Jump to content

Recommended Posts

Posted

a i realno najbolji blek metal album im je Pandemonic Incantations, a ni on nije baš top tier bm, jaka B klasa

Тежак просек просека. Пре бих рекао ц клаца.

• 2 weeks later...
Posted

Šta li glorifikujete ovaj mrtvosani isprdak od benda, da mi je samo znati. Neki bi kazali kako Poljaci i kvalitetna muzika ne idu zajedno, bojim se da su u pravu. Od govana pita ne biva!

Posted (edited)

Kako sam ja nekada voleo ovaj bend. Gledao ih na onom odličnom koncertu u Bg-u, kasnije i na Helfestu. Nisam izlazio iz one fensi plavo-crne majice.

A sada sam došao do toga da poslusam novi album, kažem meh i čekam sledeći.

Edited by 23/16
Posted

Šta li glorifikujete ovaj mrtvosani isprdak od benda, da mi je samo znati. Neki bi kazali kako Poljaci i kvalitetna muzika ne idu zajedno, bojim se da su u pravu. Od govana pita ne biva!

Vader Vudune brate! Imaju poljaci dobrih bendova, Behemoth to svakako nije, poslušaj obafezno ove manijake

Posted

Тај девилин тешка кршина. Музика у складу са сликом-смешно. Ако је то добро, шта је онда лоше??

Posted

Тај девилин тешка кршина. Музика у складу са сликом-смешно. Ако је то добро, шта је онда лоше??

Behemoth :mhihi:

Posted

Iiiiiiiiiiiii ovom rečenicom treba zatvoriti ovu diskusiju (što se mene tiče i temu :P)

btw ja do skoro nisam ni znao wtf iz idj, morao sam da proverim, bila beše neka rasprava o tome na forumu pre koji mesec..

Posted

Vader Vudune brate! Imaju poljaci dobrih bendova, Behemoth to svakako nije

Nepobitna činjenica; kako li sam mogao jedan Vader smetnuti s uma... Jedan korisnik bi izjavio kako bi njih trebalo poštedeti užarenog pakla Treblinke i sl.