Сале Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Спадам у ону категорију фанова који много више цене период пре пандемоник. Тако да су за мене праве ствари одавно део прошлости . Quote
kuruz Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 kakav kripl fajt, ne mogu da se porede, posebno albumi posle The Apostasy Quote
bo88gdan Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Volim oba benda ali Bolt Thrower >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Behemoth 1 Quote
Goxy Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 nisam puno fermao behemoth do ovog poslednjeg albuma ali the satanist im je album karijere tako da bi ga rado kupio na cd-u ili lp-u i verovatno otisao na koncert. 1 Quote
Сале Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 1 албум болт тровера вреди више него пола берберинове дискографије. Quote
Grobodan Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 the satanist im je album karijere Apsolutno, lorde. 1 Quote
Demon Seed Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 (edited) Otvorite poll, najbolja 3 Behemoth albuma! Satanica - Thelema.6 - Zos Kia Cultus Rang lista: 1. Zos Kia Cultus 2. Satanica 3. Thelema.6 4. The Apostasy 5. Pandemonic Incantations 6. The Satanist 7. Demigod 8. Evangelion 9. Sventevith 10. Grom Nešto mi je ovo deja vu, kao da smo do sad raspravljali o tome jedno dvaput Edited December 4, 2014 by Demon Seed Quote
Grobodan Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 1. The Satanist 2. The Apostasy 3. Zos Kia 4. Demigod 5. Evangelion 6. Thelema 6 7. Satanica 8. Svetevith 9. Grom 10. Pandemonic Incantations Svi su fenomenalni do jednog btw. 1 Quote
Сале Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Те листе су вам труба. Камо sventevith,from the pagan vastlands,and the forests dream eternally??? Сви они опуштено на 1. место. Quote
Demon Seed Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Biseri black metala, zajedno sa Endless Damnation, što kaže Tormentor na prvoj strani teme Quote
Grobodan Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Samo Sventevith je album, to ostalo su EP i demosi. Bolje tu tek da se ne upuštamo Quote
PajatheTrut Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Do you even lift, bro? Hvala na linku Pitam se da li je trajna posledica od leukemije da ne moze da nabije malo misicne mase, ili ga mrzi da trenira Does he even crossfit ? hehe kapiras cross, krs' 1 Quote
Demon Seed Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Ako ćemo o EPjevima, Pomerania >>>> Ima i ovih kasnijih dobrih, al' uglavnom su neki leftoveri i obrade, Pomerania je po sred srede. 1 Quote
Сале Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Samo Sventevith je album, to ostalo su EP i demosi. Bolje tu tek da se ne upuštamo Ти демоси су толико доброг квалитета да шију све ово ново. Ја сам их одувек сматрао албумима Quote
Talvi Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Behemoth >>>>>>>>>>>>>> Bolt Thrower fensi Behemoth >>>>>>>>>>>>>>>> trve Behemoth samo bunde i pozeraj Quote
Demon Seed Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) Rang lista: 1. Zos Kia Cultus 2. Satanica 3. Thelema.6 4. The Apostasy 5. Pandemonic Incantations 6. The Satanist 7. Demigod 8. Evangelion 9. Sventevith 10. Grom Poslušah preksinoć ponovo the Apostasy posle sto godina, i želeo bih da apdejtujem listu: 1. Zos Kia Cultus 2. Satanica 3. Thelema.6 4. Pandemonic Incantations +1 5. The Satanist +1 6. Demigod +1 7. The Apostasy -3 8. Evangelion 9. Sventevith 10. Grom Što se tiče ukazivanja na infantilnost imena ''The Satanist'' od strane izvesne gospode ovde, hklj hklj, mnogo je infantilnije 'ov' umesto 'of' ili gomila delova ranijih tekstova, a Satanist je kao album muzički dosta zreliji meni nego mnogi raniji, deluje mi i da je tekstualno, ali nisam čitao tekstove... Kad smo kod muzike, navadio sam se tokom poslednjih godina na neke mađije kojih u Behemoth-u baš i nema, pa mi je zato bio malo prazniji Apostasy preksinoć nego kad sam ga ranije slušao : / Edited December 9, 2014 by Demon Seed 1 1 Quote
HeLLsarma Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Al pogodi za Zos Kiu,definitivno njihovo najbolje cedo. Quote
HeLLsarma Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Upravo tako,ne znas koja je bolja pesma. Da se ja pitam morali bi svirati Modern Iconoclast i Here And Beyond. :-) Quote
Talvi Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 No Sympathy For Fools sa onim rifovima >>>>> Quote
Demon Seed Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Meni je bogumi naslovna najbolja Quote
HeLLsarma Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Kad krenu oni marsirajuci bubnjevi pa onda uleti rifcina. Omiljena Behemoth pesma mi je As Above So Below,i muzički i tekstualno. Ia Sabao! Quote
Иван Карамазов Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Sventevith & Grom su sasvim ok albumi, ali nikad nešto preterano nisam bio vezan za njih. Volim ponekad da ih pustim zbog tog vintage ambijenta. Ima i daleko boljih black metal albuma iz tog perioda. Za mene magija ovog benda počinje sa Pandemonic Incantations. Taj album je čista esencija zbog koje će Behemoth postati prepoznatljiv i voljen. Satanica, Thelema & Zos Kia Cultus su zlatno doba. U vremenu kad je Zos Kia Cultus bio aktuelan, postao sam fan. Kvalitet u kombinaciji sa osećajem nostalgije za tim periodom me i dan-danas dobro rade kad pustim. Posle toga ide Nile wannabes period. Demigod & The Apostasy su mi zapravo veoma dragi albumi. Vrteo sam ih kao lud, ali iz ove perspektive mi se čini da tu nije bilo ničega što Nile nije uradio malo bolje. Na Evangelion-u bend postaje opušteniji. Prerasli su krizu identiteta. Mrak i atmosfera, prečišćeni od najlizama, dolaze do izražaja. Mnogima ta promena nije prijala. Osećao sam da će Nergalova bolest povoljno uticati na njegovu kreativnost. The Satanist je odličan album. Uspeli su da ostanu svoji, ali i da izađu iz sebe na sjajan način. Objedinili su sve ono što ih je dotad činilo sjajnim bendom. Album je dinamičan, prepun kvalitetnih rešenja, rockish solaža, jakih refrena; i zaista vidim zašto ga neki ljudi ovde proglašavaju krunom karijere. The Satanist Satanica Zos Kia Cultus Thelema Pandemonic Incantations The Apostasy Demigod Evangelion Sventevith Grom Svi su mi zapravo dobri, a ova lista je posledica trenutnog hira. 4 Quote
Recommended Posts