Demon Seed Posted October 8, 2018 Report Posted October 8, 2018 (edited) Ali instagram brt, kako Edited October 8, 2018 by Demon Seed Quote
HUMAN Posted October 8, 2018 Report Posted October 8, 2018 I meni je novi dobar do jaja, a od jaja.. Quote
obsessed by cruelty Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 što niste prijavili ovo jbt hahaha ne verujem Quote
kuruz Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 s tim da ja već osećam jači transfer blama kad pomislim da ovaj moron valja vegansku hranu za kučiće u vidu nekakvih krekera u obliku krstova, nego kad vidim šta rade Borgiri Quote
obsessed by cruelty Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 a jbg, ja obrnuo par stranica ali tražeći klip nema dalje od ovoga a kad se setim da mi nekad bilo smešno što bendovi izbacuju tange sa logom Quote
Demon Seed Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 Koji bre transfer blama, ovo je bogovski God = Dog mi je 100.00% glupa fora ali je upravo postala dobra Još nije nikakva zver na snimku, nego ovo pašče, kida xD Sranje samo što je veganska, ne mož pas bogovski da obeduje bilje Quote
obsessed by cruelty Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 ako je God = Dog a Nergal voli kerove očigledno, jel to znači da voli i boga sad šta Quote
KazimKazim Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 (edited) S'o bi reko brt Foksara Pitaju me šta se dešava, brate, ko je sad ovaj Fox? Šta je ovo, kakav je ovo sos? Šta radi ovaj, da li je normalan ovaj čovek? Kakav bik, koga šuri, znaš? Trzaju se dosta u zadnje vreme, ništa im nije jasno A brt Nergal - INFLUENSER Edited October 9, 2018 by KazimKazim Quote
Demon Seed Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 (edited) brt Fox nit zna šta su ga pitali nit šta priča, tako treba Nabijem na kurac tu omladinu koja dosta se trzaju xD Naročito kamenjarki ima lepih u toj ekipi <3 a satiru se, mlade i zelene još nisu skontale koliko se to inače naplaćuje kod nas Edited October 9, 2018 by Demon Seed Quote
Grobodan Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 God = Dog mi je 100.00% glupa fora ali je upravo postala dobra To je jos Morbid angel koristio. The family of dog Lust upon my altar. Quote
Demon Seed Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 (edited) Gde je tu ''god''? Jes kučeća familija u crkvenoj konotaciji al' ni tu nije tako srednjoškolski upotrebljeno kao Nergal što je Kontam da je to koristio i Džimi Pejdž kad je otvarao tarot na svojoj novoj gajbi, al' ove godine je glupa fora, ali pošto je brendirao hranu za kučiće, onda više nije Edited October 9, 2018 by Demon Seed Quote
Grobodan Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 Pricao je Trej da je dog u tom stihu u stvari God unatraske. Quote
kuruz Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 sanity slips awaaaaaaaay she screams from the alcove I am the doooooooog Quote
Demon Seed Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 Polomih se oko Foxa tebra i da smuvam Laru Croft Quote
Demon Seed Posted October 10, 2018 Report Posted October 10, 2018 Disketa za gemboj dvaespet marke Quote
Haos sam ja Posted October 14, 2018 Report Posted October 14, 2018 Odličan je novi. Jes nakinđuren svim i svačim ali meni baš sadržajan album i zanimljiv, vrlo malo filler materijala, jako dobra kompozicija i flow albuma. Inferno oprao standardno, jako gotivni njegovi aranžmani. Zabole me baš pajone za Nergala i teatriku, ovo je pre svega i uvek će biti prvo audio ugođaj. 1 Quote
vudun Posted October 14, 2018 Report Posted October 14, 2018 Ajde, bre, Nergalu, raspadni se više od narkoukemije, aminohemije... 'bem li ga, samo iščezni već jednom jeb'o te posrani Bog. 4 1 Quote
sinkler666 Posted October 14, 2018 Report Posted October 14, 2018 (edited) Odličan je novi. Jes nakinđuren svim i svačim ali meni baš sadržajan album i zanimljiv, vrlo malo filler materijala, jako dobra kompozicija i flow albuma. Inferno oprao standardno, jako gotivni njegovi aranžmani. Zabole me baš pajone za Nergala i teatriku, ovo je pre svega i uvek će biti prvo audio ugođaj. Svaka na mestu.Sve dok me muzika radi,savrseno me zabole kako ko izgleda ili sta prica. Edited October 14, 2018 by sinkler666 Quote
KazimKazim Posted October 16, 2018 Report Posted October 16, 2018 Sale i Hiuman na respiratorima Mada, skandalozna ona stavka za hipstere, ebala ga kafa i kraft pivo Quote
HUMAN Posted October 17, 2018 Report Posted October 17, 2018 Slažem se da je život jedan i previše dragocen da bi ga trošio na pisanje (ili pišanje) o Behemothu, kao i da snimiš i kačiš video na yt ne bi li odgovarao i pravdao bend kod tih istih zdanguba, a još dragoceniji da ga trošiš na njegov novi album. Quote
Demon Seed Posted October 17, 2018 Report Posted October 17, 2018 Sve bi to bilo super da npr. tvoj Monstrosity ima album koji moz se primakne boljim Behemoth albumima 3 1 Quote
HUMAN Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Hahahahhaa baš me lepo nasmeja.. Prva tri Monstersitija pišaju po celoj Nergalovoj diskografiji 1 1 Quote
Recommended Posts