Aurora Calerva Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Posle 13. februara.... na prvu! Quote
Aurora Calerva Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Ja tu sliku sa autogramom i posvetom drzim uramljenu pored kreveta... Quote
Aurora Calerva Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Bas ova slika koju si postovao... Odnela sam je na koncert i iscimala Nergala da mi da autogram a on mi napisao i zanimljivu posvetu... Quote
MissionVao Posted April 4, 2005 Author Report Posted April 4, 2005 (edited) Znaci nisam znala da sam ja otvorila ovu temu On je .... kako bese.... u svakom slucaju vrlo jebozovan On i Shagrath... ne mogu se odluciti. Edited April 4, 2005 by Double Fire Quote
Aurora Calerva Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 On i Shagrath... ne mogu se odluciti. Evo ja cu ti pomoci Ja cu Nergala, a ti Shagratha.... Moze? Quote
MissionVao Posted April 4, 2005 Author Report Posted April 4, 2005 Evo ja cu ti pomoci Ja cu Nergala, a ti Shagratha.... Moze? a jel mogu ja i bubnjara Emperor-a? Quote
Aurora Calerva Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 a jel mogu ja i bubnjara Emperor-a? Moze, nema nikakvih problema... Laki kaze, ne zena, vec zene... A ja: ne muskarac, vec HAREM!!! Quote
RokateLi Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Evo ja cu ti pomoci Ja cu Nergala, a ti Shagratha.... Moze? A ja cu Deadly Kristin i svi ce biti zadovoljni Quote
Misantrophil Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Tako je prijatelju stvarno je strava riba Quote
RokateLi Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Tako je prijatelju stvarno je strava riba MMmmm... Quote
Aurora Calerva Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 A ja cu Deadly Kristin i svi ce biti zadovoljni Samo da je raja srecna... Quote
Aurora Calerva Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Cisto da ne umre tema... I da neki ljudi malo pozelene Nergal i ja posle njihovog koncerta Quote
ZWER Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 jbt...stvarno sam pozeleneo....ali ne zbog slike...vec od onog piva od sinoc A slika je....pa onako.... Quote
Aurora Calerva Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 A slika je....pa onako.... He... razumem reakciju. Mnogi su padali u nesvest kad su videli fotku jer znaju da je bilo nemoguce prosvercovati, a kamo li legalno uneti fotoaparat tamo. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 A gde je ovo ?? U wigwamu, Budimpesta??? Quote
Aurora Calerva Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Ne bas.... House of Blues, Chicago... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Aha, pa dobro . Nego da ne spamujemo vise..... Narode mislim da cemo gledati ove godine Behemoth sa Hate Eternal itd. Veselo... Quote
Aurora Calerva Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Samo je pitanje ko to organizuje! Meni je Adam izdeklamovao sve o propalim dogovorima za koncerte ovde, pa je i on sam malo sumnjicav kad mu stigne neki predlog. Da je Djordje u pitanju pa i da budem 100% sigurna da ce sve ispasti kako treba, ali posto ni on ne zna ko organizuje... We'll just have to wait and see.... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Ne znam ko to org. Marko Hellhammer mi rece da on to radi.... E sada i ja sam skeptican povodom toga dok ne izadju na binu ne verujem nikome.... Djole ce raditi Obituary i Suffocation ! Toliko o tome za sada... Quote
Recommended Posts