoth mi nije ni u prvih 50 bendova...daleko od toga da kazem da je bend los, ali ima gomila bendova koji mi se vise svidjaju OK, prva osoba.... Nadam se da se nece jos mnogo njih pojaviti Quote
ZWER Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 OK, prva osoba.... Nadam se da se nece jos mnogo njih pojaviti Kako to prva osoba??? Mislis prva osoba koja ne gotivi Behemoth??? Kao sto rekoh nisam lud za njima nego ima dosta drugih bendova koji me vise zanimaju...ali Behemoth uopste nije los bend, cak stavise odlican je! Quote
Aurora Calerva Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 ...ali Behemoth uopste nije los bend, cak stavise odlican je! Joooj, to volim da cujem.... Quote
The Watchtower Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Nergal ZAKON! Aurora Calerva ZAKON! Quote
Aurora Calerva Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Nergal ZAKON! Aurora Calerva ZAKON! Jos cu se uobraziti... Quote
ZWER Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 @Aurora Calerva @Evil Spirit Nemojmo preterivati Quote
Recommended Posts